Cadeaubon kopen? Geef de Pluim!

Cadeaubon de Pluim is hét geschenk om iemand mee in het zonnetje te zetten. Geef iemand een letterlijke Pluim en laat de ontvanger zelf kiezen uit vele belevenissen en cadeaus. Bedank, beloon en waardeer iemand met een welverdiende Pluim.

Cadeaubon belevenissen

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Cadeaubon de Pluim

Of je nu een cadeaubon voor hem of voor haar zoekt, met de Pluim (een algemene cadeaubon) kan iedereen zelf iets leuks kiezen. Wordt het een stoere belevenis voor mannen of een gezellig dagje weg met vriendinnen? Bekijk voor inspiratie onze cadeautips voor hem en cadeautips voor haar. Vergeet ook niet een leuk dagje uit cadeau voor gezinnen of een romantisch cadeau speciaal voor koppels. Voor ieder wat wils en om nooit meer te vergeten!

Belevenis cadeau

Als hét belevenis cadeau van Nederland vinden wij het belangrijk dat de kwaliteit van ons assortiment gewaarborgd blijft. Daarom werken wij uitsluitend samen met professionele aanbieders op het gebied van dagrecreatie en producten. 

Altijd iets in de buurt

Met de Pluim bieden we ontvangers de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de bekendste dierentuinen en pretparken, luxe beauty & wellness belevenissen, een bioscoop bij jou in de buurt en nog veel meer.

Cadeaubon onbeperkt geldig

De Pluim is onbeperkt geldig, waardoor de ontvanger rustig de tijd heeft om een keuze te maken uit ons ruime assortiment aan leuke uitstapjes en cadeaus. Tevens is de Pluim aangesloten bij Keurmerk Cadeaukaarten.

Altijd actueel aanbod

Regelmatig komen er nieuwe belevenissen en producten bij. Check de pagina nieuw in de Pluim.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.