De Pluim als beloning cadeau

De Pluim als beloning cadeau

Content

Een goede omzet, een behaalde target of overuren gedraaid: dan geef je natuurlijk een beloning cadeau. Want na die inspanning, is het echt tijd voor wat ontspanning. Vrije tijd dus. Met meer dan 1000 bestedingen zoals verbluffende belevenissen en fijne producten voor thuis om optimaal te genieten van vrije tijd, is de Pluim het perfecte beloning cadeau.

  • Geef de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis
De Pluim als beloning cadeau

Het leukste beloning cadeau

Een beloning cadeau is zo gegeven. Overigens ook zo weer vergeten. Want zeg nou eerlijk: hoeveel cadeaus herinner jij je nou nog echt? Of hoeveel zijn er achterin de kast beland? Een persoonlijk cadeau, zo eentje waar iemand écht blij mee is, vraagt wat meer aandacht. We bedoelen dan zo’n verrassing waarvan iemand een gilletje slaakt: ‘Dat is precies wat ik wilde hebben!’. En dat wordt een eitje met de Pluim. De ontvanger kiest namelijk zelf wat hij of zij gaat doen of kiezen. En zo weet jij dat je nooit meer de plank misslaat.

Proefversie aanvragen

Optimaal genieten van vrije tijd

De Pluim is niet zomaar een cadeau. Het is een verrassende beloning, waardering of bedankje. Zoek je een beloning voor collega’s, geef dan een cadeau boordevol keuzes voor een ontspannen moment. Iets leuks voor in vrije tijd. De Pluim dus. Want wij geloven dat je het beste uit jezelf haalt als je bewust met vrije tijd omgaat. Wie leuke dingen gaat ondernemen in z’n vrije tijd, creëert nieuwe herinneringen. Het zorgt ervoor dat we ontspannen worden en met frisse energie aan de volgende uitdaging beginnen. En dat is een beloning cadeau dat iedereen wel wil, nietwaar?

Lees meer over onze missie

Content

Inspiratiepagina’s

We horen je denken: zo’n groot aanbod met belevenissen en producten, dat moet wel keuzestress geven! Bang dat de ontvanger door de bomen het bos niet meer ziet? Hoeft niet. Alle producten zijn ingedeeld in overzichtelijke thema’s om een goede keuze te maken. Ook staan er inspiratiepagina’s klaar waar we leuke opties geven van verschillende cadeaus. Kijk bijvoorbeeld eens bij actief bezig zijn, bucketlist ideeën, het huis gezellig maken of ertussenuit met de kinderen. Daarnaast kan de ontvanger zich inschrijven voor onze e-mail waarin we updates geven over ons assortiment.

Zakelijke beloningcadeautjes

Beloningcadeautjes zijn vaak kleinigheidjes. Gewoon een leuk presentje om iemand te belonen of om aan te sporen zo door te gaan. Om successen te vieren en waardering uit te spreken. Maar kleinigheidje of niet; je wil wel dat het goed ontvangen wordt. Geen ‘oh-bedankt-maar-hier-heb-ik-niks-aan-cadeau’. En daar hebben wij het antwoord op. Geef een zakelijke beloning cadeau! De Pluim kan namelijk compleet in eigen huisstijl uitgebracht worden. En er zijn tal van mogelijkheden. Want als beloning voor een behaalde target mag je natuurlijk best uitpakken. Maar als kleinigheidje wil je het ook niet overdrijven, anders loopt het de spuigaten uit. Daarom is de Pluim beschikbaar in elk budget. Vanaf grote oplages staat ons team voor je klaar om een unieke Pluim te ontwerpen.

Fysieke Pluim: feestelijk uiterlijk

Een grote A4-kaart met titel en een leuke afbeelding, of natuurlijk je eigen foto die het geheel afmaakt; het kan allemaal. Schrijf aan de binnenkant een persoonlijke boodschap of kies voor een kant-en-klare variant. Hoe je het ook vormgeeft, de Pluim kent talloze personalisatiemogelijkheden.

Pluim per e-mail: snel en milieuvriendelijk

Ideaal als beloning voor collega’s; de Pluim per e-mail. Zeker bij de thuiswerkers is dit een grote hit. Plan een digitale vergadering (met videobellen uiteraard) en laat de Pluim op dat tijdstip bezorgen. Wedden dat je leuke reacties krijgt? De Pluim per e-mail is snel, milieuvriendelijk en een origineel cadeau op afstand.

Online welkomstpagina

Op de Pluimkaart is ruimte voor een persoonlijke boodschap, een eigen afbeelding en bijvoorbeeld een logo. Maar hoe leuk is het om het nóg persoonlijker te maken? Dat kan met de online welkomstpagina. Deze pagina wordt getoond nadat de ontvanger inlogt met de Pluimcode. Een feestelijke verrassing met daarop jouw boodschap (of een kant-en-klare als je geen inspiratie hebt) en suggesties voor het cadeau. Het uitpakken van de Pluim is dus niet alleen een feestje, de beleving begint al direct bij het inloggen.

Vragen of advies?

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.