Vijfentwintig jarig jubileum

Een Pluim voor een 25-jarig jubileum!

Een Pluim voor een 25-jarig jubileum!

Content

Een werknemer die 25 jaar in dienst is, verdient een bijzonder compliment. Met een Pluim geef je niet alleen een mooi gebaar. Je geeft de jubilaris toegang tot een groot assortiment aan cadeaukeuzes voor zijn of haar vrije tijd. Geef de Pluim zoals jij dat wilt.

Een Pluim voor een 25-jarig jubileum!

Hoera! Een werknemer is 25 jaar in dienst. Dit is een bijzonder moment voor zowel werknemer als werkgever. Na zo’n lange periode ken je elkaar op zakelijk vlak door en door, en verloopt de samenwerking optimaal. In al deze jaren hebben jullie samen de organisatie geholpen om te blijven bestaan én te groeien. Dit mag dan ook flink gevierd worden. 

Het perfecte jubileumcadeau

Bij zo’n speciaal moment als een 25-jarig jubileum, hoort natuurlijk ook een geschikt cadeau. Hiermee laat je werknemers weten dat je hen waardeert en dankbaar bent. Toch kan het lastig zijn om een goed cadeau te vinden, hoe lang je die persoon ook kent. Vanuit die gedachte hebben we de Pluim bedacht. Met een Pluim kan de ontvanger namelijk zelf een leuk cadeau uitkiezen wat bij hem of haar past. 

Geef volop keuze met de Pluim

In onze inspirerende cadeauwinkel vind je 1500+ inspirerende keuzes. 

Belevenissen

Belevenissen

Van een dagje of een weekendje weg of een onvergetelijke vakantietrip.   

cadeaukaarten

Cadeaukaarten

Met populaire keuzes als Rituals, Dille & Kamille, RestaurantCadeaukaart of Weekendjeweg. 

cadeauartikelen

Cadeauartikelen

Denk aan boeken, keukengerei, tassen, spellen en nog véél meer.

Goede doelen

Goede doelen

Doneer (een deel van) jouw Pluim aan een goed doel voor het welzijn van mens of dier.

Jubileumcadeaumakers.
Dat zijn wij.

Bij Pluimen.nl zijn we sterk in het verzorgen van een jubileumcadeau dat past bij de uitstraling van jouw organisatie. Bovendien nemen we het werk waar mogelijk voor je uit handen. Op die manier verras jij de jubilaris heel gemakkelijk met een origineel cadeau. 

Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over de Pluim of wil je graag voorzien worden van passend en persoonlijk advies? Aarzel niet en neem contact met ons op. Of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan.

Een offerte aanvragen. Zo gebeurd, dezelfde dag reactie.

Benieuwd wat het geven van een Pluim nou eigenlijk kost? Of heb je een offerte nodig voor je inkoopprocedure? Geen probleem. Vul het formulier in en krijg binnen 8 uur reactie.

Waarom vieren we een 25-jarig jubileum?

Hoe wordt een 25-jarig jubileum ook wel genoemd?

Zijn er fiscale voordelen bij een 25-jarig jubileum?