Leuk Kerstpakket

#7 tips voor een leuk kerstpakket

Je zit waarschijnlijk midden in je zoektocht naar een leuk kerstpakket. Juist in deze tijd wil je iets waarmee je jouw werknemers met een voldaan gevoel het nieuwe jaar in kan sturen. Niet het standaard flesje wijn of een nietszeggend doosje chocolade. Maar leuke kerstpakketten waar al je werknemers echt iets aan hebben en waaruit jouw waardering blijkt. Zullen we je het verlossende antwoord geven? Je zoektocht is geslaagd, want met een Pluim creëer je voor iedereen de mooiste herinneringen.

Leuke kerstpakketten waar mensen écht blij van worden

Een leuk kerstpakket samenstellen valt in dezelfde stressvolle categorie als het organiseren van een leuk bedrijfsuitje. Slapeloze nachten, want je wilt iedereen gelukkig maken. Maar André van HR heeft heel andere interesses dan Suzanne van de administratie. Kies daarom voor de Pluim. Met een Pluim zit je altijd goed. Ons aanbod is afgestemd op genieten in je vrije tijd. En wij begrijpen dat iedereen daar z’n eigen invulling aan geeft. Het assortiment van Pluimen bestaat daarom uit honderden leuke kerstcadeaus, zoals leesboeken, games, sportartikelen, hotelovernachtingen, massages of workshops. Met de Pluim geef je het allemaal. Iedereen verdient na deze pittige tijden een beetje ontspanning en plezier.

Persoonlijk plezier

Jij bepaalt het budget en jouw werknemer kiest zijn eigen leuke kerstpakket. We horen je denken: maar daar is toch niets persoonlijks aan? Wij helpen je graag om jouw Pluim zo persoonlijk mogelijk te maken, want hoe de Pluim eruit ziet bepaal je helemaal zelf. Zo kan de kaart geheel in jouw huisstijl worden opgemaakt en is er genoeg ruimte voor het overbrengen van jouw persoonlijke boodschap. Wil je er een giftbox met een leuk extraatje van maken? We hebben keuze uit tientallen feestelijke kleine cadeautjes om aan de cadeaukaart toe te voegen. Wist je trouwens dat de Pluim ook qua formaat net een tikkeltje anders is? De grote A4-kaart valt gegarandeerd op onder de kerstboom of in de brievenbus. De Pluim is dé persoonlijke cadeaukaart waarmee je jouw werknemers laat genieten van hun vrije tijd. Ter inspiratie voor leuke kerstpakketten (die je dus stiekem gewoon met de Pluim kunt doen) geven we je 5 ideeën.

Leuk kerstpakket om te ontspannen

Na een druk en bewogen jaar is het fijn om alles even helemaal los te kunnen laten. Telefoon uit, laptop weg, kaarsjes aan, muziek op de achtergrond en de badkamerdeur op slot. Niets is zo fijn als een aantal uren met jezelf doorbrengen in je eigen thuisspa. In een warm bad of onder een hete douche worden jouw werknemers met de verzorgingsproducten van Rituals helemaal zen. Hierna wikkelen ze zich in de zachtheid van een luxe badjas of handdoek. Er is genoeg tijd om het volledige lichaam aandacht te geven. De voeten worden verwend in een voetenbubbelbad. De handen krijgen een gezonde en schitterende glans met de nagelverzorgingsset van Tristar. De baard wordt fris bijgeschoren met een luxe baardtrimmer. En als ultiem moment van ontspanning wordt de thuisspa afgesloten met een heerlijke nekmassage. Na een bezoekje aan de thuisspa zijn jouw werknemers helemaal opgefrist en opgeladen.

Leuk kerstpakket voor samen

Op ontdekking gaan in een nieuwe omgeving doet wonderen voor onze energie. En daar is geen lange reis of wekenlange vakantie voor nodig. Nederland heeft genoeg moois te bieden waardoor jouw werknemers kunnen ontspannen en opladen. Wat dacht je van een leuke overnachting in een hotel aan zee? Uitwaaien op het strand en genieten van een spectaculaire zonsondergang. Een dagje Efteling of naar een dierenpark met het gezin brengt het speelse kind bij jouw werknemers weer naar boven. Of een city trip met raadsels en leuke opdrachten, waarbij ze de mooiste highlights en lekkerste eettentjes ontdekken. Waar ze ook voor kiezen: dit is een leuk kerstpakket waar ze nog lang van nagenieten.

Leuk kerstpakket om fit te blijven

Fitte werknemers zijn niet alleen gezonder, ze voelen zich ook gelukkiger. Bovendien zijn ze minder vaak ziek en hebben minder last van stress. Eigenlijk een win-win voor iedereen. Met een PowerBall of XCO-trainer kunnen je werknemers ’s ochtends of ’s avonds thuis aan de slag om fit te blijven. Een abonnement op Yoffga zorgt ervoor dat ze tijdens hun werkdag genoeg bewegen. En een achtergrondmuziekje tijdens het sporten mag natuurlijk niet ontbreken. Een draadloze hoofdtelefoon ondersteunt een goede ongestoorde workout. Door dit leuke actieve kerstpakket gaan jouw medewerkers stralen en schiet de productiviteit omhoog.

Leuk kerstpakket om jezelf uit te dagen

Soms wil je gewoon weer even voelen dat je leeft. Jezelf uitdagen, prikkelen en de adrenaline door je aderen laten stromen. Voor de thrill seekers of werknemers die wel van een uitdaging houden is er genoeg te doen. Ontsnap uit de spannendste escape rooms, surf met een kite over het water, word een echte snelheidsduivel tijdens een ritje in een Ferrari, maak een helikoptervlucht of ga paintballen. Eén ding is zeker: dit leuke kerstpakket levert goede verhalen op.

Leuk kerstpakket voor thuis

Het thuiswerken en het online vergaderen vergt van sommigen meer energie dan tijdens een normale werkweek. Hoe fijn is het als je werknemer in zijn of haar vrije tijd dan lekker een dagje kan cocoonen? Op de bank onder een luxe plaid met een lekkere kop kruidenthee van Dille & Kamille ernaast. Uren wegdromen met een goed boek of leuk tijdschrift. Op de achtergrond draait een plaatje in de Crosley platenspeler. Misschien is er ineens zin om een gezellig bordspel te spelen of toch liever een film kijken via Pathé thuis. Vandaag is hun dag om lekker aan te rommelen, zodat ze de werkweek weer vol energie kunnen starten

Een leuk kerstpakket voor iedereen

Met de Pluim geef je een kerstpakket waarmee iedereen op zijn of haar eigen manier de mooiste herinneringen creëert. Een kerstcadeau waar jouw werknemers zich mee op kunnen laden. Fijne dagen!