Sauna- en wellnessresort Thermen Holiday in Schiedam

Ontvang dagentree voor 1 persoon bij Thermen Holiday in Schiedam. Een bezoek aan Thermen Holiday is een heerlijk ontspannen ervaring en een weldaad voor de gezondheid.

Lees meer
Maak je keuze:
20,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ontdek één van de mooiste beauty-, sauna- & wellnessresorts in de Randstad! Bij Thermen Holiday in Schiedam vind je tal van sauna´s, baden en andere wellnessfaciliteiten. Het is de perfecte plek voor dat momentje rust en ontspanning. Prikkel jouw zintuigen in de kruidentempel, geniet van het infraroodlicht in de Hobbitsauna of reis naar een totaal ander werelddeel tijdens een Oosterse Sferenreis. Na een saunaronde is het heerlijk toeven in het restaurant. Plof neer bij de haard en droom onder het genot van een warme chocolademelk even weg. Stap binnen in de wereld van Thermen Holiday en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag! Een dagje Thermen Holiday voelt als pure verwennerij voor lichaam en geest.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer vouchercode(s). Je dient hiermee een reservering te maken voor een dag naar keuze. Verdere instructies staan op de voucher. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de vouchercode(s) direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Iedere dinsdag*, 2e en laatste zaterdag van de maand en eerste zondag van de maand is het badkledingdag bij Thermen Holiday. * Op dinsdag zijn de badkledingdagen tot 17:00 uur, vanaf 17:00 uur is het dragen van badkleding niet meer toegestaan.

Adres:   Prinses Beatrixlaan 10
3121 JN Schiedam