Bijzonder overnachten

Genieten op de Maasplassen met je eigen huisboot

Vaar weg van de massa, het ultieme gevoel van vrijheid. Wil jij ook op vaarvakantie door de Nederlandse en Belgische wateren? Ontvang een waardevoucher voor een leuke korting! 

Lees meer
Maak je keuze:
25,00

Gratis per e-mail

Als je wakker wordt, hoor je het water zachtjes kabbelen tegen de boot. Als je je bed uitspringt, schijnt de zon al over de haven van Spaanjerd en laat het water schitteren. Bij aankomst hebben jullie al de schipperscursus gevolgd, dus vanaf de eerste dag mag je op pad met onze woonboot. Eigenaar Seppo vertelt graag iets over de mooie routes. De Maasplassen zijn dus yours. De één zit achter het stuurwiel en de ander neemt plaats op het dek met een boek in de hand, de zon brandt op je huid. Ik kan niet wachten om straks een duik te nemen in het frisse water. Vlak voor zonsondergang meren we aan in een jachthaven. Terwijl de lucht langzaam oranje en roze kleurt, denk ik aan hoe de dag voorbij is gevlogen en ik kan nu al niet wachten om de mooie plekjes van morgen te ontdekken met onze prachtige huisboot.

Ook als het wat kouder is, heerlijk!

Als je een paar dagen weg wilt, is het fijn om dicht bij huis te blijven en dus in eigen land een paar dagen te vertoeven. Kabbelende plassen en kronkelende rivieren voegen altijd iets toe aan je vakantiebeleving. Een paar nachten of een weekend op het water kan al genoeg zijn om je een ander mens te voelen. Het gekabbel om je heen werkt rustgevend en de kans is dan ook groot dat alle opgebouwde stress snel van je af valt. Je ligt heerlijk rustig in de haven en is het weer geschikt, dan boek je een dagje varen erbij.

Verwarming aan boord: de huisboten Comfort M en XL zijn perfect geschikt om in de herfst of winter op te vertoeven. Ze hebben een goede verwarming, warme douche en alle comfort en ruimte om elkaar niet in de weg te zitten. Thuishaven De Spaanjerd is de ideale plek voor een rustige nacht op het water. Aan boord van de huisboten hoef je niets te doen. Neem je verrekijker mee om de vogels te volgen. Daarna met een stapel boeken op de bank, wachten tot de tijd voorbij gaat. De keuken is van alle gemakken voorzien om je eigen kostje klaar te maken. Genieten van de natuur en elkaar. De thuishaven ligt midden in het Maasplassen natuurgebied. Je loopt vanaf de boot direct het natuurgebied in om samen van prachtige wandelingen te genieten. Thuisgekomen op de boot is het tijd voor een goed gesprek bij een goed glas wijn.

Praktische info

- Een vaarbewijs is niet nodig!
- Varen boek je als extra optie voor de hele periode. Dit is inclusief een verplichte gratis schipperstraining. Tijdens deze schipperscursus vertelt Seppo je in ongeveer een uur alle ins en outs over hoe je moet varen met de boot. Beschik je al over een vaarbewijs, dan volg je wel de schipperstraining, maar krijg je 30% korting op het vaarpakket. Wil je wel varen, maar laat je dit graag over aan een ervaren schipper, dan is deze per dagdeel in te huren. Dit kan bij reserveren worden aangegeven of later afgesproken worden.
- De huisboten zijn comfortabel, modern ingericht en stralen een warme sfeer uit. Alle huisboten zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Compact klasse, Comfort klasse M en Comfort klasse XL.
- Klik hier voor veelgestelde vragen betreft de huur en eventuele bijkomende kosten.
- Je haalt de woonboot op in de jachthaven de Spaanjerd in Ophoven, België. Echter zal er voornamelijk in Nederland gevaren worden, namelijk op de Maasplassen.
- Let op: Bij slecht weer (vanaf windkracht 3) mag er niet gevaren worden. In overleg met de eigenaar worden de mogelijkheden besproken.

Adres: Maasdijk 1, 3640 Kinrooi-Ophoven België
Telefoonnummer:   0031-475851678
Website: Otter Easy Houseboats

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt een waardevoucher per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel. Deze code is te verzilveren t/m 31 december 2022. Voor actuele prijzen en beschikbaarheid klik hier.

  • Er wordt geen geld teruggegeven wanneer de waarde van de Pluim het totale bedrag overstijgt.
  • Per boeking kan maximaal 1 kortingscode worden verzilverd.
  • Bestelde vouchers kunnen na gebruik niet worden geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd