De Pluim als verrassingspakket

De Pluim als kerstpakket

De Pluim als kerstpakket

Content

Een kerstpakket of een gezelliger alternatief... Ben je dit jaar weer aan het twijfelen tussen deze twee opties? Dan maken wij het je gemakkelijk.

Met de Pluim geef je het allebei. En méér. Te verzilveren voor kant-en-klaar pakketten of zelf samen te stellen tot een pakket op maat.

  • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Fysiek en digitaal cadeau
De Pluim als kerstpakket

De Pluim en het kerstpakket

Geef een Pluim en je geeft precies hetzelfde als een kerstpakket. En méér. Wij verzekeren je: dit is gegarandeerd een succes. De voorstanders van kerstpakketten hebben nog steeds hun gezellige pakket; kant-en-klaar of zelf samengesteld. Mensen die liever iets totaal anders willen, kunnen met de Pluim alsnog kiezen wat ze willen. En dat is dus ook nog eens super duurzaam. Geen (deels) weggegooide pakketten, wel optimale beleving.

Winterpakket van Pineut

Winterpakket

Met een verwenpakket van Pineut maak je zelf de lekkerste thee, chocolademelk of cake.

Restaurant Cadeaukaart

Lekker uit eten

Optimaal genieten terwijl je verwend wordt met de meest lekkere hapjes.

High wine pakket

Borrelpakket

Een heerlijk pakket vol goede hapjes en twee fantastische flessen wijn.

Kerstpakket samenstellen

Zelf samenstellen

Stel je eigen kerstpakket samen en kies uit verschillende producten.

Houd je medewerkers warm

De energieprijzen waren nog nooit zo hoog als nu. En dat voelen wij, jij én jouw medewerkers. Tijd om hen dus een beetje van warmte te voorzien tijdens deze koude wintermaanden. Was je van plan om een fysiek kerstpakket te geven? Compleet gevuld met dekentjes, kaarsjes, eten en drinken? Dat kan ook met de Pluim. Je kunt namelijk de Pluim verzilveren voor een kant-en-klaar kerstpakket, óf je medewerkers stellen deze zelf samen.

Zelf kerstpakket samenstellen

Een fles wijn terwijl je geen alcohol drinkt of een warme plaid in de verkeerde kleur; je hoort vaak dat een kerstpakket niet 100% aansluit bij de wensen. Om verspilling tegen te gaan, kunnen jouw medewerkers ook zelf hun kerstpakket samenstellen. Bijvoorbeeld met wijnen, bieren, glazen en borrelhapjes (dankzij de Verskadokaart). Of juist door te kiezen voor een dekentje (in wel de goede kleur), kussens, kaartjes, thee en koffie om lekker warm te blijven. Een kerstpakket als avondje uit? Inclusief diner en concert? Ook dat kan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Eén Pluim cadeau doen? Bekijk de mogelijkheden in de shop. Wil je meer informatie over een bestelling vanaf 10 Pluimen, of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij doen de rest!

Wat is de Pluim?

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd. Waar de één geniet van een rustig dagje voor zichzelf, gaat de ander eropuit met de kinderen. Met de Pluim kiest men zelf wat hij of zij wil doen. Zo kan iedereen optimaal genieten van vrije tijd.

  • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
  • Mooie A4 kaart per post of digitaal per e-mail (Pluim per e-mail wordt, indien gewenst, binnen een uur geleverd)
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden