Onze missie

Het cadeau voor vrije tijd

Het cadeau voor vrije tijd

Het cadeau voor vrije tijd

Bij Pluimen geloven we dat iedereen het beste uit zichzelf haalt door bewust met vrije tijd om te gaan en leuke dingen te ondernemen, dit doen we al sinds 1997. De herinnering die we daarbij maken, zorgt ervoor dat we ontspannen en vol nieuwe energie aan de volgende uitdaging kunnen beginnen. 

Een goede work-life balance

Door de hectiek van ons dagelijkse leven krijgen we het gevoel dat we zoveel ‘moeten’. We zijn allemaal druk (zowel op het werk als thuis) en rennen van hot naar her. Zonder dat we het in de gaten hebben, ontstaat er stiekem een disbalans tussen werk en privé. En dat terwijl het juist zo belangrijk is om met ontspanning jezelf weer op te laden. Bewust genieten van vrije tijd, zorgt dat we beter in ons vel zitten. Want juist door heel bewust dat stapje terug te nemen, krijg je de disbalans weer in balans.

Ons streven

Wij willen de verbindende factor zijn tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen om hun work-life balance weer in harmonie te krijgen. We helpen mensen met het bewust consumeren van vrije tijd. Even helemaal een moment voor jezelf, of met anderen. 

Even jouw moment

Geluk zit in kleine dingen. Sterker nog, het zijn vaak juist de kleine momenten die ons het meest gelukkig maken. Het is dus tijd om zelf die momenten te creëren. En dat doe je met de Pluim. De Pluim is een persoonlijk cadeau om waardering te uiten, waarmee de ontvanger zelf een product of activiteit kan kiezen uit het aanbod vol vrijetijdsbestedingen. Klein of groot budget, digitaal of als kaart: de Pluim is er in verschillende vormen. Dankzij Pluim worden die kleine geluksmomentjes ineens heel groot. 

Ons verhaal

Ontspanning na inspanning: dat was de gedachte van de broers Harro en Joren van der Pluijm. Kerstpakketten gingen destijds als (dure) zoete broodjes over de toonbank, maar bereikten nooit het beoogde doel van de gever. Een cadeau zou toch zoveel meer geluk brengen als het vol beleving zou zitten? De leukste dingen in het leven, zijn immers geen dingen. Ze gingen aan de haal met deze hersenspinsels en bedachten De Pluim: hét cadeau boordevol beleving en gericht op vrije tijd.

Vind je ook dat iemand wel een beetje ontspanning kan gebruiken?

Een bedankje, wat waardering of een complimentje verdiend? Geef dan de Pluim cadeau.