Voor mens

Stichting Ambulance Wens

Doneer aan Stichting Ambulance Wens. Met jouw steun is de Stichting in staat haar werk voort te zetten en wensen blijven vervullen. Samen kunnen we het verschil maken.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00
Wij storten het direct bij het goede doel
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Het is allemaal begonnen met de wens van iemand die aan bed was gebonden en niet lang meer te leven had. Hij wilde graag nog één keer aan de waterkant staan en varen door de Rotterdamse haven…

Stichting Ambulance Wens startte in april 2007 met het vervullen van de laatste wens van mensen die nog maar heel kort te leven hebben. Een wens zoals ‘nog één keer de zee zien’, of ‘afscheid nemen van mijn huis’ wanneer je in een hospice verblijft, of ‘dat nieuwe huis van mijn kind of kleinkind bekijken’. Het zijn maar enkele voorbeelden van de talloze wensen die de Stichting inmiddels al heeft vervuld. Elke wens wordt kosteloos volbracht door vrijwilligers(270) met een medische achtergrond.

Voor het vervoer van de wensen zijn zes speciaal ontworpen ambulances beschikbaar. Ze zijn rondom voorzien van ramen, zodat de patiënt comfortabel zittend of liggend alles kan zien wat er buiten gebeurd. Van buiten naar binnen kijken kan niet! Ook is er een speciale brancard met een luxe matras zodat de patiënten heel comfortabel kunnen liggen. Daarnaast beschikt de stichting over een eigen aangepast vakantie huis in Beekbergen waar de patiënt en één familielid drie dagen gratis mogen verblijven inclusief de medische zorg verzorgd door de twee vrijwilligers van de stichting.

Wat moet je doen?

Klik op verzilver je pluim en doneer jouw Pluim aan Stichting Ambulance Wens. Bijbetaling kan via iDeal. 
Wanneer je ervoor kiest om niet anomiem te doneren, wordt jouw naam en e-mailadres kenbaar gemaakt aan Stichting Ambulance Wens. Zij zijn dan in de gelegenheid om jou eenmalig een persoonlijk bedankje te sturen voor de donatie. Stichting Ambulance Wens verwijdert daarna jouw contactgegevens.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk