Vijf-jarig jubileum

Vijf-jarig jubileum

Content

Een vijf-jarig jubileum is altijd bijzonder. Ben je op zoek naar een leuk en bijzonder cadeau voor een collega die vijf jaar in dienst is? Verras hem of haar met de Pluim, hét perfecte jubileum cadeau waarmee je iemand optimaal kunt laten genieten van vrije tijd!

Vijf-jarig jubileum

Een 5-jarig jubileum vieren met een Pluim

Wanneer een werknemer vijf jaar in dienst is mag dit vijfjarig jubileum zeker gevierd worden. In een tijd waarin men van opdracht naar opdracht gaat of baan naar baan overspringt, is vijf jaar een bijzonder teken van loyaliteit en tevredenheid. Zowel voor de medewerker als voor zijn of haar werkgever. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog een heleboel andere soorten jubilea die je kunt vieren buiten de bedrijfssfeer om.

In al deze situaties (en nog veel meer) is een Pluim de ideale manier om het jubileum te vieren. We vertellen je graag waarom. 

Pluim bestellen  Pluim zakelijk bestellen

Waarom het belangrijk is om een 5-jarig jubileum te vieren

Eén van de belangrijkste redenen om een vijfjarig jubileum te vieren noemden we al in de inleiding. Iemand die al 5 jaar voor je klaar staat verdient echt een beetje erkenning en waardering. Het lijkt niet zo’n lange periode, maar wanneer je erover nadenkt, is 5 jaar toch een vrij lange tijdsduur. In het kader van goed werkgeverschap is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Dat geldt uiteraard net zo goed voor een 5-jarig jubileum in de persoonlijke sfeer. Zo leg je de basis voor de volgende 5, 10 of misschien wel 20 jaar!

Hoe heet een vijfjarig jubileum eigenlijk?

Verschillende tijdspannes en hun bijbehorende jubilea meerdere namen. Zo weten de meeste mensen bijvoorbeeld wel dat een jubileum na 50 jaar een gouden jubileum is. Bij de viering van een vijfjarig jubileum praten we nog niet over een edelmetaal. Dit is namelijk het zogeheten houten jubileum. Op het eerste gezicht is dit niet het meest spannende materiaal, maar schoonheid zit in het oog van degene die het aanschouwt. Hout wordt immers al duizenden jaren gebruikt voor oneindig veel toepassingen en heeft misschien wel meer invloed gehad op het leven van mensen dan welk ander materiaal ook. Een houten jubileum is dus niet zomaar iets.

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toont aan alle jubilarissen door hem of haar te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen:

  • Naar wens te personaliseren
  • Betaal via iDeal, creditcard of zakelijk op factuur
  • Verstuur per post als A4-kaart of digitaal via e-mail

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Verschillende jubilea

Zoals werd aangestipt komt een jubileumviering vooral vaak op je werk voor, maar er zijn natuurlijk nog allerlei andere jubilea die gevierd kunnen worden. We hebben de meest voorkomende jubilea hieronder voor je op een rijtje gezet.

Vijf jaar in dienst

Logischerwijs wordt een houten jubileum vooral veel gevierd wanneer een medewerker vijf jaar in dienst is. Een goede werkgever staat hierbij stil en zorgt ervoor dat de medewerker hiervoor de aandacht en waardering krijgt die hij of zij verdient!

Huwelijksjubileum

Een goed huwelijk is prachtig en ook de prillere huwelijken verdienen het om jubilea te vieren, waaronder het 5-jarig jubileum.

Gezondheidsjubileum

Wanneer een dierbare een ernstige ziekte heeft gehad, of een andere grote uitdaging op het gebied van zijn of haar gezondheid, is het ontzettend fijn wanneer dit achter de rug is. Zo fijn zelfs, dat het wat ons betreft ieder jaar gevierd mag worden. Een vijfjarig jubileum is dan natuurlijk een kers op de taart.

Het bestaan van een club of vereniging

In een tijd waar steeds meer gebeurtenissen online plaatsvinden is juist het vijfjarig bestaan van een club of vereniging een mooi verschijnsel. Hier komen mensen samen, zien zij elkaar en genieten zij van hun gemeenschappelijke interesses. Bestaat de tennisclub, bridgevereniging of bingoavond vijf jaar, dan mag dit dus zeker gevierd worden!

Passende geschenken

De kracht van de Pluim is dat er voor iedereen een geschikte optie tussen zit. Of je nu stapelgek bent op actieve dagen in de buitenlucht, of juist erg gelukkig wordt van een uitgebreid diner, met een Pluim kun je precies datgene kiezen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Om je hier een goed beeld van te geven, zetten we wat mogelijkheden op een rijtje. Bekijk ze hieronder.

Wonen

Veel mensen vinden het ontzettend leuk om hun interieur te stylen en iets moois te maken van hun woning. Een Pluim biedt ook hier ruimte voor, met vele kleine en grote geschenken waar je de Pluim voor kunt gebruiken. 

Sporten

Is iemand stapelgek op sporten en actieve vrijetijdsbestedingen? Ook dan kun je het vijfjarige jubileum goed vieren met een Pluim. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fietscomputer, weegschaal of snorkelmasker?

Wellness

Heerlijk ontspannen na die 5 jaar hard werken? Met een Pluim kan het. Kies voor een dagje naar de sauna, een uitgebreide massage of verschillende soorten beautyproducten!

Erop uit

Herinneringen kunnen veel meer waard zijn dan spullen. Daarom kan iemand de Pluim ook verzilveren voor een dagje of weekendje uit, in plaats van voor een fysiek cadeau. Zo weet je zeker dat de viering van het vijfjarig jubileum een succes wordt!

We staan voor je klaar

Heb je nog vragen over de Pluim, een vijfjarig jubileum of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!