Cadeaubon voor iedereen

De Pluim is hét cadeau dat je geeft met de intentie om mensen te laten genieten van hun vrije tijd. Met cadeaubon de Pluim valt er namelijk meer dan genoeg te kiezen voor iedereen. Wie houdt er niet van lekker eten, een weekendje weg of een leuk dagje uit naar een pretpark, dierentuin of sauna? En dat bij toplocaties door heel Nederland! Maar ook aan leuke vrijetijdsproducten is er volop keuze. Denk aan sportartikelen, kookproducten, boeken, tijdschriften, games of muziek. Kortom, met een Pluim geef je genieten cadeau!
 

De Pluim: een cadeau of cadeaubon?

De Pluim kent alle vrijheden van een cadeaubon, maar heeft het karakter van een compleet en persoonlijk cadeau. Het uiterlijk van de Pluim, in de vorm van een grote wenskaart, bepaal je namelijk zelf. Schrijf je persoonlijke tekst aan de binnenkant en voeg een foto of logo toe. Zo blijft de Pluim keer op keer een uniek cadeau om te geven én te krijgen.

Cadeaubon voor speciale gelegenheden

De Pluim is ook zeer geschikt voor speciale gelegenheden, zoals een jubileum, verjaardag of bruiloft. Dat doe je door een extra gift erbij te bestellen. Je hebt de keuze uit diverse extraatjes, zoals chocolade, wijn of champagne. De gift wordt samen met de Pluim verpakt in een kleurrijke en feestelijke geschenkdoos. Op die manier geef je een heel compleet cadeau dat past bij ieder cadeaumoment.

Met de Pluim geef en maak je de leukste keuzes

Bij Pluimen.nl geloven we in de visie hoe persoonlijker het cadeau, hoe meer je ervan geniet. Dat geldt zowel voor het geven als het krijgen van een Pluim. Daarom doen we er alles aan om de beleving van het cadeaumoment zo optimaal mogelijk te maken. Daarbij maakt het niet uit of je één of meerdere Pluimen koopt.

Voordelen van cadeaubon de Pluim:

  • Geef een cadeau dat altijd past, vol met de leukste keuzes voor vrije tijd
  • Bepaal zelf het uiterlijk van de Pluim
  • Gebruik het saldo van jouw Pluim in één keer of in delen
  • Gebruik meerdere Pluimen in één keer voor duurdere keuzes
  • Eenvoudig bijbetalen voor duurdere keuzes