Een Pluim voor een 40-jarig jubileum!

Een Pluim voor een 40-jarig jubileum!

Content

De Pluim is het perfecte jubileum cadeau om die belangrijke waardering te tonen aan jouw collega die 40 jaar in dienst is - een cadeau om hem of haar optimaal te laten genieten van vrije tijd!

 • Eigen Pluim ontwerp
 • Beschikbaar vanaf 5 tot 1000 euro
 • Snel geleverd via PostNL
 • Makkelijk betalen op factuur
 • Vol met belevenissen, cadeaukaarten, artikelen en goede doelen
Een Pluim voor een 40-jarig jubileum!

Een 40-jarig jubileum mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Met de Pluim als keuzecadeau toon je je waardering door ontspanning na inspanning te geven, en stimuleer je mooie herinneringen te maken in zijn of haar welverdiende vrije tijd.
 

Veertig-jarig-jubileum-email

Duurzame verrassing

Het milieuvriendelijke zusje van de fysieke Pluim: de Pluim per e-mail. Verrassend, snel én persoonlijk met een eigen tekst of huisstijl.
 

Veertig-jarig-jubileum-cadeaupakket

Cadeaupakket

Een extraatje toevoegen? Dan kan met de Pluim in een cadeaupakket, volledig met eigen beeld, logo en kleuren.

Pluimen jubileum 40 jaar giftbox

Luxe pakket

Maak het af met een bubbel. Voeg champagne of cava toe en maak het compleet met gegraveerde glazen. Cheers!  

Dit geef je cadeau met de Pluim

Content

Waardeer met welverdiende vrije tijd! Met een Pluim maakt de jubilaris een keuze uit het complete vrijetijdsassortiment dat bestaat uit belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen. Dat maakt Pluimen zo bijzonder. Bekijk het diverse aanbod in de cadeauwinkel.

Het perfecte jubileumcadeau

Bij zo’n speciaal moment als een 40-jarig jubileum, hoort een persoonlijk cadeau. Lees hier meer over alle voordelen van de Pluim.

 • Kies zelf de waarde van de Pluim
 • Maak persoonlijk met beeld, logo en boodschap
 • Voeg naar wens een extraatje toe
 • Personaliseer de online welkomstpagina
 • Unieke maatwerkmogelijkheden
 • Persoonlijke service van begin tot eind

Offerte aanvragen   Proefversie aanvragen

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales

Eerst even zien?
Vraag een gratis proefversie aan.

We begrijpen maar al te goed dat een jubileumcadeau indruk moet maken, zeker als iemand al 40 jaar in dienst is. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis binnen twee werkdagen.

Een 40-jarig jubileum vieren

Wanneer iemand een 40-jarig jubileum heeft behaald is dat een ongelooflijk mooie prestatie. Grofweg de helft van een mensenleven jezelf inzetten voor dezelfde organisatie, dat is voor weinig mensen weggelegd. Zeker met het oog op het huidige tijdperk, waarin alles vergankelijk is en loyaliteit een stuk lager op de meeste prioriteitenlijstjes staat. Het is bijna onvoorstelbaar dat iemand 40 jaar lang verbonden blijft aan hetzelfde bedrijf. Toch komt dit nog altijd voor en, wanneer het zover is, verdient dit daarom zeker bijzondere aandacht.

De Pluim is een bijzondere manier om dankjewel te zeggen en je waardering te tonen. Met meer dan 1500 vrijetijdsbestedingen waar je uit kunt kiezen, stimuleren we  om mooie herinneringen te maken in je vrije tijd.

Lees meer over onze missie

Redenen om een 40-jarig jubileum te vieren

Het klinkt logisch dat een jubileum gevierd moet worden. Zeker wanneer het om zo’n mooi getal gaat als een jubileum van 40 jaar. Toch horen we vaak dat mensen enkel een schouderklopje krijgen. Om je hier wat bewuster van te maken hebben we een aantal redenen om dit jubileum uitgebreid te vieren op een rijtje gezet.

Waardering tonen

In de eerste plaats moet het jubileum natuurlijk gevierd worden om waardering te tonen. Iemand die 40 jaar bij de organisatie is gebleven heeft dit dubbel en dwars verdiend.

Duidelijk maken dat werknemers er toe doen

Door aandacht aan het 40-jarig jubileum te besteden laat je zien dat werknemers ertoe doen. Dat is belangrijk voor degene die al zo lang in dienst is, maar ook voor al het andere personeel.

Aandacht voor de waardevolle bijdrage door de jaren heen

Een werknemer blijft geen 40 jaar in dienst wanneer hij niet goed presteert. Ongetwijfeld heeft deze person dus mooie bijdrages geleverd. Het jubileum is een mooi moment om hierbij stil te staan.

Het bedrijf verder helpen

Wanneer iemand maar liefst 40 jaar bij een organisatie werkt, dan moet dit haast wel naar tevredenheid zijn. Hier kun je iets mee op het vlak van binding, teamgeest en presentatie naar buiten toe.

Hoe noem je een 40-jarig jubileum?

Er zijn verschillende namen die worden meegegeven aan een 40-jarig jubileum. De meeste mensen weten wel dat een 50-jarig jubileum een gouden jubileum is, maar hoe noem je een 40-jarig jubileum dan? De meest gangbare namen zijn robijn en smaragd, maar een 40-jarig jubileum wordt ook weleens een doublé jubileum genoemd. Doublé staat voor verguld, ofwel laminaatgoud.

Samen het jubileum vieren

Hoe jullie het jubileum ook gaan vieren, doe dit gezellig samen en maak er een mooie gebeurtenis van. Dat heeft jullie collega na 40 jaar dienst in ieder geval verdient! Een Pluim vormt hier de perfecte aanvulling bij, maar misschien heb je er nog vragen over. Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.