Beleef de winter

Beleef de winter

Content

Ga eropuit deze winter. Creëer prachtige herinneringen met heerlijk eten, winterse uitjes en gezellige spelletjes. Maak er een speciaal feest van: laat die winterpret maar komen!

Beleef de winter

Indoor uitjes

Als het buiten echt te guur is, dan valt er gelukkig binnen een hoop te beleven. Test je ontsnappingsvaardigheden in een escaperoom of neem de kids mee naar het Kindermuseum. Binnen spelen was nog nooit zo leuk!

Schaatsen 

Wintersportfan? Dan ken je dat heerlijke gevoel van glijden over sneeuw en ijs. En dat kan je gewoon nabootsen in eigen land! Ga eens in een dagje schaatsen in Rotterdam. Schaats je allersnelste rondje onder de magische regenboogverlichting op de 400-meterbaan of oefen jouw pirouettes op de Funbaan.

Schaatsen in Rotterdam

Warme winterkeuken

Stoofschotels, stevige soepen en heerlijke gratins: de winterse keuken biedt warmte voor de maag. Haal alles wat je nodig hebt in huis voor smakelijke, winterse gerechten.

Voor de wintersportliefhebbers 

Of je nog nooit op de latten hebt gestaan of juist al een doorgewinterde liefhebber bent, SnowWorld is er voor iedere wintersporter. Tip: reserveer een privéleraar voor als je nog geen ervaring hebt.
  Snowboarden of skiën bij SnowWorld

Dekens en tijdschriften

Soms wil je gewoon even helemaal niks. Behalve dan met een lekker tijdschrift en een dekentje op de bank ploffen. Laat die kou maar komen, jij zit lekker warm.

Het grootste ijssculpturenfestival

Kijk je ogen uit in de vrieshal en aanschouw ijskunstwerken van 275.000 kilo ijs. Het Nederlandsijsbeeldenfestival is een ervaring voor het hele gezin. Het thema ‘What a wonderful world’ laat gegarandeerd de mooiste kunstzinnige creaties zien. Proost met elkaar in de ijsbar!
    Naar het ijsbeeldenfestival

Zorg goed voor jezelf

Tijd om jezelf op te warmen met een momentje voor jezelf. Zet een lekkere pot warme thee met verse theeblaadjes of kies voor een gezonde, zelfgemaakte smoothie. Die wintervirussen krijgen jou niet klein!
 

Driften op een ijsvloer

ICEKARTEN! Drift op een gigantische, spiegelgladde ijsvloer! IJskarten is verfrissend anders. Het is cool, uitdagend en vooral: fun! Het draait om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften. Wie daag jij uit?
   Icekarten in Rucphen

Licht en kaarsen

Laat licht en vroeg donker: de winter heeft ook iets enorms gezelligs. Nu kan je namelijk je huis vullen met de mooiste sfeerverlichting en gezellige kaarsen.

De winter Efteling

En toen... beleefden we de warmste momenten. De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. Hier is de winter vol warmte en gezelligheid. Proef de winterse sfeer, stap in je favoriete attracties en geniet samen van de warmste momenten.
  Bezoek winterse magie

Opwarmen met lekkers

Er is altijd tijd voor een kopje koffie met wat lekkers toch? Even die handen opwarmen in een knusse tent samen met vrienden of familie. En het leuke: dat kan met de Koffie & Gebak cadeaukaart. Met meer dan 1000 landelijke inleverlocaties, vind jij vast een fijn tentje waar je kunt genieten van dat lekkers.
    Koffie & gebak cadeaubon