Bijzonder overnachten

Overnachten in een sterrenkubus

Ontvang 1 overnachting voor 2 personen in een Sterrenkubus bij Erfgoed Bossem in Lattrop-Breklenkamp. Incl. kopje koffie of thee bij aankomst en 's morgens een goed gevulde ontbijtmand.

Lees meer
Maak je keuze:
162,50
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Slapen onder de sterren
Samen dromen, samen slapen, samen hemels ontwaken!

Ik weet nu al dat dit een nacht wordt om nooit te vergeten! We gaan namelijk overnachten in een Sterrenkubus. Dat is een prachtig vierkant houten huisje middenin het boerenland. Het huis is klein maar wel van alle gemakken voorzien. Minstens net zo luxe als een hotelkamer. Met een riant tweepersoonsbed dat zich onder een grote transparante koepel in het dak van het huisje bevindt. Zo kunnen we tot diep in de nacht genieten van de prachtige sterrenhemel. Laat het maar snel donker worden! Het huisje is zelfs voorzien van een telescoop. Zo hoeven we gegarandeerd niks te missen. Ik weet zeker dat we heel veel vallende sterren gaan zien!

Praktische info

Adres
Dorpsstraat 7
7635 NA Lattrop-Breklenkamp

Telefoonnummer
0541-221392

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-vouchers voor een arrangement bij Erfgoed Bossem. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-vouchers direct per e-mail. Reserveren is verplicht en kun je telefonisch of per e-mail doen (meer infomatie vind je terug op de voucher). Geldig t/m 31 december 2021.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk