Pensioencadeau

Met pensioen? Dat verdient een Pluim!

Content

Na jaren gewerkt te hebben, is vrije tijd natuurlijk hetgeen waar alle pensionarissen naar verlangen. De Pluim is het perfecte pensioencadeau. Je geeft iemand boordevol beleving voor vrije tijd!

  • Bepaal zelf de cadeauwaarde
  • Personaliseer vanaf 1 stuks
  • Extra feestelijk met champagne
Pensioencadeau

Eindelijk gaat je collega genieten van die welverdiende vrije tijd. Met de Pluim: het cadeau boordevol beleving geef je een blijk van waardering voor de inzet van de afgelopen jaren. De Pluim komt in verschillende varianten, stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl. De persoonlijke boodschap en uitstraling maken het pensioencadeau compleet.
 

Pensioencadeau-A4

Opvallend formaat

Uitpakken begint bij geweldig inpakken. Geef een grote A4-Pluim die opvalt en indruk maakt.

Pensioencadeau-brievenbuspakket

Verrassend pakket 

Met een extraatje naar keuze? Geen probleem! Geleverd in een brievenbusdoosje, dus minder zwaar en prijzig qua verzending.

Pensioencadeau-giftbox

Nog feestelijker

Wil je écht uitpakken? Geef de Pluim met bubbels of een fles naar keuze. Verpakt in een luxe giftbox.

Pensioencadeau-digitaal

Snel & duurzaam

Verras met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig en wordt geleverd op jouw moment. Indien gewenst binnen 1 uur.

Content

De Pluim: hét pensioencadeau boordevol beleving

De Pluim zit bomvol met 2000+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen. De pensionada kiest zelf zijn of haar cadeau uit het complete vrijetijdsassortiment. Ontspanning na inspanning: noemen we dat! Want een bijzonder moment verdient een geschenk met een blijvende herinnering.

Over de Pluim

Als je dan eindelijk die leeftijd bereikt hebt dat je het werk mag neerleggen, dan mag je dit zeker vieren. De Pluim biedt altijd ruimte voor een persoonlijke boodschap waarmee je woorden geeft aan jouw compliment.

  • Drie jaar geldig
  • Betaal eenvoudig op factuur
  • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
  • Samenvoegen, bijbetalen of in delen besteden
  • Inclusief welkomstpagina met cadeausuggesties
  • Warm welkom met persoonlijke (video)boodschap

Pak uit!

We helpen je met een gaaf cadeau dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles champagne met luxe glazenset. Om het af te toppen kunnen we de glazen laten graveren. Wil je meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Informeer naar onze unieke geefservice. Helemaal gratis.

Informatie aanvragen

Pensioen cadeau pakket

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales

Eerst even zien?
Vraag een gratis proefversie aan.

We begrijpen maar al te goed dat een zakelijk cadeau indruk moet maken, zeker wanneer iemand met pensioen gaat. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.