Week van het Werkgeluk

Week van het Werkgeluk

Content

Week van het Werkgeluk valt in 2024 in de week van 23 – 27 september, een bijzondere week waarbij het werkgeluk van medewerkers onder de aandacht wordt gebracht. Wil jij dit op een bijzondere manier doen in jouw organisatie? Geef de Pluim, het cadeau waarmee je waardering toont met ontspanning na inspanning!

Week van het Werkgeluk

Het grootste gedeelte van ons leven brengen we door op ons werk. We zien onze collega’s meer dan onze partners, familieleden of vrienden. De (digitale) kantoortuin is inmiddels bekender terrein dan onze eigen tuin. Niet zo gek dus, dat het geluk wat je wel of niet ervaart op je werk een grote invloed heeft op de rest van je leven. Gelukkige medewerkers zijn bovendien ook gezonder, productiever, meer betrokken en werken beter samen. Genoeg redenen waarom werkgeluk een aparte week verdient: Week van het Werkgeluk.

Wij geven je inspiratie voor hoe je het werkgeluk van jouw medewerkers in deze week met een Pluim extra aandacht geeft en vergroot. Het is tijd voor Pluimen.nl: hét cadeau voor vrije tijd.

Pluim bestellen Proefversie aanvragen

Geluk op werk

Maartje en Fennande waren van mening dat er meer aandacht moest zijn voor geluk op het werk, en hebben daarom de laatste week van september uitgeroepen tot de Week van het Werkgeluk. Het doel van deze bijzondere week is om de beweging naar meer werkgeluk te laten groeien, voor zowel organisaties als individuen. Bij Pluimen draait het allemaal om het tonen van waardering, wat natuurlijk een belangrijk onderdeel is op werk. Vind jij geluk op het werk ook belangrijk? Lees op deze pagina hoe je met de Pluim hieraan kan bijdragen!

Onze missie

Content

Werkgelukpakket

Wij begrijpen dat iedereen iets anders nodig heeft om zich gelukkig te voelen. Het assortiment van Pluimen bestaat daarom uit honderden verschillende cadeaus die allemaal bijdragen aan dat gevoel van geluk. Verras je werknemers met een bijzondere hotelovernachting, ontspannende massage, originele workshop, sportief dagje weg, de nieuwste games, handigste gadgets of mooiste leesboeken. Met de Pluim geef je het allemaal. Jij bepaalt het budget, schrijft een persoonlijke boodschap en geeft de cadeaukaart een mooi kleurtje. Jouw werknemer kiest zijn eigen ‘werkgelukpakket’. Een cadeau van grote waarde waar jouw werknemers echt iets aan hebben en nog lang van nagenieten. Laat je inspireren.

De voordelen van de Pluim

De Pluim is een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen - dé manier om de mensen in jouw organisatie te belonen en waarderen met vrije tijd! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

  • Kies zelf de waarde van de Pluim
  • Inspirerende cadeauwinkel
  • A4 kaart of pluim per e-mail
  • Personaliseren
  • Optioneel extraatje toevoegen
  • Online welkomstpagina
  • Maatwerk
  • Persoonlijke service

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Hoe vergroot je werkgeluk?

Gewaardeerd en gezien worden is een belangrijk aspect van werkgeluk. Maar hoe laat je weten dat je iemand waardeert en ziet? Een jaarlijkse kaart met de tekst ‘bedankt voor je inzet’, is nou niet echt persoonlijk en voelt een beetje als mosterd na de maaltijd. Je wilt je medewerkers laten stralen, ze op een persoonlijke manier verrassen en ze het gevoel geven dat hun bijdrage als waardevol wordt gezien binnen het bedrijf. Kies daarom voor een Pluim.

De Pluim heeft geen creditcardformaat, maar valt lekker op. Het is een gezellige A4-kaart met daarop een grote foto die je kunt aanpassen. Aan de binnenkant is ruimte voor een eigen tekst en logo. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau. Wil je liever een totaal andere opmaak, een ander soort verpakking of eigen extraatje? Informeer naar de mogelijkheden.

Pluimen Giftbox Week van het werkgeluk

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim neem jij de Week van het Werkgeluk serieus. Dit cadeau laat zien dat je jouw werknemers waardeert. Je geeft ze de vrijheid om hun werkgeluk op hun eigen manier te vergroten en voor zo’n gebaar verdien jij als werkgever zelf ook een dikke Pluim.

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. 

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim. Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim.

Proefversie aanvragen Offerte aanvragen

Meer werkgeluk in jouw organisatie?

Werknemers die het niet naar hun zin hebben op het werk gaan met tegenzin naar hun werk. Ze kunnen niet wachten tot het vijf uur is en tellen de dagen af naar het weekend. Ze doen niet mee met leuke dingen, zoals gezamenlijk lunchen of een vrijdagmiddagborrel en doen alleen de werkzaamheden die echt nodig zijn. Niet de sfeer die je wilt hebben, toch? Andere werknemers verliezen zich juist in de (te) hoge werkdruk en maken lange dagen waardoor de balans tussen werk en privé ver te zoeken is. De burn-outs en bore-outs stapelen zich op en dat is zonde.
Gelukkige werknemers hebben een grotere betrokkenheid en gaan met plezier naar hun werk. Ze zijn productiever, flexibeler, creatiever en ervaren minder stress wat leidt tot minder verzuim. Bovendien leveren ze beter werk. Aangezien je zoekt op Werkgeluk, begrijp jij als geen ander waarom het belangrijk is om de Week van het Werkgeluk te vieren. En wij staan op onze beurt te trappelen van geluk om jou hierbij te helpen.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een grote oplage Pluimen nodig en ben je op zoek naar maatwerk? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.