Kokodama Succulents pakket van Ogreen

De Mood Machine collectie bestaat uit de mooiste, meest trendy planten die geliefd zijn door interieurdesigners en -bloggers wereldwijd. Ze maken van jouw huis een warm, sfeervol én stijlvol thuis.

Lees meer
33,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De set van drie planten worden allen geleverd in een Ogreen Kokodama pot met een potmaat van H 15 x Ø 12 cm. Er wordt touw meegeleverd, hierdoor heb je de keuze hem op te hangen of neer te zetten. Dit product is een assorti, wat inhoudt dat er een mix naar je wordt opgestuurd. Het is dus een verrassing welke plantjes je ontvangt, deze kunnen afwijken van de productafbeelding.

De Mood Machine collectie bestaat uit de mooiste, meest trendy planten die geliefd zijn door interieurdesigners en -bloggers wereldwijd. Ze maken van jouw huis een warm, sfeervol én stijlvol thuis. De planten worden pas bij de kweker besteld zodra jij jouw bestelling plaatst en zijn dus supervers.

Verzorging

  • Plaats de planten op een lichte plek, ook direct zonlicht is geen probleem.
  • Om de hangplanten mooi groen te houden geef je ze één keer per week een beetje water, al heeft deze plant liever te weinig dan teveel water.
  • De planten komen het beste tot hun recht in een ruimte met een temperatuur tussen de 10 en 25 graden.