Het ideale vaderdag cadeau

Het ideale vaderdag cadeau

Content

Heb jij al een mooi vaderdag cadeau uitgezocht? Iedere derde zondag van juni zetten we alle vaders van Nederland in de spotlight. Ja, ja... elke vader zegt dat hij géén cadeautje hoeft en dat hij tevreden is als je hem belt. NOT! Stiekem vindt hij het hartstikke leuk om een lief gebaar te krijgen van zijn zoon of dochter. Verras de allerliefste vader dit jaar met een Pluim en laat hem genieten van zijn vrije tijd.

Het ideale vaderdag cadeau

Noem het een moment van waardering of misschien een commerciële actie: hoe dan ook, je vader verdient wel wat extra aandacht! Hoe kan je dat beter doen dan met een vaderdag cadeau voor ontspanning? Met de Pluim geef je hem de keuze uit landelijke attracties, uitjes en leuke producten voor thuis of onderweg. Er is geen mooiere manier om te zeggen: “Pap, ik hou van jou!”

Pluim bestellen  Wat is de Pluim?

Vaderdag

Vaderdag is al een hele oude traditie en komt oorspronkelijk uit Amerika. Mevrouw Sonora Smart Dodd bedacht het om haar alleenstaande vader te eren. Hij had zes kinderen en zijn vrouw was in het kraambed gestorven. Sonora wilde de kracht en doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. Geïnspireerd door Moederdag, dat een jaar eerder gelanceerd was, bedacht ze Vaderdag. In Nederland wordt Vaderdag gevierd op de derde zondag in juni. En dit jaar valt het dus op zondag 16 juni.

Vaderdag

Genieten van vrije tijd

Wij kunnen niet anders dan het eens zijn met Sonora: die mannen verdienen de aandacht! Van de harde werkers die het brood op de plank brengen tot de thuisblijfvaders die voor de kids zorgen. Of voor de vader die er altijd voor je is, naar je luistert of de elektra aanlegt als je op kamers gaat. We kunnen alle stereotypes opnoemen... Maar wat je vader ook voor jou of anderen doet: geef hem de waardering die hij verdient.
Geef hem hét cadeau voor vrije tijd.

Geef hem de Pluim

Content

De Pluim, het ultieme
vaderdag cadeau

Ontspanning is voor iedereen anders. De ene vader houdt van koken of klussen in huis, de ander wil liever een dagje in de sauna zitten. En waar de stoere vader misschien een slipcursus volgt of gaat offroad rijden in een 4x4, gaat de familieman graag met zijn kinderen naar de dierentuin. Bijzonder hè, die vrije tijd? Wat voor soort vader je ook hebt, voor elke paps hebben we een leuk vaderdagkado. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim als vaderdag cadeau kan doen. Laat je inspireren.

De voordelen van de Pluim

Soms is het best een uitdaging om een leuk vaderdag cadeau uit te kiezen. Maar de Pluim is altijd een goed idee! Het is een cadeau waarmee jij jouw waardering uitspreekt naar je vader of partner. Doe dit met een mooie A4 kaart of digitale Pluim per e-mail - beiden te personaliseren met een mooie foto, tekst en zelfs een video boodschap. Dit en meer maken de Pluim het ideale vaderdag cadeau! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen

 

 

Een persoonlijk vaderdag cadeautje

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Dat blijkt niet alleen uit ons grote assortiment met cadeaus voor vrije tijd. Ook de verpakking is al een verrassing op zich! Het is een grote A4-kaart met een hoop ruimte voor een persoonlijke boodschap aan je vader. In onze online editor kun je de kaart helemaal inrichten zoals jij zelf wilt. Je kunt snel en gemakkelijk jouw eigen foto toevoegen of gebruik maken van onze themafoto’s.

Naast de vele personalisatiemogelijkheden op de kaart, kun je ook online een speciale pagina voor je vader maken. Wanneer je vader inlogt met zijn unieke code, ziet hij de persoonlijke pagina die jij hebt gemaakt. Op deze pagina kun je je eigen tekst invoeren, foto’s toevoegen én suggesties geven voor het vaderdag cadeau. Uiteraard blijft je vader gewoon de keuze houden uit het hele assortiment. Met deze pagina is niet alleen het uitpakken een verrassing, ook het uitzoeken van het vaderdag cadeautje is extra leuk!

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een orgineel gepersonaliseerd vaderdag cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt.

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim

Bepaal zelf de cadeauwaarde. Van € 5 tot € 1000 per Pluim.

Vaderdag cadeau ideeën

Elk jaar is hetzelfde riedeltje: geef je weer een fles wijn of kies je toch voor dat gekke paar sokken? Gooi dit jaar al die nietszeggende cadeaus overboord en laat je vader lekker ontspannen. We hebben een uitgebreid assortiment, dus elke vader vindt wel iets leuks. We geven je een paar suggesties die je vader met de Pluim kan doen of bestellen.

Vaderdag gadgets

De stoere vader, de sportieveling of de familievader: elke papa vindt dit leuk! Om ze toch over een kam te scheren: elke vader houdt van gadgets. Is hij een echte muziekliefhebber? Dan heeft hij bijvoorbeeld keuze uit verschillende soorten wireless boxen. Of wat dacht je van een walkie talkie voor in de natuur? Maar ook opladers, power banken, oordopjes of mobiele lenzen voor zijn smartphone zitten in het assortiment. Met deze Vaderdag gadgets kan hij zijn lol op.

Vaderdag uitjes

Ook voor de man die graag de hort op gaat zijn er genoeg Vaderdag uitjes. De sportieve vader kan bijvoorbeeld een duikcursus volgen, een potje bowlen, mountainbiken en/of paintballen. Houdt hij niet van actief bezig zijn? Dan zijn er genoeg andere Vaderdag uitjes als de dierentuin bezoeken, een dagje pretpark, een avond naar het theater of de bioscoop. Genoeg te kiezen dus.

Verzorgingsproducten of treatments

Oké, dit is niet aan elke vader besteed, maar een beetje een metroman vindt dit fijne Vaderdag cadeaus. Zo kan je paps genieten van verschillende Rituals producten die hem even tot rust brengen. Nog meer ontspanning? Dan kan hij een dag naar de sauna of een treatment boeken bij een schoonheidssalon in de buurt. Wie zegt dat een massage of bubbelbad voor een vrouw moet zijn?

Leesvoer

Is jouw vader zo iemand die ervan houdt om zichzelf even af te sluiten van de buitenwereld? Betreedt hij de wondere wereld van literaire hoogstandjes of liggen de technische Top Gears op de plank? Een boek of tijdschrift is altijd een leuk vaderdagcadeau. Maar welke koop je dan? Sta niet eindeloos in de boekwinkel en laat je vader zelf kiezen. Zo weet je zeker dat je niks dubbel geeft. Bekijk alvast alle boeken en tijdschriften uit ons assortiment.