Afscheidscadeau collega

Een nieuwe baan, met pensioen of het einde van een stage? Tijd voor een leuk afscheidscadeau! Geef je collega of stagiaire een welverdiende Pluim cadeaubon als dank voor alle inzet.
 

Keuze uit honderden belevenissen en cadeaus

Eenvoudig te personaliseren afscheidscadeau

Cadeaubon in 11 prijsklassen, van €15 tot €1000
 

Na jaren van trouwe dienst of aan het eind van een stageperiode, laat je iemand niet met lege handen de deur uit lopen. Met cadeaubon de Pluim geef je iemand zelf de keuze uit honderden belevenissen en cadeaus

Afscheidscadeau collega
Pluim cadeaubon als afscheidscadeau

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Wat je kunt doen met de Pluim als afscheidscadeau

Of je collega nu met pensioen gaat, een andere baan heeft gevonden of klaar is met zijn of haar stage, met de Pluim beleven ze altijd iets leuks. Hieronder een aantal suggesties die de collega na het afscheid met de Pluim kan doen.

Maak de Pluim extra persoonlijk

Een afscheidscadeau geven is leuk. Een collega een afscheidscadeau geven met een persoonlijke touch is nog leuker! Daarom kun je de Pluim op verschillende manieren voorzien van een persoonlijke boodschap.

Persoonlijke kaart

Plaats een persoonlijke tekst, eventueel met foto en/of logo op de kaart. De kaart zit in de verpakking.

Gratis online boodschap

Toon een persoonlijk bericht (video, tekst en/of afbeelding) zodra de ontvanger inlogt op Mijnpluim.nl.

Prikbord

Ontvangers van de Pluim kunnen een bedankje achterlaten op het digitale prikbord. Deze omgeving is privé.

3 tips voor een onvergetelijk afscheid collega

Hoe maak je het afscheid van een collega of stagiaire onvergetelijk? Een fles wijn in iemands handen drukken en veel succes wensen noemen wij niet echt bijzonder. Daarom krijg je van ons goede tips! 

Afscheidscadeau speech collega

1. Maak het afscheid persoonlijk

Verzamel samen met het bedrijf of de afdeling leuke weetjes en feitjes over deze collega. Gebeurtenissen op kantoor of mooie momenten die je samen met deze collega gedeeld hebt. Dit is de beste basis voor een persoonlijke speech. 

Afscheidscadeau wall of fame collega

2. Voor altijd vereeuwigd “Wall of Fame”

Maak op kantoor of met de afdeling een wall of fame van alle oud collega’s en stagiaires. Dit kan al heel simpel door één of meerdere waslijnen te spannen met leuke foto’s en afscheidsberichtjes. Een bijzondere blijk van waardering en ook nog eens erg leuk als herinnering.

Bekijk op Pinterest onze collega afscheidstips.

Origineel afscheidscadeau collega

3. Een origineel afscheidscadeau

Met de Pluim geef je een afscheidscadeau met een duidelijke boodschap; bedankt, je was een top collega! Wil je iemand nog een persoonlijk bericht meegeven in de Pluim, dan kun je deze personaliseren.

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.