Pluim-cadeau-geven

Een zomerse attentie

Content

Het is bijna zomervakantie... En poeeee, wat hebben we het verdiend, nietwaar? Tijd voor wat waardering. Geef een zomerattentie om de vakantie extra goed af te trappen. Kies voor een Pluim per post met een extraatje of een Pluim per e-mail, direct verzonden.

Pluim-cadeau-geven

Geef meer dan een gebaar

Met de Pluim geef je een echte blijk van waardering. Hiermee zeg je: dank voor je inzet, het is nu tijd voor ontspanning. En dat kan met een gepersonaliseerde e-mail, persoonlijke kaart of een luxe geschenkpakket.

Duurzame zomer Pluim

Duurzame Pluim

Verrassen kan snel én duurzaam met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig.

Pluim-cadeau-geven-ice-sticks

Brievenbuspakket

Geef de Pluim met ijsjes of een extraatje naar keuze. Wij regelen het.

Pluim-cadeau-geven-giftbox

Nog feestelijker

Geef de Pluim met champagneglazen. Graveer het bedrijfslogo in glazen om het af te toppen.

De voordelen van de Pluim

Naast de boodschap om mensen te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

  • Kies zelf de waarde van de Pluim
  • Inspirerende cadeauwinkel
  • A4 kaart of pluim per e-mail
  • Personaliseren
  • Optioneel extraatje toevoegen
  • Online welkomstpagina
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service

 

 

Met Pluimen.nl zit je altijd goed

De Pluim is al 25 jaar een toonaangevende partner voor bedrijven om anderen te verrassen met een origineel cadeau om te besteden in je vrije tijd.

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de maatwerkmogelijkheden? Onze accountmanagers helpen je graag verder met het zakelijk bestellen van de Pluim.

Eerst even zien?
Vraag een gratis proefversie aan.

We begrijpen maar al te goed dat een zakelijk cadeau indruk moet maken, zeker bij speciale gelegenheden zoals een jubileum of kerst. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.