Geef genieten cadeau!
Geef genieten cadeau!

Cadeaubon maar dan anders

Je bent op zoek naar een cadeaubon om iemand mee te verrassen. En dat komt goed uit, want met de Pluim zit dat wel snor!
De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Niet alleen door het opvallende formaat, maar je geeft hem ook om mensen te laten genieten van hun vrije tijd.

Op zoek naar leuke cadeaubonnen voor een verjaardag, Kerstmis of om een afdeling te belonen? Zoek dan niet verder dan Pluimen.nl. Wat je ook gaat vieren, er is meer dan genoeg te kiezen voor de ontvanger. Wie houdt er nou niet van lekker eten, een weekendje weg of een leuke dag naar een pretpark, dierentuin of sauna? En dat ook nog eens bij toplocaties door heel Nederland. Genieten van vrije tijd kan natuurlijk ook op een andere manier dan een uitje. We hebben daarom ons assortiment aangevuld met de allerbeste vrijetijdsproducten. Denk aan sportartikelen, kookproducten, boeken, tijdschriften, games of muziek. Met een Pluim geef je het allemaal!

Iedereen verdient ontspanning...

Bij Pluimen geloven we in het recht van ontspanning. Of beter gezegd: wij vinden het hebben van vrije tijd belangrijk. En die vrije tijd, die vult iedereen anders in. Vanuit die gedachte hebben wij de Pluim gemaakt. Daar waar de een kiest voor een actieve dag op het strand, kruipt de ander met een goed boek voor de open haard. En dat is het allermooiste aan vrije tijd: je kan het indelen zoals jij dat wilt.

 

Je kunt iemand een tijdschrift cadeau geven, maar wat als diegene een hekel aan lezen blijkt te hebben? Kies je vervolgens voor een stoere luchtballonvaart...heeft ‘ie hoogtevrees! Met andere woorden: wat jij leuk vindt, vind de ander misschien helemaal niks. Het kiezen van een goed cadeau voor vrije tijd is toch best een beetje moeilijk. Met de Pluim zit je in ieder geval altijd goed. Laten we met z’n allen wat meer genieten van die kostbare vrije tijd. En hoe je dat doet, dat mag je zelf bepalen. Pas dan kan je écht ontspannen. Jij als gever hebt geen cadeaustress meer en de ontvanger kiest zijn eigen cadeau om te genieten van vrije tijd.

De Pluim: een cadeau of cadeaubon?

Is het nou een cadeau of een cadeaubon? We krijgen weleens de vraag of we de Pluim in een hokje kunnen plaatsen. Dat doen we liever niet, want eigenlijk is het heel simpel... De Pluim kent de keuzevrijheid van een cadeaukaart, maar heeft het karakter van een persoonlijk cadeau. Dat zie je niet alleen terug in het uiterlijk, ook de online toepassingen van de Pluim maken het verrassend persoonlijk.

Unieke verpakking

De Pluim is een grote A4-wenskaart met een daarop een gezellige foto. Je kunt kiezen uit ons vaste assortiment met tientallen mogelijkheden of je uploadt een eigen foto. De binnenkant van de cadeaukaart bezit de Pluimcode én kun je personaliseren met jouw tekst of logo. Zo blijft de Pluim keer op keer een uniek cadeau om te geven én te krijgen.
 

Direct persoonlijk maken

Online welkomstpagina

De Pluim is een cadeaubon waarbij mensen online hun cadeau kunnen uitzoeken. Dus maken we er ook online een feestje van! Zie het als het uitpakken van een verrassing: dat is een bijzonder moment. Datzelfde gevoel creëer je ook met een welkomstpagina voor de ontvanger. Dat is een pagina die iemand ziet zodra hij of zij met de Pluimcode inlogt. Deze feestelijke pagina kan je voor de ontvanger personaliseren met afbeeldingen, tekst en keuzesuggesties.

 

Voordelen van de Pluim

 • Past in elk budget, vanaf €5,-
 • Zet jouw persoonlijke foto of tekst in de Pluim
 • Het saldo kan in delen worden opgemaakt
 • Bijbetalen voor een exclusievere keuze via iDeal of creditcard
 • Verschillende Pluimen samenvoegen in winkelmandje

 

Pluim cadeau geven

 

Speciale gelegenheden

Wat de reden ook is, het is áltijd tijd voor een Pluim! Zo is het een uitstekend kerstcadeau, een origineel kerstpakket, een mooie verrassing bij een pensioen of natuurlijk als bedankje. We helpen je even wat verder op weg: 

Geef iets extra’s

Maak de Pluim nog specialer en geef er een extraatje bij. Je hebt de keuze uit diverse mogelijkheden als Celebrations® (chocolade), wijn of champagne. Wij verpakken het samen met de Pluim in een kleurrijke en feestelijke geschenkdoos. Zo geef je niet alleen een online cadeaubon, maar creëer je een flink verrassingseffect. 

Een cadeau is een feestje

Hoe persoonlijker het cadeau, hoe meer iemand ervan geniet. Dat geldt zowel voor het geven als het krijgen van een Pluim. Daarom doen wij er alles aan om het cadeaumoment zo feestelijk mogelijk te houden. Elke dag zijn we bezig met het bedenken van leuke verrassingsmomenten, extraatjes of nieuwe manieren om te Pluim te personaliseren. 

Laat je inspireren

Er is niks leukers dan een cadeau krijgen en fantaseren wat je ermee gaat doen. Daarom staan er tientallen inspiratiepagina’s online om even lekker weg te dromen. Van een dagje cocoonen tot op stap met de kinderen: stuk voor stuk gevuld met prachtige beelden en bijzondere tips. Er is geen betere manier om een cadeau uit te zoeken. 

Daarom geef je een Pluim

 • Altijd het juiste cadeau
 • Personaliseer je eigen Pluim
 • Zelf je cadeauwaarde bepalen van € 5 tot € 1000
 • Creëer een welkomstpagina voor de ontvanger 
 • Geef de ontvanger cadeausuggesties 

Daarom wil je een Puim

 • Keuze uit een ruim assortiment vol A-merken
 • Bijbetalen voor een groter cadeau? Geen probleem!
 • Meerdere Pluimen samenvoegen is mogelijk
 • Je Pluimcode in delen opmaken

Een greep uit ons assortiment

 • 2500 restaurants
 • 2000 schoonheidssalons
 • Honderden leuke producten voor thuis & onderweg
 • Winkelen bij Rituals
 • De Leukste dierentuinen en pretparken
 • Beste hotelketels van Nederland
 • Tal van theathervoorstellingen, concerten en evenementen.

Zakelijke cadeaubonnen

Lastig hè? Een cadeau kiezen dat bij je collega of relaties past? Hoe weet je nou wat iemand echt graag doet in zijn of haar vrije tijd? De oplossing is simpel: geef een Zakelijke Pluim! Samen met onze afdeling accountmanagement maken we de meest feestelijke Pluimen. Compleet in jouw huisstijl? Geen probleem. Totaal andere verpakking? Doen wij ook niet moeilijk over. Bekijk meer mogelijkheden voor de Pluim of de zaak.