Kunstwerken van Werk aan de Muur

Ontvang een cadeaubon om een mooi werk uit de collectie uit te zoeken. Want zoals Werk aan de Muur vaak zegt: een lege muur is een gemiste kans!

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Bijbetalen mogelijk
Omschrijving

Bij een galerie vind je niets in jouw maat, of het is net boven budget. Bij Werk aan de Muur ben je aan het juiste adres!

Een werk aan je muur is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling in jouw huis of op kantoor. Niet alleen kan je een werk ophangen wat perfect past in je interieur, maar wat ook nog eens perfect past bij jou!

De collectie van Werk aan de Muur bevat schilderijen, fotografie, illustraties, popart, oude meesters en nog veel meer. De unieke collectie komt tot stand door de samenwerking met meer dan 6.000 beeldmakers.

Wat Werk aan de Muur zo leuk maakt, is dat je voor unieke werken geen belachelijke prijzen betaalt. Én, je kan de maat en het materiaal van het werk 'customizen' naar jouw situatie. Zo past elk werk in elk huis!

Wat moet je doen?

Je ontvangt per e-mail een tegoed die je kunt besteden aan de collectie van Werk aan de Muur! Wissel je tegoed in op www.werkaandemuur.nl/pluim.

Praktische Info

Als je benieuwd bent naar alle materialen, maak dan een afspraak in de showroom. 

Bedrijfsverzamelgebouw De BakkeRij
Hendrik Figeeweg 3F
2031 BJ Haarlem
T: 023 205 2244