Sauna- en wellnessresort Elysium in Bleiswijk

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Elysium in Bleiswijk. De diversiteit van de faciliteiten en sferen bij Elysium is verbluffend.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Vlak bij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk, vind je het prachtige wellnessresort Elysium. Met een groot aantal aan sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Waan je voor even op een tropisch eiland vol lagunes en watervallen, ontdek de prachtige Turkse Hamam of Marrakeshsauna en relax in de Finse Kelosauna. Het Duizend-en-een-nacht binnenzwembad is een plaatje om te zien, maar uiteraard ook heerlijk om in te zwemmen. Een dagje bij Elysium, voelt als een dagje vakantie!

Voor actuele informatie over de heropening van Elysium, klik je hier.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Iedere maandag en iedere laatste donderdag van de maand is het badkledingdag (tot 17:00 uur, vanaf 17:00 uur is het dragen van badkleding niet meer toegestaan*) bij Elysium.

Adres
Kooilaan 1
2665 KR Bleiswijk