Sauna- en wellnessresort Thermen Holiday in Schiedam

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Thermen Holiday in Schiedam. Kom een dagje ontspannen bij Thermen Holiday in Schiedam. Geniet van een wereld vol wellness en ontdek alle bijzondere faciliteiten.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, in Schiedam, vind je Thermen Holiday. Een fijn wellnessresort met meer dan 13 sauna’s en 7 baden. Het is de perfecte plek voor een moment van rust en ontspanning. Breng een bezoek aan de bijzondere Japanse sauna op drie meter hoogte of de unieke Hobbitsauna. In de Kruidentempel worden je zintuigen geprikkeld door een mix van aromatische oliën. Neem de tijd om te genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant en het enige wat je zelf nog moet doen is: ontspannen!

Gratis Purifying Charcoal Mask
Ontdek de heerlijke Purifying Charcoal Mask van TREATMENTS® bij Thermen Holiday. Dit zwarte koolmasker reinigt en zuivert de huid intensief. Het resultaat; een zachte en egale huid. Je vindt de maskertjes bij de douches en ze zijn gratis te gebruiken.

Faciliteiten

  • Sauna’s: hobbitsauna, lavendelsauna, Siberische banja, Japanse sauna,  grotsauna en zoutsteensauna.
  • Baden: kruidentempel, whirlpools, voetenbad,  binnen- en buitenbad.
  • Ontdek de Geurenbeleving, Eyes shut beleving of één van de drie Dosha belevingen (Vata beleving, Pitta beleving en/of de Kapha beleving). Of wat dacht je van de vernieuwde opgiet-belevingen met unieke geurbeleving: Sweet Sense, Tropical Fruit, Bonfire of Menthol Explosion. Geef lichaam en geest een boost en sluit een saunaritueel af met een zoete, kruidige of frisse versnapering.
  • Andere faciliteiten: restaurant met terras, ruime tuin met ligweide, Oosterse rustruimte en beauty afdeling.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 30 juni 2021 o.b.v. beschikbaarheid. LET OP:  Thermen Holiday volgt de richtlijnen van het RIVM om een dagje wellness in een veilige en gezonde omgeving mogelijk te maken, daarom is online reserveren verplicht o.b.v. beschikbaarheid.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Vanaf 13 oktober tot 15 december 2020 zijn de horecafaciliteiten i.v.m. Covid-19 gesloten. Op deze locatie is er een take away vlakbij de entree van het resort geplaatst. Zo is er mogelijk om een verse broodje, snack, maaltijd of een drankje te kopen die buiten of in eigen auto genuttigd kan worden. Tevens zijn er bij de receptie vitaliteitssetjes verkrijgbaar met flesje drinken en candybar(s) en/of repen. Er wordt aangeraden om voor én na een dagje wellness goed te eten en te drinken.

Iedere dinsdag is het badkledingdag en in het weekend is er altijd één badkledingdag, de ene week op zaterdag en de andere week de zondag (m.u.v. 26 december 2020). Kijk voor alle badkledingdagen op: Klik hier voor het overzicht van de badkledingdagen.

Adres:   Prinses Beatrixlaan 10, 3121 JN Schiedam