Boeken & tijdschriften
De bijbel van de Koreaanse keuken - Sang-Ah Yoo
Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.
Over dit product
Van bulgogi tot bo-ssam en bibimbap en van allerlei soorten kimchi tot kimbap: in De bijbel van de Koreaanse keuken nemen Myung-ki Min en Sang Ah Yoo je mee op reis door de Koreaanse keuken. Een verrassende en gezonde keuken, waarin gefermenteerde ingrediënten zoals kimchi, gochujang en doenjang samen met rijst, noedels, allerlei groenten en zeewier, vis, vlees en tofu de basis vormen voor eindeloos veel hartverwarmende gerechten.
- Meer dan 230 recepten
- Duidelijke how-to's en technieken
- Uitgebreide info over Koreaanse ingrediënten
- Wegwijs door de toko en Koreaanse supermarkt
Locaties
De voordelen van Pluimen
- Eenvoudig te verzilveren
- Inclusief verzending
- 1000+ belevenissen en cadeaus
- Snel geleverd