Beleef de herfst

Beleef de herfst

Beleef de herfst.

Ga naar buiten

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen om een frisse neus te halen. Die lekkere frisse wind, die mooie bomen en de geur van regen. Ga samen eropuit met het hele gezin. Fiets langs prachtige natuurgebieden of plan een middagje in Sprookjesbos voor quality time met je kinderen. Zo zijn er genoeg gezellige buitenactiviteiten te doen. Het allerleukste? Na afloop van de activiteiten samen een warme chocolademelk met slagroom drinken.

Een weekend weg

Kom echt tot rust tijdens een weekendje weg. Verblijf op een van de mooiste parken midden in de natuur of ga samen uitwaaien bij de zee. Trek een warme jas aan, knoop die mooie nieuwe sjaal om je nek en ga naar buiten. Voel de zonnestralen op je gezicht tijdens een heerlijke strandwandeling. Weg van de dagelijkse hectiek, verzet je gedachten en ... ontspan.
  

Natuurontdekkers

In het bos is de sfeer rustig, je ademt frisse lucht in. In de verte hoor je de vogels fluiten. Het hele jaar door kun je in Nederland allerlei vogels zien, wel meer dan 300 verschillende soorten. Je hoort ze tussen de bomen fladderen. Maar welk vogelsoort is het eigenlijk ...? Voor wie graag de natuur intrekt, moet natuurlijk wel in het bezit zijn van een vogelboek. Zo kom je alles te weten over de natuur.

Leg mooie herfstkleuren vast

De herfst is een overgangsperiode. De natuur trekt zich terug na een periode van bloei en openheid en maakt zich klaar voor de winter. Leer hoe je de allerkleinste en mooiste details vast kan leggen met de fotografiecursus van PIXFACTORY. In het herfstzonnetje plaatjes schieten van al het moois wat moedernatuur te bieden heeft, dat klinkt toch fantastisch?