Geslaagd cadeau

Diploma behaald? Geslaagd cadeau!

Geslaagd cadeau

Geslaagd cadeau

Ben je op zoek naar een geslaagd cadeau voor een examen, rijbewijs, studie of ander diploma? Dan zit je met de Pluim altijd goed! Want met de Pluim geef je iemand vrije tijd cadeau. Ontspanning na inspanning, noemen we dat. Want iemand die geslaagd is, heeft daar vast veel moeite voor gedaan. En dat verdient een Pluim! Het ideale geslaagd cadeau voor hem én haar. 

Geslaagd cadeau? Met een Pluim is jouw cadeau geslaagd! 

Wat een prestatie! Als een bekende geslaagd is, dan hoort daar natuurlijk een leuk cadeau bij. Of het nou gaat om een cadeau voor een masterdiploma of iemand die zijn strikdiploma heeft gehaald: soms blijkt voor een cadeau slagen toch een beetje lastig. Hield diegene nou wel of niet van lezen? Staat hij graag in de keuken, of liever in de sportschool? Weet je wel echt zeker wat iemand graag in zijn of haar vrije tijd doet? Stop met twijfelen en geef diegene een geslaagd cadeau van Pluimen.nl. Met de Pluim geef je de ontvanger namelijk een gigantische keuze uit de allerleukste vrijetijdsbestedingen. En met gigantisch, bedoelen we ook écht gigantisch. Ons aanbod bestaat uit honderden attracties, dagjes uit, hotels, theaters, salons en leuke producten voor thuis of onderweg. Om de ontvanger een beetje op weg te helpen, hebben we mooie inspiratiepagina’s gemaakt. Zo kan iemand even lekker wegdromen bij leuke onderwerpen als een dagje strand, een etentje met vrienden of herinneringen maken op een andere bestemming

Gigantisch assortiment

Na een drukke periode vol spanning en inspanning, is het tijd voor wat ontspanning! Met de Pluim kan de geslaagde kiezen uit heel veel ontspannende uitjes en cadeaus. Hij of zij kan natuurlijk alle spanning van zich afschreeuwen in de achtbaan of kiezen uit andere vrijetijdsbestedingen als: 

Maar dat is natuurlijk nog lang niet alles. Misschien is de geslaagde juist wel toe aan een weekendje weg, of wil diegene een dag rondslenteren in de dierentuin. Met de Pluim valt er zoveel te beleven en te genieten. Ook voor thuis of onderweg zijn er honderden leuke producten. Wat dacht je van:

Cadeau rijbewijs

Het behalen van een rijbewijs is een moment dat je nooit meer vergeet. Geef je de Pluim als geslaagd cadeau aan een kersverse coureur, dan kan hij met verschillende cadeaus de spanning uit de benen rijden. Misschien is toeren in een oldtimer nog iets te voorbarig, maar een bezoek aan de kartbaan is zeker een goed begin! Of wat dacht je van een slipcursus? Dan is de stap naar het scheuren in een Porsche niet ver meer…Met de Pluim heb je altijd een mooi cadeau voor het rijbewijs!

Cadeau masterdiploma

Na veel (figuurlijk) bloed, zweet en waarschijnlijk een hoop tranen, is het eindelijk zover: iemand heeft zijn diploma gehaald! Het afstudeerfeest komt eraan en je wilt natuurlijk niet met lege handen aankomen. Tijd voor een mooi cadeau voor een masterdiploma! Op een bos bloemen zit diegene vast niet te wachten, een fles wijn geeft misschien niet de juiste lading. Waarom geef je niet iets zodat diegene kan genieten in zijn of haar vrije tijd? Een cadeau dat een mooie herinnering geeft aan zijn of haar inzet. Waarom laat je diegene niet zelf kiezen uit de mooiste cadeaus van de beste merken? Geef een Pluim! 

Dubbel zo groot feest

Slagen voor een diploma of rijbewijs is al een feestje op zich. Maar een cadeau geven dat ook nog eens hartstikke feestelijk is verpakt, dat maakt het compleet! Daarom is de Pluim geen kleine cadeaubon die eruitziet als creditcard, maar is het een grote A4-wenskaart die lekker opvalt. Deze kaart kan je zo feestelijk maken als je zelf wilt. Je voegt namelijk eenvoudig je eigen foto en tekst toe in onze online editor. Heb je een foto dat iemand hard aan het blokken is voor een tentamen, of net wegrijdt in de auto voor het examen? Zet die op de voorkant en maak de Pluim nog persoonlijker!

Online welkomstpagina

Het feestje houdt niet op bij de grote A4-wenskaart. Op onze website kan de ontvanger een cadeau uitkiezen met een unieke code. Zodra hij of zij deze code invult, verschijnt er een unieke welkomstpagina die jij zelf hebt gemaakt. Inclusief persoonlijke foto en eigen tekst. Je kan zelfs de ontvanger suggesties geven wat hij of zij met de Pluim kan doen of kiezen. Zo is niet alleen het slagen een feestje, ook het cadeau uitzoeken is een bijzonder moment. Een moment waarop je nogmaals je waardering uitspreekt en zegt: ‘Gefeliciteerd, ik ben trots op je!’ 

Goedkoop geslaagd cadeau 

Soms zit het financieel even tegen, of wil je simpelweg niet te veel geld uitgeven aan een cadeau. Het gaat immers om het gebaar. Aan de andere kant wil je natuurlijk wel iets moois geven, wat niet direct in de prullenbak belandt. Of wil je niet bekend staan als iemand die slechte cadeaus geeft. Maak je daar geen zorgen over, want met de Pluim zit je geheid goed! Je kan al een Pluim cadeau schenken vanaf 5 euro. Voor de rest bepaal je helemaal zelf welke waarde je wilt geven, tot zelfs twee decimalen achter de komma. Zelfs bij een minimaal budget is de Pluim met verschillende leuke producten, tijdschriften of goede doelen altijd een geslaagd cadeau. Dus ook voor een klein budget geldt: geslaagd? Tijd voor Pluimen.nl!