Vijfentwintig jarig jubileum

Vier een 25-jarig jubileum met een Pluim! 

Hoera! Een werknemer is 25 jaar in dienst. Dit is een bijzonder moment voor zowel werknemer als werkgever. Na zo’n lange periode ken je elkaar op zakelijk vlak door en door, en verloopt de samenwerking optimaal. In al deze jaren hebben jullie samen de organisatie geholpen om te blijven bestaan én te groeien. Dit mag dan ook flink gevierd worden. Voor diegene die het leuk vinden, wordt er een feest georganiseerd op het kantoor en ontvangt hij of zij natuurlijk cadeautjes. Voor dit speciale moment is een Pluim een zeer geschikt cadeau. Hier vertellen wij je graag meer over.

Waarom vieren we een 25-jarig jubileum?

Een 25-jarig jubileum, wordt gezien als een bijzonder moment waar ook zeker even bij stil mag staan. Want wie redt dit tegenwoordig nog? Maar liefst 25 jaar in dienst bij dezelfde werkgever, dat is tegenwoordig toch wel een merkwaardige prestatie. Het is daarom niet meer dan terecht dat de werknemer deze dag eens even flink in het zonnetje gezet wordt, om bedankt te worden voor al die jaren trouw én hard werken.

Hoe wordt een 25-jarig jubileum ook wel genoemd?

Bij een jubileum vieren we een aangelegenheid dat een bepaald aantal jaren heeft plaatsgevonden. Aan elk soort jubileum worden weer andere materiële eigenschappen toegekend. Eén van de meest bekende jubilea is het zilveren jubileum, wat zich kenmerkt door een 25 jarig bestaan. Dit kan gaan om het aantal jaren in dienst bij een werkgever, maar ook om bijvoorbeeld een huwelijk van 25 jaar. Dit mag dus ook goed benadrukt worden tijdens het vieren van dit moment!

Het perfecte cadeau voor 25 jaar jubileum

Bij zo’n speciaal moment als een 25-jarig jubileum, hoort natuurlijk ook een geschikt cadeau. Hiermee laat je werknemers weten dat je hen waardeert en dankbaar bent. Toch kan het lastig zijn om een goed cadeau te vinden, hoe lang je die persoon ook kent. Vanuit die gedachte hebben we de Pluim bedacht. Met een Pluim kan de ontvanger namelijk zelf een leuk cadeau uitkiezen wat bij hem of haar past. Zo bestaat de keuze uit leuke vrijetijdsbestedingen, zoals uit eten gaan, evenementen bezoeken, een dagje erop uit of accessoires voor in huis of tijdens het sporten. Kortom, voor iedereen zit er wel een passend cadeau tussen. In de online editor kun je de Pluim zelf helemaal personaliseren. Zo kun je een leuke foto of boodschap toevoegen, wat het cadeau extra bijzonder maakt.

Jubileumuitkering

Naast dat werknemers bij hun 25-jarig jubileum extra in het zonnetje worden gezet door hun werkgevers met een leuk cadeau, komt hier nog een verrassing van de Belastingdienst bij. Zo krijgt elke werknemer die 25 jaar in dienst is bij een organisatie, een jubileumuitkering. Deze uitkering betreft maximaal één netto maandloon. Dit is toch wel een fijn extraatje!

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over de Pluim of wil je graag voorzien worden van passend en persoonlijk advies? Aarzel niet en neem contact met ons op! Dan doen wij ons best om je zo goed mogelijk verder te helpen.