Zakelijk cadeau

pluimen.nl-zakelijk-cadeau

Zakelijk cadeau

Content

Met de Pluim geef je een echte blijk van waardering. Hiermee zeg je: dank voor je inzet, het is nu tijd voor ontspanning. En dat kan met een gepersonaliseerde e-mail, persoonlijke kaart of een luxe geschenkpakket. Samen maken we geven onvergetelijk.

  • Design in huisstijl
  • Betaal eenvoudig op factuur
  • Keuze uit belevenissen en producten
  • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
  • Elke waarde tussen de 5 tot 1000 euro mogelijk
pluimen.nl-zakelijk-cadeau

Geef een onvergetelijk cadeau

Dat zit ‘m in de persoonlijke boodschap en uitstraling. We helpen je graag om de uitstraling en welkomstpagina van de Pluim heel persoonlijk te maken. Uiteindelijk draait het allemaal om de eerste indruk, nietwaar?

Zakelijk-cadeau-pluim-per-e-mail

Duurzame Pluim

Verrassen kan snel én duurzaam met de Pluim per e-mail. In jouw huisstijl met persoonlijke welkomstpagina.

Zakelijk-cadeau-A4-Pluim

In jouw huisstijl

Andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.

Zakelijk-cadeau-brievenbuspakket

Brievenbuspakket

Geef de Pluim met Tony's Chocolonely of een extraatje naar keuze. Wij regelen het.

Zakelijk-cadeau-giftbox-maatwerk

Nog feestelijker

Geef een Pluim met champagneglazen. Graveer het bedrijfslogo in de glazen om het af te toppen.

Geef vrije tijd cadeau

Content

Wij hebben voor al jouw medewerkers en klanten cadeaus om blij van te worden. Met meer dan 1500 bestedingenopties uit de leukste dagjes weg, attracties en producten voor thuis of onderweg heeft de Pluim een unieke combinatie van belevenissen en producten. De ontvanger kiest zelf zijn of haar cadeau uit het gigantisch grote assortiment. Zo is de Pluim altijd een succes!

De Pluim in jouw huisstijl

Geen probleem! We denken graag met je mee over hoe de Pluim het beste aansluit bij jouw organisatie en geefmoment. Wat maatwerk betreft, kennen we geen grenzen. Een ander beeld, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.

Geef-service

Ook klaar met last-minute cadeaus regelen voor collega’s? Wat als...je letterlijk met een paar klikken een super gepersonaliseerd cadeau voor je collega's regelt? Het kan gewoon! Met onze Geef-Service. Kost dat echt maar een paar klikken...? Jazeker!

Zakelijk-cadeau-jubileum

Jubileum

Zakelijk-cadeau-bedankje

Bedankje

Zakelijk-cadeau-verjaardag

Verjaardag

Zakelijk-cadeau-pensioen

Pensioen

De voordelen van de Pluim

Naast de boodschap om mensen te waarderen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een leuk cadeau om te ontvangen! Lees hier meer over alle voordelen van de Pluim.

  • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
  • Samenvoegen van meerdere Pluimen
  • Gratis thuisbezorgd binnen Nederland
  • Bijbetalen mogelijk
  • Drie jaar geldig

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. 

Neem contact op met één van onze accountmanagers.

Zakelijke cadeaus

Cadeautjes geven vanuit een zakelijk oogpunt is de normaalste zaak van de wereld. Vrijwel dagelijks geeft men elkaar op deze manier geschenken. Toch kan het soms lastig zijn om een geschikt presentje uit te zoeken. Je kent je zakelijke relaties lang niet altijd zo goed als je wel zou willen. Bijvoorbeeld omdat deze nog niet zo lang bestaan of omdat je elkaar simpelweg niet zo vaak ziet. Hetzelfde geldt voor een welkomstcadeau voor een nieuwe collega. Bij Pluimen helpen we je daarom graag een stukje op weg naar het ideale zakelijke cadeautje. Lees dus gauw onze tips!

Hoe werkt een Pluim eigenlijk?

Een Pluim kun je zien als inspiratie voor vrije tijd. Je geeft het gemak van een cadeaubon, maar het onpersoonlijke aspect dat daar vaak bij hoort laat je geheel achterwege. Pluimen kunnen namelijk voor een groot aantal verschillende dingen worden verzilverd, maar dit zijn wel stuk voor stuk kleine (en grote!) geluksmomentjes of artikelen die het leven een stukje leuker maken. Zo vormt een Pluim altijd een passend geschenk, ook in de zakelijke sfeer.

Voor een pensioen

Een fantastische reden om een pluim te geven is wanneer iemand met pensioen gaat. Na een leven lang hard gewerkt te hebben mag hij of zij dan eindelijk van die welbekende oude dag gaan genieten. Het is dan leuk om hen hier alvast een mooie start voor te bieden met een tof pensioen cadeau. Je kunt dan bijvoorbeeld zelf een Pluim geven, maar het is nog veel leuker wanneer je met alle andere collega’s samen een mooie Pluim geeft die de pensionado bijvoorbeeld voor een heerlijk weekend weg kan gebruiken.

Voor een jubileum

In een wereld waar men soms maar één of twee jaar bij dezelfde werkgever blijft is het geweldig om een groot jubileum te vieren. In het verleden was het juist heel normaal om een leven lang bij hetzelfde bedrijf te werken, maar nu vormen dit soort situaties een uitzondering op de regel. Des te meer reden om het uitgebreid te vieren dus! Al die jaren van trouwe dienst kunnen dan perfect beloond worden met een mooie Pluim, waar de werknemer zelf mee kan kiezen wat hij of zij het liefste wil. Lees op deze pagina waarom een Pluim het ultieme jubileum cadeau is!

Wanneer er simpelweg keihard is gewerkt

Soms heeft een medewerker of team binnen het bedrijf een fantastische prestatie geleverd. De afronding van een intensief project, het binnenhalen van een grote klant of het winnen van een begeerde award zijn allemaal redenen om hen eens extra in het zonnetje te zetten en je waardering te tonen. Wat dacht je van een origineel Kerstpakket aan het einde van het jaar? Zoiets wil je in alle hectiek niet vergeten, maar je hebt misschien ook geen tijd om veel voorbereiding in het Kerstcadeau te steken. In deze gevallen is een Pluim opnieuw uitermate geschikt. Voor één persoon of meerdere, misschien zelfs voor een uitje met het hele team, vormt de Pluim het perfecte Kerstgeschenk.

De betere relatiegeschenken

Een relatiegeschenk hoeft ook niet langer duf te zijn. De simpele, kleine cadeautjes die men bij thuiskomst toch al gauw meteen weggooit zijn nu verleden tijd. Een Pluim geef je namelijk al vanaf €5,-! Zo geef je een bijdrage aan de aanschaf van een boek, kampeerartikelen, verzorgingsproducten, of juist een uitje. De ontvanger moet hier dan natuurlijk zelf nog wat bijleggen, maar dit is oneindig veel beter dan een pen en keycord of een mok met opdruk. 

Met een Pluim altijd het geschikte cadeau geven

Zoals je hebt gelezen maakt een Pluim het mogelijk om altijd het perfecte cadeau uit te zoeken, ook wanneer het om een zakelijk cadeau gaat. Door de Pluim juist praktisch via e-mail, of feestelijk gedrukt op A4, cadeau te doen wordt het geschenk al meteen tastbaar. Bovendien zal de ontvanger er altijd goed van kunnen genieten in zijn of haar vrije tijd. Zoek je dus een zakelijk cadeau? Kies dan voor een Pluim!