Sauna- en wellnessresort Elysium in Bleiswijk

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Elysium in Bleiswijk. Kom een dag ontspannen bij Elysium en geniet van alle sauna’s, baden, rustruimtes en restaurants. Droom weg in dit sfeervolle wellnessresort en geniet van de rust.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Vlak bij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk, vind je het prachtige wellnessresort Elysium. Je vindt hier meer dan 20 verschillende sauna’s in wereldse stijlen en dat maakt Elysium uniek. Elke sauna heeft een bijzondere, sfeervolle inrichting. Daarnaast zijn er meer dan 12 binnen- en buitenbaden. Naast alle wellnessfaciliteiten heeft Elysium meerdere restaurants waar je kan genieten van een heerlijke lunch of smakelijk diner. Met een massage of uniek wellnessritueel maak jij je dagje wellness helemaal compleet.

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS® bij Elysium. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

  • Sauna’s: Infraroodsauna, Turks stoombad, bamboe sauna, Havana sauna, zoutsteensauna, Marrakech sauna, lavendelsauna, kristalsteensauna, heksensauna en Russische banja.
  • Baden: Duizend-en-één-nacht bad, zoutwaterbad, spiritueel bad, lagune, jetstreambaden en ontspanbaden.
  • Ontdek de Geurenbeleving, Eyes shut beleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Of wat dacht je van de vernieuwde opgiet-belevingen met unieke geurbeleving: Sweet Sense, Tropical Fruit, Bonfire of Menthol Explosion. Geef lichaam en geest een boost en sluit een saunaritueel af met een zoete, kruidige of frisse versnapering.
  • Andere faciliteiten: Verschillende restaurants, diverse rustruimtes, ruime tuin met ligweide, mooiste Hamam van Nederland en beauty afdeling.
Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021 o.b.v. beschikbaarheid. LET OP:  Elysium volgt de richtlijnen van het RIVM om een dagje wellness in een veilige en gezonde omgeving mogelijk te maken, daarom is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Vanaf 13 oktober tot 15 december 2020 zijn de horecafaciliteiten i.v.m. Covid-19 gesloten. Op deze locatie is er een take away vlakbij de entree van het resort geplaatst. Zo is er mogelijk om een verse broodje, snack, maaltijd of een drankje te kopen die buiten of in eigen auto genuttigd kan worden. Tevens zijn er bij de receptie vitaliteitssetjes verkrijgbaar met flesje drinken en candybar(s) en/of repen. Er wordt aangeraden om voor én na een dagje wellness goed te eten en te drinken.

Iedere maandag en laatste donderdag van de maand is het badkledingdag bij Elysium (m.u.v. 28 en 31 december 2020). Klik hier voor het overzicht van de badkledingdagen.

Vanaf 1-12-2020 geldt voor alle binnenruimtes de landelijke mondkapjesplicht. Vanaf aankomst in de receptie naar de kleedkamers naar de faciliteiten en verplaatsing tussen de faciliteiten dient men een mondkapje te dragen. Indien je ergens plaatsneemt, buiten, in de sauna's, in de baden, onder de douches en tijdens de behandeling dan is het dragen van een mondkapje niet verplicht. 

Adres:   Kooilaan 1, 2665 KR Bleiswijk