Pluim cadeau geven

Waarderen met een Pluim. Juist nu.

Waarder ze met een Pluim

Stimuleer iemand om het meeste uit vrije tijd te halen

De grens tussen werk en privé is vager dan ooit. Dus juist nu is het belangrijk om de balans tussen die twee te vinden. Waardeer iemand daarom met vrije tijd door een Pluim te geven. Het is een perfect een cadeau op afstand, mét persoonlijke bericht- en vormgeving. Een cadeau waarmee je iemand stimuleert om vrije tijd goed te benutten en een mooie herinnering te maken. Geef de Pluim. Geef om je mensen. Geef als een baas!

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving

Elke Pluim heeft een unieke Pluimcode en pincode. Met deze codes kan de ontvanger de Pluim verzilveren voor iets bijzonders uit het assortiment dat compleet gericht is op vrije tijd. De Pluim is een keuzecadeau, maar wel gebaseerd op de unieke combinatie van belevenissen en producten. Zo zijn er weekendjes weg, uit eten bij een restaurant en een dagje naar een pretpark, maar ook kookattributen, sportspullen of andere lifestyleproducten. De Pluim heeft alles in het assortiment om de mooiste momenten te creëren.

De mooiste momenten geef je met de Pluim

Geniet thuis van een 'zen' moment

Steek je handen uit de mouwen

Zo maak je thuis je eigen restaurant

Blijf fit en houd jezelf in shape

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau. 
 

 Bekijk het totale aanbod

De Pluim in z’n werk

De Pluim is een cadeaukaart waarmee iemand optimaal kan genieten van vrije tijd. Hoe de Pluim eruitziet, dat bepaal je helemaal zelf. Met een afbeelding, logo en tekst maak je deze feestelijke verrassing hartstikke persoonlijk. Wij verpakken ‘m in een luxe giftenvelop naar keuze. Nog meer voordelen van de Pluim: 

 • Keuze uit fysiek (A4-kaart) of digitaal (e-mail)
 • Mogelijk vanaf 5,- tot 1000 euro
 • Betalen via iDeal of op factuur
 • Kant-en-klaar of op maat
 • Naar wens te personaliseren

Bomvol persoonlijkheid

Maak de opvallende A4-kaart gemakkelijk door  online een eigen foto, hartverwarmende boodschap en/of logo toe te voegen. De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim. Heb je meerdere Pluimen in jouw huisstijl? Sla ze op in je accountomgeving. Ook kun je een persoonlijke welkomstpagina voor de ontvanger instellen. Deze pagina heeft allerlei leuke tools om het uitpakmoment nog persoonlijker te maken.

De Pluim per e-mail

De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. Net als de fysieke Pluim, bevat de Pluim per e-mail een unieke Pluimcode. De ontvanger kan deze code online verzilveren en heeft keuze uit honderden cadeaus.
   

 Bestel de Pluim per e-mail

Vragen of advies?

Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest. Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld. Vraag gratis een proefversie van de Pluim aan. Investering van €1000,- of meer? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij regelen het!

Bel of mail met één van onze accountmanagers.

 010 - 751 64 01

 informatie@pluimen.nl

 

Met extraatje?

Wil je het nog feestelijker maken? Kies dan voor Celebrations, wijn, champagne, cava en/of bier. Wij verpakken alles in een luxe gift box. Heb je een eigen extraatje in gedachten, zoals een reepje Tony’s Chocolonely, of iets wat past bij jullie bedrijf? Informeer naar de mogelijkheden.
 

Daarom geef je een Pluim cadeau

 • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
 • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
 • Betaal achteraf op factuur
 • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
 • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden
   

Daarom ontvang je graag een Pluim

 • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
 • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
 • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
 • Alles binnen Nederland gratis thuisbezorgd 
 • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig