Specsavers steelt hart Pim

In complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven die zich positief onderscheiden in het zonnetje via een Pluim.

Bril

Pim Moret (Rotterdam) popelt om Specsavers Rotterdam Keizerswaard een Pluim te geven. Pim: “Op 14 oktober 2015 kocht ik daar tot mijn volle tevredenheid een bril met Varilux glazen op sterkte. Prijs, inclusief montuur: € 209. Juni dit jaar liep ik hard tegen een ruit aan. Gevolg: een sterretje in een van mijn brilglazen.” 

Sterretje

Met de woorden “Ik heb een sterretje in mijn brilglas”, meldt Pim zich bij Specsavers Rotterdam Keizerswaard. Pim: “Glimlachend hoorde de verkoopster mijn verhaal aan. Waarna ze mijn dossier erbij pakte om te achterhalen wat de aankoopdatum van mijn bril was. Hoewel deze schade logischerwijze niet onder de garantie valt (dit was puur eigen schuld) bood ze me een gratis nieuwe bril (glazen op sterkte en montuur) aan. Een geste die ik dankbaar heb geaccepteerd. Al een week later kon ik mijn nieuwe bril ophalen.”

 

Blij

Ook Pim’s echtgenote was onder de indruk van deze service. Ze bestelde meteen een bril en kreeg de tweede bril er gratis bij. Pim: “Vanzelfsprekend ben ik erg blij met dit royale gebaar. Het is duidelijk dat Specsavers Rotterdam Keizerswaard er twee vaste klanten bij heeft. Een dikke Pluim voor deze zaak!”

Juryrapport

Pim’s gloedvolle Pluim-pleidooi heeft geen enkele toevoeging nodig. Klantenbinding uit het boekje!

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (cadeaubon vol belevenissen van € 35) gaat deze keer naar Pim Moret.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een bedrijf in het zonnetje zetten? Of een Pluim geven aan bijvoorbeeld: een geweldige verpleger / verpleegster, bevlogen vrijwilliger, uiterst prettige collega of reddende engel? Mail je nominatie dan naar Pluimen: campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online