De Pluim als alternatief kerstpakket

De Pluim als alternatief kerstpakket

Content

Op zoek naar een alternatief kerstpakket? Wij weten precies hoe je een kerstgeschenk onvergetelijk kunt maken. Tipje van de sluier: je hebt er helemaal geen traditionele kartonnen doos voor nodig!

De Pluim als alternatief kerstpakket

Soms wil je wat anders dan anders. Je zoekt een kerstgeschenk waarmee je een collega verrast, geen zoethoudertje zoals je stiekem al vaker hebt gegeven. Nu is het tijd voor iets verfrissends. Een alternatief kerstpakket. Een ‘precies-wat-ik-wilde-hebben’. Regelen we voor je.

Tijd voor vrije tijd

Poehhh, het was weer een bewogen jaar. Net als elk jaar wil je weer je medewerkers waarderen voor hun inzet. Voor het thuiswerken bijvoorbeeld. Waar de ene medewerker boven op een stoffig zolderkamertje hele dagen verslijt met digitaal vergaderen, doet een ander dat misschien tussen de knutselwerkjes van de kinderen. En wat dacht je van de mensen die juist niet thuis kunnen werken en ‘in the field’ staan? Hoe dan ook: al die harde werkers verdienen een moment van rust. Tijd voor ontspanning.

Maar hoe pak je dat aan en hoe kun je zoiets abstracts cadeau geven? Een product voor thuis of met z’n allen een dag weg? Ben jij eigenlijk wel de aangewezen persoon om te bepalen hoe die vrije tijd wordt ingericht? Hoe goed je je medewerkers ook kent, jij kan niet bepalen wat iemand graag doet in z’n vrije tijd. En dat is maar goed ook, want je hebt de plank al snel misgeslagen. Met een Pluim als alternatief kerstpakket zit je gegarandeerd goed. Beloofd.

Offerte aanvragen Direct online bestellen

Mooie momenten creëren

Met een Pluim is het dus gegarandeerd slagen. Waarom? Omdat wij nog nooit hebben gehoord dat iemand niet van vrije tijd houdt. En met meer dan duizenden verbluffende keuzes voor vrije tijd, is het met een Pluim altijd feest. Kijk even mee met een kleine graai uit ons assortiment:

Even lekker weg

Misschien wel het meest gekozen om vrije tijd optimaal te benutten; een dag (en nacht) even lekker weg. Bungalowpark, hotel, stedentrip...of zelfs kamperen. Roep het maar, en wij hebben het in het assortiment. Ook de reisproducten die een dag weg compleet maken, vind je in dit aanbod. Koffers, draagbare tenten, reisstrijkers, hangmatten of een campingkeuken? Géén probleem.

Honderden gadgets

Oordoppen, cameralens, powerbank, bluetoothspeaker, platenspeler en soundbar. Do we need to go on? Oké… Reisadapter, Walkie Talkies, autolader, solar charger of pocketmixer. Wat betreft gadgets kun je je lol op met een Pluim. Stuk voor stuk kwalitatieve attributen die je misschien niet direct nodig hebt, maar die het leven wél net wat leuker maken.

Duurzame cadeaus

Wie echt een alternatief kerstpakket zoekt, zit goed met onze duurzame cadeaus. Deze categorie zit vol met eerlijke producten die biologisch zijn of hun steentje bijdragen aan het milieu. Een biologisch wijnpakket bijvoorbeeld. Of groene planten van Ogreen, een drinkfles om plastic flesjes te vermijden of slimme ledverlichting. Goed voor het gevoel, goed voor het milieu.

Actief eropuit

Wie een dag eropuit wil, staat voor een moeilijke keuze. Wordt het in of op het water of toch een escaperoom? Karten & lasergamen of skiën en snowboarden? Of misschien allebei. Wat betreft het bedenken van actieve uitjes zitten wij nooit stil. Elke dag gaan we weer op zoek naar leuke activiteiten om de Pluim mee te vullen. Slipcursus, duiken, schaatsen, skydiven: zo jammer dat we het niet (allemaal) zelf mogen testen.

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales