WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

Maak een gave expeditie in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo. Ontdek nieuwe werelden en sta oog in oog met wilde dieren!

Lees meer
Maak je keuze:
22,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Maak een wereldexpeditie in één dag in WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Reis als echte avonturier door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

De trektocht door de jungle start in een overwoekerde tempelruïne waar honderden vlinders vrij rondvliegen. Je wordt tijdens de jungletocht meegenomen in het verhaal van Jim: een vogelaar die met zijn vliegtuig is neergestort. Ontdek per boot Rimbula River met zijn stroomversnellingen, volg jungle trails en steek in met een vlot de rivier over langs zwemmende olifanten. De wereld van de savanne is heet en droog. Je begint in het Zonnepaleis en brengt een bezoek aan een Dogondorp, waar vlakbij een grote groep nijlpaarden leeft. Je mag ook mee op een trucksafari over de savanne. In het poolgebied ga je mee op expeditie onder het 3 meter dikke pakijs met een speciaal onderzoeksvoertuig en beleef je een spectaculaire 4D-ride in de Arctic 1. Je ontmoet onder andere ijsberen, pinguïns en pelsrobben. Hier zie je het poolgebied in al zijn facetten.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Kijk bij de omschrijving van het artikel voor het selecteren van het ticket met de juiste geldigheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen

Telefoonnummer
0591-850850