Origineel Kerstpakket

Origineel kerstpakket

Origineel kerstpakket

Content

Het is voor iedereen een bewogen jaar geweest en daardoor is het niet verkeerd om je werknemers een extra hart onder de riem te steken. Een kerstpakket geven is een fantastisch gebaar. Met een origineel kerstpakket dat helemaal op iemand afgestemd lijkt te zijn, wordt dat gebaar extra bijzonder. Bij Pluimen hebben we een origineel kerstpakket voor ieder budget, namelijk: de Pluim.

  • Geef de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis
Origineel kerstpakket

Originele kerstpakketten waarmee je mensen echt verrast

Dit jaar helaas geen kerstborrels of etentjes met de daarbij horende bekende kerstspeech. In plaats daarvan is het kerstpakket nu de manier om je werknemers je waardering te tonen. En dat mag op een originele en persoonlijke manier. Kies daarom voor de Pluim. Met een Pluim laat je jouw werknemers op hun eigen manier genieten van hun vrije tijd. Het assortiment van Pluimen bestaat uit leuke avondjes uit, unieke workshops, bijzondere hotelovernachtingen, de beste leesboeken, ontspannende verzorgingsproducten, gezellige gezelschapsspellen, avontuurlijke activiteiten en nog veel meer.

Geef je werknemers een lichtpuntje in deze donkere tijden. Met de Pluim kiezen ze zelf hun cadeau. Of beter gezegd: met een leuk budget kunnen ze zelf een soort kerstpakket samenstellen. Een cadeau waar ze écht wat aan hebben.

Pluim kopen voor Kerst

De Pluim is een originele cadeaukaart

Wat is een origineel kerstpakket? Dat kan van alles zijn, maar het is in ieder geval persoonlijk en wijkt af van de norm. Een Pluim kan daarom helemaal gepersonaliseerd worden met jouw boodschap en/of foto. Sterker nog, we kunnen het in jouw huisstijl opmaken. En met z’n A4-formaat valt de Pluim zeker niet onder de standaard cadeaukaarten. Ook digitaal is er van alles mogelijk, zoals een gepersonaliseerde welkomstpagina vanwaar je werknemers hun eigen kerstpakket uitzoeken. We hebben ons aanbod zorgvuldig afgestemd op plezier en ontspanning, zodat jouw werknemers kunnen genieten van hun vrije tijd. We geven je ter inspiratie alvast drie ideeën voor originele kerstpakketten voor hem, voor haar en voor allebei. Wie weet zit jouw eigen favoriet hier ook al tussen.

 

Een origineel kerstpakket
voor iedereen

Zoals je ziet is ons aanbod groot en hebben wij een origineel kerstpakket voor iedere werknemer. En dat ook nog eens voor elk budget. Verras je werknemers dit jaar met een kerstpakket dat niet achterin de kast of onderin de keukenla verdwijnt. Ga voor een Pluim, ga voor blije medewerkers

Een origineel kerstpakket voor hem

Racen, slippen, kitesurfen, skydiven: een greep uit ons grote aanbod van avontuurlijke activiteiten waarbij je mannelijke werknemers zich helemaal uit kunnen leven. In een Ferrari, Lamborghini of Audi komt het ware racemonster naar boven. Met topsnelheid vliegerend en surfend over de golven heen, wordt hun behendigheid op de proef gesteld. En springen uit een vliegtuig schudt ze voor het komende jaar goed wakker. Maar ook voor de mannen die het liever rustiger aan doen hebben wij originele kerstpakketten. Variërend van leuke elektronische gadgets, een tafelbarbecue tot airhockey- en pooltafels. Ideaal voor een ontspannen avondje met vrienden of familie. En wat dacht je van een natuurfotografie workshop of een edelsmid workshop voor de creatievere man? Een dagje sauna, kookproducten, lekkere geurkaarsen, handdoeken of een middagje weg kan natuurlijk ook. Eigenlijk is er geen man/vrouw Pluim. Het is gewoon voor iedereen. Maar: wat ze ook kiezen, zo’n origineel kerstpakket zorgt gegarandeerd voor mooie herinneringen.

Een origineel kerstpakket voor haar

Zeker voor de vrouw die het leuk vindt om te koken, kan ze haar lol op met deze bijzondere attributen. Een churros maker, een pannenkoekenplaat, een stroopwafelmaker of een salademaker: je wist waarschijnlijk niet van het bestaan af. Met een Pluim heeft ze keuze uit tientallen bekende en minder bekende keukenapparatuur. We gaan er niet vanuit dat alle vrouwen van koken houden, maar een chocoladefontein kan niemand weerstaan toch? Voor de avontuurlijke vrouwen is er een klimpark waar ze tussen de boomtoppen kan zigzaggen of een sportieve cursus wildwaterkajakken. Misschien trapt ze ook graag het gaspedaal in en bestuurt ze een 4x4 terreinwagen over een modderig parcours tijdens een middagje offroad rijden. Contact maken met haar vrouwelijkheid doet ze tijdens een les paaldansen of workshop sieraden maken. En voor wie liever thuis blijft, zijn er genoeg originele ontspanningsmogelijkheden om uit te kiezen. Wat dacht je van een abonnement op de LINDA of VT Wonen? Lekker op de bank kruipen met de nieuwste roman van Saskia Noort en een Just Fucking Good Wine wijntje. Wat ze ook kiest: dit is haar moment en ze zal er met volle teugen van genieten.

Een origineel kerstpakket voor samen

Het isolement op de werkvloer is momenteel groot. Om dan ook je kerstpakket alleen te beleven voelt misschien wel erg eenzaam. Met een Pluim hebben je werknemers genoeg originele mogelijkheden om samen of met hun partner of gezin van het kerstpakket te genieten. Een romantisch verblijf op een Roompot vakantiepark midden in de natuur. Wandel door de rustgevende omgeving of ontdek met het gezin leuke activiteiten, zoals lasergamen of de klimwand. Over leuke activiteiten gesproken: de Kids Escape Room in het Sprookjesbos zorgt gegarandeerd voor veel plezier. Maar ook een dagje Slagharen brengt bij iedereen een glimlach op het gezicht. Liever wat quality time alleen met hun partner? De workshop Argentijns Tangodansen wakkert de passie aan. En dan daarna romantisch dineren bij één van de Humphrey’s restaurants. Er zijn genoeg mogelijkheden om samen te genieten van een Pluim.

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk cadeau

 Bekijk het totale aanbod

 

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.