Wil je weten wat jouw Pluim waard is?

Wanddecoratie uit de IXXI collectie

Ontvang een cadeaubon om te besteden bij IXXI. Wanneer je eigentijdse kunst in huis wilt halen kun je met IXXI alle kanten op!

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd
Omschrijving

IXXI tovert jouw hele wereld om in te gekke wanddecoratie. Een leuke, innovatieve manier om een eyecatcher te creëren met IXXI's exclusieve collectie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dit unieke wanddecoratie systeem van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Maak in elk gewenst formaat een IXXI en kies voor een beeld uit IXXI's continu groeiende collectie van onder andere Disney, Getty Images, Het Rijksmuseum en Van Gogh Museum.

Koppel de vierkante kaarten gemakkelijk aan elkaar en creëer binnen no-time een echt kunstwerk aan de muur. De kaarten worden geprint op Synaps; een hoogwaardig synthetisch materiaal dat watervast is en niet scheurt of kreukt. De kaarten zijn makkelijk te wisselen of aan de vullen met een nabestelling. Zo blijft je interieur altijd up to date.

Wanneer je eigentijdse kunst in huis wilt halen kun je met IXXI alle kanten op!