Pluim voor ruimhartig Blokker

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim.

Zowel het uitdelen als ontvangen van een compliment gaat de meesten van ons nogal stroef af. Jammer, want met een compliment kun je de eigenwaarde van mensen laagdrempelig oppoetsen. Of - in het geval van een bedrijf - laten weten dat je geraakt bent door een klantvriendelijk gebaar. In deze laatste categorie valt de Pluim die Martijn van Dijk (Woerden) hierbij uitdeelt aan Blokker.

 

Melkopschuimer

Met hulp van vrienden, familie en soms vreemden hebben Martijn en zijn echtgenoot Jelle een aardig servies bij elkaar gespaard van DE-punten.

Martijn: “Voor de 25.000 punten die we nog hebben liggen, wilden we graag een goede melkopschuimer hebben. De collectie van Douwe Egberts is echter overgegaan naar Blokker. Het aanbod is teleurstellend. Je kunt alleen nog kiezen tussen koffiekopjes of koffiepadapparaten. Via Facebook heb ik daarover mijn ongenoegen geuit. Dat leverde al snel een begripvolle reactie van Blokker op. Al de volgende dag kreeg ik een melkopschuimer ter waarde van € 17,95 toegestuurd. Gratis! Helemaal top dus. 

Cadeau

“Kennelijk was er bij Blokker iets misgegaan in de communicatie, want een paar dagen later ontving ik nóg een melkopschuimer. Ik seinde Blokker daarover in. En kreeg te horen dat ik hem mocht retourneren of cadeau doen aan iemand anders. Mijn buurvrouw werd de gelukkige. Deze sympathieke actie van Blokker verdient een dikke pluim!”

Reactie Blokker

“We streven elke dag naar klanttevredenheid. Daarom is het fijn om te horen dat deze actie van onze klantenservice zo wordt gewaardeerd.”

Juryrapport

Blokker maakte tot tweemaal toe een gebaar dat ráákte. Waardoor het Blokker-gevoel zich dieper in het hart van Martijn nestelde. Pluim voor Blokker!

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat deze keer naar Martijn van Dijk. 

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je ook iemand in het zonnetje zetten? Of een compliment geven aan: een vriendelijke buschauffeur, bevlogen mantelzorger, redder in nood of hulpvaardige collega? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online