Afscheidscadeau collega

Afscheidscadeau voor een collega

afscheidscadeau collega

Gaat je collega binnenkort afscheid nemen? Eens komt het moment dat een gewaardeerde collega het bedrijf waar je werkt gaat verlaten. Bijvoorbeeld vanwege een nieuwe baan, een reorganisatie of omdat je collega met pensioen gaat.

Wat de reden ook is, een leuk afscheidscadeau voor je collega mag natuurlijk niet ontbreken! Want zeg nou zelf: een fles wijn in iemands handen drukken en veel succes wensen noemen wij niet echt bijzonder. Daarom geven we je graag drie afscheidstips voor je collega. En een vette Pluim geven is natuurlijk altijd goed :)

1. Maak een persoonlijke afscheidsspeech

Verzamel samen met het bedrijf of de afdeling leuke weetjes en feitjes over deze collega. Gebeurtenissen op kantoor of mooie momenten die je samen met deze collega gedeeld hebt. Dit is de beste basis voor een persoonlijke speech. 

2. Vereeuwig je collega's met een “Wall of Fame”

Maak op kantoor of met de afdeling een wall of fame van alle oud collega’s en stagiaires. Dit kan al heel simpel door één of meerdere waslijnen te spannen met leuke foto’s en afscheidsberichtjes. Een bijzondere blijk van waardering en ook nog eens erg leuk als herinnering.

3. Fotocollage als origineel afscheidscadeau

Alhoewel een fles wijn natuurlijk nooit een slecht cadeau is als je collega een goed glaasje wijn kan waarderen, is een extraatje geven natuurlijk wel zo leuk. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een fotocollage. Tegenwoordig zijn er tal van fotobewerkingsprogramma's waarmee je de leukste momenten samenvoegt tot één geheel. Druk deze af en plaats de collage in een mooie lijst. Zo heeft hij of zij een blijvende herinnering aan de periode dat jullie collega's waren!

Pluim als afscheidscadeau

Of je collega nu met pensioen gaat, een andere baan heeft gevonden of klaar is met zijn of haar stage, met de Pluim geef je altijd een heel persoonlijk cadeau. Door jouw afscheidstekst en afbeelding op de Pluim te zetten, creëer je in een paar eenvoudige stappen een keuzecadeau met een personal touch!

Eventueel kun je een extraatje, zoals een fles Celebrations, wijn of champagne erbij bestellen, waardoor je met een heel complete Pluim jouw collega in de spotlight zet. Met de Pluim toon je op originele wijze een blijk van waardering.