Kerstpakket voor Pluimen

Kerstpakket voor Pluimen

Content

Bij Pluimen weten we als geen ander hoe belangrijk het is om waardering te tonen aan medewerkers. Dat begint bij jezelf. Voor ons is Kerst het uitgelezen moment daarvoor. Heb jij al nagedacht over een mooi kerstpakket? Lees hieronder hoe wij dat hebben gedaan!

Kerstpakket voor Pluimen

Hoewel het laatste kwartaal de drukste periode van het jaar is, werkt het team van Pluimen heel het jaar druk door om ons product en onze service naar onze klanten toe te verbeteren. Kerst is voor ons daarom hét moment om alle medewerkers te bedanken. En dat doen we natuurlijk met het leukste kerstpakket om te geven en te ontvangen, de Pluim - het cadeau om mooie herinneringen te creëren in je vrije tijd!

De Pluim als kerstpakket

De Pluim is het cadeau waarbij het draait om ontspanning na inspanning. Hiermee kan iedereen binnen Pluimen direct na de drukste periode van het jaar iets leuks uitkiezen om te ontspannen. Voor de één betekent ontspannen een dagje weg met het hele gezin, voor de ander is dat sporten, koken met vrienden of genieten van een lekkere massage. Met de Pluim kiest iedereen zijn eigen vorm van ontspanning.

Om het geefmoment nóg leuker en feestelijker te maken, heeft iedereen ook een fles champagne met luxe champagne glazen gekregen. Het hele is pakket compleet verpakt in een luxe feestelijke doos.

Op maat gemaakte A4 kaart

In onze shop bieden we standaard thema's aan waar je uit kunt kiezen, die je naar wens kunt personaliseren met een eigen foto of afbeelding en tekst. Daarnaast bieden we ook de service aan om een A4 kaart volledig op maat te maken, passend bij het geefmoment of de huisstijl van een bedrijf.

Naast alle maatwerk Pluimen die onze ontwerpster Jorien maakt voor alle klanten, maakt ze elk jaar ook tijd vrij om een mooie op maat gemaakte A4 kaart voor ons eigen kerstpakket te ontwerpen. Aan de binnenkant van de kaart staat de boodschap afgedrukt die voor elke medewerker persoonlijk is geschreven door de stuurgroep van Pluimen.

Video boodschap

De Pluim is een cadeau die je op verschillende manieren leuker en persoonlijker kunt maken. Naast de op maat gemaakte A4 kaart met persoonlijke boodschap, heeft de stuurgroep van Pluimen ook optimaal gebruik gemaakt van de welkomstpagina. Nadat een medewerker met de code is ingelogd op de website, komen ze op een pagina terecht waar een super leuke video boodschap is geüpload. Juist dankzij dit soort mogelijkheden, is de Pluim zowel leuk om te geven als te ontvangen!

" Het blijft leuk om onze collega's te verrassen met een Pluim en een persoonlijke video boodschap! "

 

Linda & Reinald

Stuurgroep Pluimen

We regelen het voor jou

Ben je ook op zoek naar leuk en persoonlijk kerstpakket, die je volledig op maat kan laten maken op basis van de huisstijl van jouw bedrijf? Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest.

Het hele traject, van het begin tot het eind, regelen wij voor je. We maken graag een passend voorstel voor jouw bedrijf. Neem contact op met Thomas of Stéphanie via onderstaande contactgegevens.

 010 - 751 64 01

 informatie@pluimen.nl

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales