Afscheidscadeau

Afscheidscadeau

Afscheidscadeau

Afscheidscadeau

‘Afscheid nemen bestaat niet’ zingt Marco Borsato. Toch zijn er gelegenheden waarbij je wel degelijk afscheid neemt van elkaar. Zoals het afscheid van een vertrouwde collega of van die fijne stagiaire. Borsato kan goed verwoorden hoe afscheid nemen soms voelt. Maar met het geven van een leuk afscheidscadeau maak je het gelukkig al een stuk minder dramatisch. Een afscheidscadeau laat zien hoezeer je iemand waardeert en is een leuke herinnering voor later. Een perfect moment voor een oprechte Pluim vanuit je hart. Dit zijn onze beste tips voor een origineel afscheidscadeau voor een collega of stagiair waarmee je hem of haar, zonder serenade, toch in het zonnetje zet.

Wat is een origineel afscheidscadeau werk?

Een koffiemok met het bedrijfslogo of een nieuwe sleutelhanger is het in ieder geval niet. Je hebt fijn samengewerkt met iemand en een cadeau mag deze samenwerking onderstrepen. Een origineel afscheidscadeau is daarom persoonlijk. Helemaal afgestemd op de collega of stagiaire die het bedrijf gaat verlaten. Wij helpen je graag om jouw waardering kracht bij te zetten met een Pluim. We staan er namelijk om bekend dat we de meest persoonlijke cadeaukaart van Nederland zijn. Persoonlijke interesses en passies staan bij ons voorop. Wil iemand graag een keer ervaren hoe het is om te paragliden? Heeft iemand een grote passie voor koken? Is jouw collega een echte boekenwurm of gadget geek? Met een Pluim geef je het allemaal. De cadeaukaart geef je zelf vorm. Voeg een leuke foto toe of toch wat mooie zinnen van Borsato. Wij geven hieronder tien ideeën voor een afscheidscadeau waarmee je impact maakt.

Een ballonvaart

Wie van avontuur houdt zal kriebels in z’n buik krijgen bij het zien van deze mogelijkheid. Een ballonvaart is spannend en rustgevend tegelijk. Terwijl je de hitte van de vlammen boven je voelt, zweef je geruisloos over de uitgestrekte Nederlandse weilanden. Steeds een stukje hoger totdat de mensen beneden je niet groter zijn dan een speldenknop. Een gevoel van vrijheid overmant je wanneer je door de lucht glijdt. Dit is een onvergetelijke ervaring.

Sauna

Een dagje sauna is een perfect afscheidscadeau voor wie uit wil rusten en eventueel op wil laden voor een nieuwe uitdaging. Weg van de buitenwereld, zonder telefoon, kun je niets anders dan je helemaal overgeven aan relaxen. Zweten in een sauna is niet alleen goed voor ontspanning, het heeft ook fysieke en mentale voordelen. Het geeft verlichting aan je spieren en het verbetert je doorbloeding waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Daarnaast verhoogt het je weerstand door de aanmaak van witte bloedcellen. Onze conclusie: redenen genoeg om blij te worden van een saunabezoek als afscheidscadeau.

Flight Simulator Training

Op de vraag ‘wat wil je later worden?’ zal het antwoord ‘piloot’ zeker in de top drie horen. Wie droomt er niet van zelf een vliegtuig besturen? Dit is de kans om die droom uit te laten komen. Dichterbij de echte ervaring van zo’n gevaarte in handen hebben, kom je niet. Je voelt het toestel reageren op je handelingen van de besturingsinstrumenten. Alles beweegt mee. Handen aan het stuur, langzaam het gas opvoeren, het stuur naar je toetrekken en dan….los van de grond. Zo vrij als een vogel, maar wel met adrenaline. Een beleving die je niet wil missen.

Smartphone Camera Grip

Er is altijd wel iemand binnen het bedrijf die fanatiek op werk of thuis met plezier alles op beeld vastlegt. Iemand met een echte passie voor fotografie. Voor die persoon is de Picture Pro Smartphone Camera Grip een fantastisch afscheidscadeau. Hiermee tover je namelijk je telefoon om in een echte camera. Net als bij een traditionele fotocamera voegt de Smartphone Camera Grip tientallen extra functies en bedieningselementen aan je telefoon toe. En via de app kun je de camera instellen op allerlei uiteenlopende situaties, zoals een vakantie, avondje uit, sportevenement of portret. Het is een afscheid, maar gelukkig hebben we de foto’s nog.

Yogalessen

Is er een collega die met pensioen gaat? Of een stagiaire die na al het harde werken wel wat rust kan gebruiken? Met yogalessen als afscheidscadeau kunnen ze heerlijk genieten van hun vrije tijd en tegelijkertijd hun lichaam onderhouden. Yoga doet namelijk wonderen. Je leert beter ademen, je wordt leniger, het is goed voor hart en bloedvaten, het vermindert stress, het zorgt voor meer innerlijke rust. Het is niet voor niets dat deze 6000 jaar oude Indiase traditie inmiddels wereldwijd door miljoenen mensen wordt beoefend. In Amerika heeft Yoga zelfs een erkende eigen dag heeft gekregen. “Namasté every day.”

Podium cadeaukaart

Van Carré tot aan theater De Lawei, van dit afscheidscadeau word je blij! Een podium cadeaukaart is het perfecte cadeau voor cultuurliefhebbers. Meer dan 300 theaters, concertzalen en poppodia zijn aangesloten. Dat betekent heel veel keuze uit fantastische voorstellingen en concerten. Een klassiek concert, een dansvoorstelling, cabaret, theater of dansend bij je favoriete artiest: er is van alles te beleven.

Kookboek

Wist je dat voor veel mensen koken echt ontspannen is? Je bent met je aandacht bij de ingrediënten, het snijden en bereiden. Het zijn simpele handelingen die je geest kalmeren. Ook is het een leuke manier om uitdrukking te geven aan je creativiteit. Een beetje uit het kookboek en een beetje van jezelf. Het heerlijke resultaat geeft daarna een boost aan je zelfvertrouwen. Voor de food en kookliefhebbers is een mooi kookboek daarom een prachtig afscheidscadeau. Ons assortiment varieert van vegabijbel tot stoofbijbel, van de Indiase tot de Italiaanse keuken, BBQ gerechten of desserts. Er is voor alle smaken iets te ontdekken.

Een laatste keer

Wat de ontvanger van de Pluim ook kiest, met dit cadeau maak jij van de laatste werkdag een onvergetelijk moment.