Beleef de herfst

Beleef de herfst

Content

De herfst is misschien wel het mooiste seizoen om een frisse neus te halen. Die lekkere frisse wind, die mooie bomen en de geur van regen. Geniet ervan met het hele gezin.

Beleef de herfst

Een paar dagen weg

Overnachten in de natuur geeft veel mensen het gevoel van ultieme vrijheid. Verblijf op een van de mooiste parken midden in de natuur. Trek een warme jas aan, knoop die mooie nieuwe sjaal om je nek en ga naar buiten. Voel de zonnestralen op je gezicht tijdens een heerlijke boswandeling. Weg van de dagelijkse hectiek, verzet je gedachten en... ontspan.

Opwarmen met wat lekkers

Er is altijd tijd voor een kopje koffie met wat lekkers toch? Even die handen opwarmen in een gezellig tentje, samen met je beste vrienden of familie. En het leuke: dat kan gewoon met de Koffie & Gebak cadeaukaart. Geniet van al dat lekkers.
    
Koffie & Gebak cadeaubon

Uren speelplezier

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op en ontdek de oplossing. Maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie. Wie daag jij thuis uit?

Natuurwandeling

Qula Nature Trails bestaat uit mooie natuurwandelingen met leuke vragen op je Smartphone. Zoek de wandelpunten. Bij elk punt krijgt je team een vraag op je telefoon. Deze vragen hebben betrekking op het regenwoud of de Nederlandse natuur. Qula steunt hiermee het goede doel Stichting Oasebos. Oasebos zet zich in voor het behoud van regenwoud in Costa Rica.
   
Interactieve natuurwandeling

Natuurontdekkers

In het bos is de sfeer rustig, je ademt frisse lucht in. In de verte hoor je de vogels fluiten. Het hele jaar door kun je in Nederland allerlei vogels zien, wel meer dan 300 verschillende soorten. Je hoort ze tussen de bomen fladderen. Maar welk vogelsoort is het eigenlijk ...? Voor wie graag de natuur intrekt, moet natuurlijk wel in het bezit zijn van een vogelboek. Zo kom je alles te weten over de natuur.

Naar buiten in warme items

Het wordt snel donker, de sjaals en truien zijn weer uit de kast en we drinken weer liters thee. Stiekem vinden we het heerlijk, de herfst. Het voelt altijd zo knus! Shop een hoop fijne items voor binnen en buiten bij The Little Green Bag. Zo blijf je lekker warm.
      
Winkelen bij The Little Green Bag

Herfstgerechten

Zodra de blaadjes van de bomen vallen, krijgen we spontaan trek in knusse herfstgerechten. Met deze boeken maak je heerlijke ovenschotels, stoofpotjes en baksels. Enjoy!

Taarten bakken

Denk je aan bakken? Dan denk je aan Dille & Kamille. Hier vind je heel veel handige bakspullen. Van caketesters, beslagkommen en springvormen tot een meelzeef, tulbandvorm en een roomhoornpen: zij hebben het. Handig voor elke thuisbakker of voor iedereen die er een wil worden!
  
Bakken met Dille & Kamille

Buitenactiviteiten

Fiets langs prachtige natuurgebieden of plan een middagje in Sprookjesbos voor quality time met je kinderen. Zo zijn er genoeg gezellige buitenactiviteiten te doen. Het allerleukste? Na afloop van de activiteiten samen een warme chocolademelk met slagroom drinken met de Koffie & Gebak Cadeaukaart.

Aanrader!

Ben jij een echte snelheidsduivel? Kom karten bij Playdôme Roosendaal. Stap in de kart, trap op het gaspedaal en ontdek de indoor kartbaan. Ga voor een adrenalinekick! Het parcours is leuk en uitdagend voor jong en oud.
   
Playkarten

Leg mooie herfstkleuren vast

De herfst is een overgangsperiode. De natuur trekt zich terug na een periode van bloei en openheid en maakt zich klaar voor de winter. Leg de allerkleinste en mooiste details vast. In het herfstzonnetje plaatjes schieten van al het moois wat moedernatuur te bieden heeft, dat klinkt toch fantastisch?