Kerstpakketten idee voor thuiswerkers

Kerstpakketten idee voor thuiswerkers

Kerstpakketten idee voor thuiswerkers

Content

Het is ook elk jaar hetzelfde liedje! En dan hebben we het niet over dat nummer van Youp van ’t Hek en dat kleine konijntje. Nee, we bedoelen het feit dat je elk jaar weer Google raadpleegt voor een kerstpakketten idee. Want wat ga je je medewerkers dit jaar nou geven? Stiekem leg je de lat elke keer een beetje hoger en hoger. Maar iedereen tevreden houden is je eigenlijk nog nooit gelukt. En tjsa, dat geeft stress...

Stoppen dus! Wij helpen je op weg met een paar goede suggesties. Met dit kerstpakketten idee is het gegarandeerd uitpakken.

Kerstpakketten idee voor thuiswerkers

Niet elk budget is hetzelfde, dus daarom maken we het je gemakkelijk. De volgende kerstpakketten ideeën kun je geven als één feestpakket, maar doen het zeker ook goed als individueel cadeau. Altijd scoren dus!

Gezelschapsspel

Kerst is zo’n typisch feest dat mensen verbindt. Een feest waar we samen bij het vuur zitten, een glühwijntje drinken en eindeloos te dineren. En wat is er nou beter om het diner af te sluiten dan met een goed potje teamwork? Een gezelschapsspel kan bovendien áltijd. Al ligt het jaren in de kast, er komt een moment dat het eruit gehaald wordt. Tijdens mooie zomeravonden, op een gure winterdag of gewoon omdat de familie weer eens bij elkaar is. Laat zien dat je stalen zenuwen hebt met 30 Seconds, test je kennis met De Slimste Mens, of speel competitie met een potje sjoelen. Let the games begin!

Een groene kamerplant

Een groene oase staat mooi in elk interieur. Niet alleen een lust voor het oog, ook goed voor het zuiveren van de lucht. Planten zorgen namelijk voor extra zuurstof in de kamer. En laat dat nou net weer goed zijn voor de concentratie. Zeker handig als medewerkers nog thuiswerken ;) Oké, toegegeven: niet iedereen heeft even groene vingers. Kies voor de zekerheid daarom voor een makkelijke plant, en je hebt een vriendschap voor het leven gegeven.

Een weekendje weg

Hiermee scoor je bij elke medewerker. Ongeacht of ze kinderen hebben of niet, want die kleine koters kunnen natuurlijk ook gewoon mee. Met een weekendje weg zit je altijd goed, want zeker na de laatste maanden komt dat huis hun neus uit. De mooiste steden ontdekken met een stedentrip, cocoonen in een luxe hotel of genieten van de natuur in een hutje op de hei. Even weg uit de dagelijkse sleur, helemaal in een andere omgeving. Na een weekendje weg kunnen die medewerkers er weer helemaal tegenaan.

Kunstwerk

Een lege muur is een gemiste kans! Laat jouw medewerkers hun thuiskantoor opfleuren met een kunstwerk aan de muur van Werk aan de Muur. Met werken in allerlei materialen en in verschillende materialen, gemaakt door duizend creatieve talenten, is er voor elk interieur een passend kunstwerk.

Geurstokjes

Ja...je leest het goed. Geurstokjes! Deze heerlijk geurende dingen zijn altijd een lot uit de loterij. Iedereen houdt immers wel van een lekker luchtje. Zeker dit jaar zijn geurstokjes in favoriet, want de link naar de thuiswerkplek is gemakkelijk gemaakt. Kies overigens wel voor een geurstokje met een neutrale geur, dan weet je zeker dat je veilig zit.

De Pluim als kerstpakket is een blijmaker

Doe het dit jaar eens anders en laat je niet gek maken door de kerstchaos. Het gaat erom dat je je waardering uitspreekt. Want geven aan, bevestigt geven om. Met een blijk van waardering zijn jouw medewerkers altijd blij. Een blijmaker geven lijkt lastig, maar dat is het stiekem helemaal niet. Want weetje... wij hebben ons werk gemaakt van onvergetelijke cadeaus. De Pluim is hét kerstpakketten idee voor de thuiswerkers van dit jaar. Sterker nog, de bovenstaande opties vind je allemaal in ons assortiment, samen met nog duizend andere mooie kerstcadeaus. Geef een Pluim als kerstpakket en laat jouw medewerkers zelf hun favoriete cadeau kiezen. Dan weet je 100% dat je iedereen tevreden hebt gehouden én enorm hebt verrast.

Offerte aanvragen Direct online bestellen