Welkomstpagina
Welkomstpagina

Zo werkt het!

Zodra iemand met de Pluimcode inlogt, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien. En het leuke: je kan deze pagina naar wens personaliseren.

1. Bestel de Pluimen

De welkomstpagina komt automatisch als instelbare stap tevoorschijn.

2. Plaats beeldmateriaal

Geef de bezoeker een warm welkom door eigen beeldmateriaal te uploaden passend bij het speciale moment. Dat wordt zeker gewaardeerd!

3. Schrijf een boodschap

Voor welke gelegenheid dan ook: een welkomstwoord maakt het af!

Welkomstpagina-Pluim-borrel
Welkomstpagina-Pluim-geven
Welkomstpagina-champagne-pakket

Zeg het met een video

Maak welkomstpagina nóg persoonlijker door een eigen video te uploaden. Vertel, roep of zing jouw boodschap op video en de ontvanger krijgt deze te zien zodra hij of zij inlogt: verrassend en feestelijk. Dat is pas een warm welkom!

Welkomstpagina-video

...zelfs in de Pluim per e-mail

Jouw persoonlijke video kun je ook delen in de Pluim per e-mail. Het eerste beeld van de video wordt getoond met een link naar de persoonlijke welkomstpagina.

Stel cadeausuggesties in

Weet je wat iemand graag doet in zijn of haar vrije tijd? Gooi dan alvast een balletje op en selecteer vier cadeausuggesties. Een dagje weg, een specifiek product, een categorie of een goed doel...Zo laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het cadeau.

Welkomstpagina-keuzesuggesties

Geef een subtiele hint

Nog meer een duwtje in de juiste richting geven? Gebruik dan de uitgelichte suggestie. Dit is een suggestie met een opvallende positie. Benadruk bijvoorbeeld een goed doel van de organisatie of een cadeau dat past bij jullie bedrijf.

Confettikanon!

Een vrijdagmiddagborrel, een target gehaald of gewoon als bedankje omdat iemand het heeft verdiend. Er is altijd wel een reden voor confetti, toch? Wie nu inlogt met de Pluimcode krijgt een confettibom op z'n scherm. Gewoon omdat dat dat net wat feestelijker is!

Welkomstpagina-confettikanon

Hulp nodig?

We zijn er voor je. Met de hulp van onze Geefservice laat je jouw eindejaarscadeau schitteren. Van de digitale Pluim tot maatwerk volledig in jouw huisstijl; wij weten hoe we jouw collega’s kunnen verrassen.

Particulier bestellen  Pluim zakelijk bestellen

Welkomstpagina-geefservice