Sauna- en wellnessresort Veluwse Bron in Emst

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Veluwse Bron in Emst. Tussen Apeldoorn en Zwolle vind je het uitgestrekte wellnessresort Veluwse Bron.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Buiten wordt het kouder en de natuur kleurt langzaam geel en roodbruin. In de herfst is niets fijner dan een dagje opwarmen bij de Veluwse Bron. Met meer dan 20 sauna’s en 10 verschillende warme én verkoelende baden zal het je tijdens jouw dagje ontspanning aan niets ontbreken. Wissel jouw bezoek aan de faciliteiten af met een heerlijke lunch of diner in het restaurant. Met een massage of uniek wellnessritueel maak jij je dag helemaal compleet. Wanneer kom jij relaxen? 

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS bij de Veluwse Bron. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

  • Sauna’s: infraroodsauna, stoomgrot, lichttherapie sauna, wildobservatie sauna, Veluwse sauna en panorama sauna.
  • Baden: zoutwaterbad, kruidenbad, whirlpools en infinity bad.
  • Ontdek de Geurenbeleving, Eyes shut beleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Of wat dacht je van de vernieuwde opgiet-belevingen met unieke geurbeleving: Sweet Sense, Tropical Fruit, Bonfire of Menthol Explosion. Geef lichaam en geest een boost en sluit een saunaritueel af met een zoete, kruidige of frisse versnapering.
  • Andere faciliteiten: restaurant met serre en terras, diverse rustruimtes, gletsjergrot, ruime tuin met ligweide en strand, sfeervolle Hamam en beauty afdeling. 
Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021 o.b.v. beschikbaarheid. LET OP:  Veluwse Bron volgt de richtlijnen van het RIVM om een dagje wellness in een veilige en gezonde omgeving mogelijk te maken, daarom is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van t20.oepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Vanaf 13 oktober tot 15 december 2020 zijn de horecafaciliteiten i.v.m. Covid-19 gesloten. Op deze locatie is er een take away vlakbij de entree van het resort geplaatst. Zo is er mogelijk om een verse broodje, snack, maaltijd of een drankje te kopen die buiten of in eigen auto genuttigd kan worden. Tevens zijn er bij de receptie vitaliteitssetjes verkrijgbaar met flesje drinken en candybar(s) en/of repen. Er wordt aangeraden om voor én na een dagje wellness goed te eten en te drinken.

Iedere maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij Veluwse Bron (m.u.v. 27 december 2020). Klik hier voor het overzicht van de badkledingdagen.

Adres:   Viskweekweg 10, 8166 KJ Emst