Kerstgeschenk

Kerstgeschenk

Content

Op zoek naar een leuk en origineel kerstgeschenk voor je personeel? De Pluim is het perfecte kerstgeschenk, waarbij de ontvanger zelf kiest uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen!

  • Geef de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis
 Kerstgeschenk

Het uitzoeken van een mooi kerstgeschenk voor jouw personeel is soms nog lastiger dan het managen van je bedrijf. Zoveel verschillende mensen met zoveel verschillende wensen. De een houdt van een rustig dagje voor zichzelf. De ander beleeft graag een avontuur met het hele gezin. De een wordt dolgelukkig van de nieuwste gadgets. De ander maak je blij met een goed glas wijn.

Wij helpen je graag om op een unieke manier je waardering uit te spreken. Met de Pluim kiest je personeel zelf uit diverse kerstgeschenken - iets wat hij of zij wil doen of hebben. Met onze cadeaukaart schiet je daarom altijd raak. Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij geven je 5 gevarieerde ideeën uit ons ruime assortiment van belevenissen en producten.

Pluim kopen voor Kerst

Een persoonlijk kerstgeschenk aan je personeel

We hebben een vermoeden dat dit is wat je denkt: een cadeaukaart is leuk, maar daar is niets persoonlijks aan. Dit bezwaar kunnen we gelukkig direct voor je wegnemen. Een Pluim kun je helemaal opmaken naar jouw wensen. Dat kan zijn in de huisstijl van je bedrijf of de lievelingskleur van de ontvanger. Er is ruimte voor een leuke foto en een hartverwarmende persoonlijke boodschap. Ook kun je een persoonlijke welkomstpagina instellen waarbij je cadeausuggesties uit ons assortiment laat zien die jij bij de ontvanger vindt passen. Het overhandigen kan fysiek (A4-print) of digitaal (e-mail). Dat maakt een Pluim perfect om ook op afstand te schenken. We denken graag met je mee om een uniek en origineel kerstgeschenk te geven aan jouw personeel!

Kerstgeschenk #1 - Doe-het-zelf-pakket kussen met lontwol

Bij breien denk je misschien aan de kriebelige zelfgemaakte truien van je oma. Maar breien is in 2022 hipper dan ooit. De kriebelige wol heeft inmiddels plaatsgemaakt voor zachte lontwol wat je in grove stoere breipatronen in elkaar kan vlechten. En het ritmisch, herhaaldelijk bewegen van de naalden doet niet onder voor een goede meditatiesessie. Met andere woorden: breien is eigenlijk gewoon super gezond. In een paar minuten verlaagt het je hartritme en bloeddruk, het verbetert je motoriek, het is goed voor je brein en voorkomt gewrichtsontstekingen. Dit doe-het-zelf-pakket levert je dus niet alleen een mooi kussen op, maar nog veel meer voordelen.

Kerstgeschenk #2 - Forteiland Pampus

Met een korte boottocht vanuit Muiden ben je binnen 20 minuten op een heel klein stukje eiland met een grote geschiedenis. Het fort op eiland Pampus werd gebouwd om Amsterdam te beschermen. Maar de soldaten die er tijdens de Eerste Wereldoorlog werden gestationeerd hadden weinig te doen en lagen vooral (je raad het al) voor pampus. De geschiedenis van het eiland gaat nog veel verder terug, tot aan de 17de eeuw. Dwalend over het eiland ontdek je via film en geluid het verhaal van Pampus. Zwevend over Amsterdam in een virtuele luchtballon leer je alles over de Stelling van Amsterdam. In het duurzame restaurant met sfeervol terras drink je een echt Pampus biertje of haal je een picknickmand om in het gras lekker zelf voor pampus te liggen. Wie van geschiedenis en een leuk uitstapje houdt: pak de veerboot en ontdek Pampus!

Kerstgeschenk #3 - Bootcamp

Sommigen vinden het heerlijk om in hun eigen huis te sporten. Maar door het vele thuiswerken kennen we inmiddels iedere centimeter van onze woning. Bootcamp is een perfecte stok achter de deur om 1 of 2 keer per week eropuit te gaan. De buitenlucht in en je lekker in het zweet werken. De training van een uur bestaat uit fitnessoefeningen, krachttraining en hardlopen. Je traint in groepsverband waardoor je elkaar motiveert om net nog even dat beetje extra te geven. Dit is een super leuk kerstgeschenk voor de buitensporter!

Kerstgeschenk #4 - Nekmassagekussen

Je voelt na een lange werkdag de spanning in je nek en schouders. Het zou zo fijn zijn om nu gemasseerd te worden. Helaas moet je het doen met een partner die vluchtig in je spieren knijpt of een tennisbal waarmee je met je eigen gewicht over de zere plek rolt. Daar is weinig ontspannends aan. Dit kerstgeschenk is daarom perfect voor wie in zijn of haar eigen huis ontspanning zoekt. Met het nekmassagekussen worden je spieren los getrild, terwijl je lekker op de bank ligt. De roodlicht-warmtefunctie zorgt voor een extra warm gevoel. En door de ingebouwde speakerboxen kun je al luisterend naar vogelgeluiden of je eigen muziek heerlijk wegdromen. Een massage was nog nooit zo gemakkelijk en fijn.

Kerstgeschenk #5 - Kamperen op een boerderij

De frisse geur van vers gemaaid gras. Het geluid van loeiende koeien op de achtergrond. Met dit kerstgeschenk geniet je samen van het buitenleven en heb je tijd voor jezelf terwijl je kinderen het boerenerf verkennen. Op FarmCamps overnacht je met het gezin in een luxe tent en ontdek je overdag op een spelende manier alles over het boerenleven. Bij het ondergaan van de zon gaat het kampvuur aan en wordt er gezamenlijk genoten van marshmallows. Na zo’n leuke dag in de buitenlucht is het tijd voor staren in de vlammen en onthaasten. Je kan kiezen uit verschillende boerderijen, zoals een kaasboerderij, biologische boerderij, akkerbouw en zelfs een alpacafarm.

Laat met een kerstgeschenk zien dat je geeft om je mensen

Een Pluim is een uniek kerstgeschenk waarmee je jouw personeel stimuleert om te genieten van hun vrije tijd en mooie herinneringen te maken. Met een klein of groot budget, de Pluim zorgt gegarandeerd voor geluksmomentjes.

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales