Wat is de Pluim?

Wat is de Pluim?

Wat is de Pluim?

Content

Een verrassende waardering, beloning of bedankje. De Pluim is zoveel meer dan een cadeaubon, zowel fysiek als digitaal. We helpen je graag om je waardering uit te spreken met een uniek cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van vrije tijd. Samen maken we geven onvergetelijk!

Wat is de Pluim?

Al 25 jaar is de Pluim een verbindende factor tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen met het bewust genieten van vrije tijd. Zodat medewerkers even helemaal een moment voor zichzelf of met anderen hebben.

Lees meer over onze missie

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd

Content

Leuke dingen doen in het leven: daar draait het om. Genieten van een rustige dag, of eropuit met de kinderen. Thuis een driegangenmenu koken of culinaire verwennerij in een restaurant. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. En dat snappen wij. Daarom is de Pluim een unieke combinatie van meer dan 1500 belevenissen én producten. Wel met een rode draad: vrije tijd.

De voordelen van de Pluim

Naast de boodschap om mensen te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Voor elke gelegenheid

We zijn mega trots dat we in de afgelopen 25 jaar heel veel verschillende soorten organisaties hebben geholpen mensen te belonen en te waarderen, door ze te laten genieten van hun vrije tijd. Laat je inspireren door onze klantcases.

Content

Pluim cadeau geven?

In 3 eenvoudige stappen maak je iemand blij met de leukste keuzes voor in zijn of haar vrije tijd.

Stap 1

Kies de waarde van de Pluim, kies een thema en voeg een persoonlijke boodschap toe.

Stap 2

Maak in een paar klikken een persoonlijke welkomstpagina voor de ontvanger van de Pluim.

Stap 3

Vul de benodigde gegevens in en de ontvanger ontvangt de persoonlijke Pluim per post of per mail!