Geeftips Kerst

Hoe geef ik mijn kerstgeschenk op een originele manier?

Zoek jij ook elk jaar een unieke manier om je waardering te tonen met het kerstgeschenk? Wij helpen je een handje. Met onze tips zorg je ervoor dat je collega's deze Kerst nooit meer zullen vergeten!

1. Maak je cadeau persoonlijk

Geef je kerstcadeau een persoonlijke touch. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijke kaart bij je kerstgeschenk, de naam op ieder cadeau of een onverwachts complimentje!

2. Verras ze op een onverwachts moment

Spontane reacties zijn het leukst. Verhoog het surprise–effect door het kerstgeschenk uit te reiken op een onverwachts moment.

3. Overhandig het cadeau persoonlijk

Sommige organisaties kiezen ervoor om het Kerstpakket door de werknemer af te laten halen bij een centraal depot. Geef het cadeau dit jaar zelf aan iedere werknemer en maak zo het moment extra persoonlijk!

4. Verkleed je en doe eens gek!

Dit zullen je collega's niet geloven! Jij als kerstman of kerstvrouw. Durf je niet alleen? Sleep dan een paar collega's mee en doe samen eens lekker gek!

5. Een speech met humor

Heb je elk jaar ongeveer dezelfde speech die je collega's al kunnen dromen? Verwerk een paar grapjes en een extra persoonlijke touch over je collega's en het bedrijf, en je kunt voor de rest van het jaar niet meer stuk!

Geen inspiratie voor een speech? Download dan onze kant-en-klare kerstspeech!