Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen

Content

Wil jij een kerstpakket samenstellen voor jouw medewerkers? Met de Pluim is dat niet alleen mogelijk, wij zorgen ervoor dat het een onvergetelijk kerstpakket wordt, die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Geef de keuze uit een traditioneel kerstpakket vol lekkernijen, mooie en praktische spullen waarmee je thuis op de energierekening kunt besparen, een RestaurantCadeau kaart, en meer dan 1000 andere vrijetijdsbestedingen!

Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen met de Pluim!

Met de Pluim kan jouw medewerkers zijn of haar eigen kerstpakket samenstellen, met keuze uit een traditioneel kerstpakket bomvol lekkers, handige spullen waarmee je thuis kunt besparen op de energierekening, een Restaurant Cadeaukaart om gezellig uit eten te gaan, en nog veel meer leuke dingen voor je vrije tijd.

Offerte aanvragen

Besparen op je energierekening

Heel veel mensen in Nederland hebben er helaas mee te maken, een torenhoge energierekening - je kunt er bijna niet omheen. Gelukkig zijn er heel veel maatregelen die je zelf in huis kunt treffen om die schade zoveel mogelijk te beperken. De verwarming een paar graden lager zetten, minder lang douchen, tochtstrips plaatsen bij ramen en deuren, noem maar op. Ook wij hebben hier met de Pluim rekening mee gehouden, met leuke en handige spullen voor thuis, waarmee je op je energierekening kunt besparen. Denk aan een lekkere warme biologische deken, een mooie tafelhaard dat op bio-ethanol brandt of heerlijk ruikende geurkaarsen. Alle beetjes helpen!

Lekker uit eten

Heel veel mensen vieren Kerst thuis, of bij iemand thuis - met vrienden of familie. De gastvrouw of gastheer bereiden een heerlijke kerstdiner voor, en soms wordt het aangevuld met lekkere gerechten die gasten meenemen. Super gezellig natuurlijk, maar zo'n kerstdiner thuis vergt ook heel veel werk en voorbereiding. Daarom kan het een treat zijn om jezelf na alle feestdagen te trakteren, door lekker uit eten te gaan. Met de Pluim kan je voor een RestaurantCadeau kaart kiezen, die je bij ruim 2.500 restaurants in Nederland kunt gebruiken.

Traditioneel kerstpakket

De Pluim is een uniek kerstcadeau, omdat de ontvanger zelf zijn eigen kerstpakket kan samenstellen. Tóch kan een traditioneel kerstpakket ook heel leuk zijn. Daarom bieden we ook de mogelijkheid om te kiezen voor zo'n traditioneel kerstpakket, met keuze uit verschillende thema's: Voller dan vol, Roma, Feest met elkaar, Home Sweet Home, Grillmaster, Azuurblauw, Bierbrouwerij en We gaan voor goud.

Luxe kerstpakket samenstellen

Hoewel een traditioneel kerstpakket heel leuk kan zijn, zullen er altijd dingen in zitten, die minder geschikt zijn voor jou. Misschien vind je het niet lekker, misschien ben je allergisch voor iets? Daarom is de Pluim zo'n fijn kerstpakket, omdat de ontvanger helemaal zelf zijn luxe kerstpakket kan samenstellen, met alleen dingen die hij of zij écht wilt hebben. Kies uit luxe wijnen, een Rituals pakket, een chocolade pakket, een leuke broodplank, en nog veel meer.

Content

Ontspanning na inspanning

Naast de vele producten waar je met de Pluim uit kunt kiezen die je in een traditioneel kerstpakket verwacht, heeft de ontvanger ook de keuze uit het complete vrijetijdsassortiment. Wij geloven namelijk dat iedereen het beste uit zichzelf haalt door leuke dingen te ondernemen in zijn of haar vrije tijd. Ontspanning na inspanning: noemen we dat!

En nog veel meer...

Daarom is de Pluim een leuk en origineel alternatief kerstpakket!

 Bekijk het totale aanbod

 

Wat is de Pluim?

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd. Waar de één geniet van een rustig dagje voor zichzelf, gaat de ander eropuit met de kinderen. Met de Pluim kiest men zelf wat hij of zij wil doen. Zo kan iedereen optimaal genieten van vrije tijd.

  • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
  • Mooie A4 kaart per post of digitaal per e-mail (Pluim per e-mail wordt, indien gewenst, binnen een uur geleverd)
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
  • Ontvanger kiest zelf het cadeau uit honderden mogelijkheden

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.