Kerstpakket samenstellen of toch iets anders?

Kerstpakket samenstellen

Kerstpakket samenstellen of toch iets anders?

Content

Een flesje wijn, een zoutje, een set kaarsen en wat kaasbolletjes. Nu nog wat kartonsnippers toevoegen en... klaar! Word je helemaal wild van een kerstpakket samenstellen of staan die van jou al klaar sinds de lente? Lees dan niet verder. Twijfel je of je dit jaar wel weer een kerstpakket moet geven? Laat je werk dan even twee minuten voor wat het is en geef ons het podium. 
 

Kerstpakket samenstellen

Ja, ben je er nog? Mooi. Dan doen we graag een boekje open over deze vierkante dozen onder de kerstboom. Nee, grapje. Je verwacht waarschijnlijk een hele tirade waarom je absoluut geen kerstpakket moet bestellen dit jaar. Maar dat gaan we niet doen. Die keuze laten we lekker bij jou. Want: er is niks mis met een kerstpakket samenstellen. Echt niet. Wij hebben simpelweg een andere optie waar we mensen ook héél blij mee maken. Namelijk: vrije tijd. Eh...kun je vrije tijd dan cadeau geven? Jazeker, alleen niet letterlijk. Tenzij je een genereuze werkgever bent die graag strooit met betaalde vrije dagen.

Zo iemand hebben wij overigens nog nooit ontmoet, dus we houden het op de andere optie. Je kunt iemand wel aansporen om het optimale uit vrije tijd te halen. En geloof ons, dat is veel waard. Een rondje op Instagram zegt genoeg: #creatingmemories. Oftewel: #herinneringenmaken. Hoe mooi is het om een dusdanig goed cadeau te geven dat iemand er een fantastische herinnering aan overhoudt?

Probeer dit maar te vergeten

“Mirjam, dank voor je inzet dit jaar! Je bent een topper en je vliegt van hot naar her binnen het bedrijf. Je reageert vliegensvlug en je doet geen vlieg kwaad. Dus dachten we: we geven je nóg wat extra vliegenuren. Je krijgt van ons een dag skydiven cadeau. Ha-ha!” Zie je het al voor je? Het is waarschijnlijk niet de beste speech die je kunt geven, maar wedden dat Miriam het niet snel vergeet...? Al helemaal niet als ze met zweethandjes uit dat vliegtuig springt. Of ze het je in dank afneemt, weten we niet...Maar hé: #herinneringmaken.

Even jouw moment

Even alle gekheid op een stokje... Skydiven kan overigens wel echt met een Pluim. Net als een dagje weg met de kids. Of een mooie groene plant voor in de woonkamer bestellen. Of nog een van de duizenden andere dingen die je met een Pluim kunt doen of uitkiezen. Het hele assortiment van Pluimen is erop gericht om herinneringen te maken. Het hoort immers bij onze missie. Wij geloven namelijk dat we het beste uit onszelf halen door bewust met vrije tijd om te gaan en leuke dingen te ondernemen. De herinnering die we daarbij maken, zorgt ervoor dat we ontspannen en vol nieuwe energie aan de volgende uitdaging kunnen beginnen.

Een duwtje in de (goede) richting

Als gever kun je overigens wel suggesties doen voor bestedingen van de Pluim. Op de welkomstpagina krijg je namelijk opties om hier alvast cadeaus te laten zien. Vind je een kerstpakket samenstellen het einde? Dan ga je hier ook plezier aan beleven. Kies bijvoorbeeld voor belevenissen die een link hebben met je bedrijf, of geef medewerkers de mogelijkheid om het te doneren aan een goed doel. Maar onthoud: het zijn wel echt suggesties. Vrije tijd is namelijk iets bijzonders en daar moeten we ook bijzonder mee omgaan. Daar hoort dus ook de vrijheid bij om het zo in te richten zoals jouw medewerkers zelf willen. Want als Mirjam dat skydiven helemaal niks vindt, doet het ze lekker niet. Dan kiest ze gewoon voor een cursus sushi maken bijvoorbeeld. En als ze dan bij de volgende vrijdagmiddagborrel met een zelfgemaakte schaal met Nigiri, futomaki en california rolls staat, is het hele bedrijf ook blij. Eindelijk geen pinda’s en kaasbolletjes op tafel. Alleen dat lijkt ons ook al een herinnering waard, nietwaar?

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.