WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Kom naar WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en maak een wereldreis in één dag.

Lees meer
Maak je keuze:
21,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Goed nieuws: WILDLANDS heropent op 25 mei

Het is verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je al een geldig ticket van WILDLANDS hebt. Vanaf 24 mei is het mogelijk om een bezoekdag te reserveren, met aankomst vanaf 30 mei 2020 via www.wildlands.nl/bezoeken

Vaar per boot door de jungle, maak kennis met de olifantenfamilie en bezoek de Vlindertempel waar honderden exotische vlinders vliegen. Ontmoet de leeuwen op de Leeuwenberg en stap in de Serenga Safari truck en spot neushoorns, zebra’s, gnoes en giraffen van héél dichtbij. Breng een bezoek aan het nieuwe Raccoon Creek, sta in het Poolstation onder water oog in oog met ijsberen en pinguïns en ontmoet de speelse zeeleeuwen in een spetterende show.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Naast deze tickets heb je ook een reservering voor de bezoekdag nodig (meer informatie vind je op het ticket). Tickets zijn geldig van 06-01-2020 t/m 05-01-2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres:   Raadhuisplein 99,
7811 AP Emmen       
Telefoonnummer:   0591-850850