kerst cadeaubon

De ideale kerst cadeaubon
De ideale kerst cadeaubon

  Een kerst cadeaubon voor hem én haar

  Ben je op zoek naar een mooi kerstcadeau? Een verrassing waarvan iedereen een grote glimlach krijgt? Dan ben je hier aan het juiste adres, want de Pluim is een origineel cadeau voor hem én haar.

  De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Om te beginnen heeft de Pluim niet het standaard creditcardformaat zoals veel cadeaubonnen, maar is het een A4-kaart met een feestelijke foto. En ten tweede: met de Pluim geef je iemand iets leuks te doen in zijn of haar vrije tijd. We werken allemaal hard, rennen van hot naar her of moeten een gezin draaiende houden. Zeker bij dit soort hectische momenten, heb je vrije tijd nodig om weer even op adem te komen. En hoe die vrije tijd ingevuld wordt, dat doet iedereen op zijn of haar eigen manier. 

  Groot assortiment

  Met de Pluim geef je een cadeau dat iemand écht graag wil hebben of doen. De ontvanger kiest namelijk zelf zijn of haar cadeau uit alle honderden uitjes en leuke dingen, laat je inspireren. Met het complete aanbod voor in je vrije tijd is de Pluim gegarandeerd een succes!
   

  Pluim bestellen

  Onze Pluim collectie

  De Pluim is een grote A4-wenskaart met een daarop een gezellige foto. Je kunt kiezen uit ons vaste assortiment met kerstthema of je uploadt een eigen foto. De binnenkant van de cadeaukaart bezit de Pluimcode én kun je personaliseren met jouw tekst of logo. Zo blijft de Pluim keer op keer een uniek cadeau om te geven én te krijgen.
   

  Maatwerk

  Al 24 jaar is de Pluim de leukste kerst cadeaubon van Nederland. Naast de Pluim als A4 kaart, zijn wij ook specialist in het bedenken en produceren van maatwerkoplossingen. Denk aan een verpakking in huisstijl of een extra attentie bij de Pluim. Meer weten? Bel ons 010 - 213 66 66 en vraag één van onze accountmanagers naar de mogelijkheden, of laat ons een voorstel maken.
   

  Offerte aanvragen

  De Pluim liever in het echt bekijken?