Goede doelen

Stichting Jarige Job

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00

Wij storten het direct bij het goede doel

In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job!

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox, want ieder kind verdient een verjaardag!

Locaties

Wat moet je doen?

Klik op verzilver je pluim en doneer jouw Pluim aan Stichting Jarige Job. Bijbetaling kan via iDeal.

Wanneer je ervoor kiest om niet anomiem te doneren, wordt jouw naam en e-mailadres kenbaar gemaakt aan Stichting Jarige Job. Zij zijn dan in de gelegenheid om jou eenmalig een persoonlijk bedankje te sturen voor de donatie. Stichting Jarige Job verwijdert daarna jouw contactgegevens.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd