Veertig jarig jubileum

Veertig jarig jubileum

Veertig jarig jubileum

Content

Hoe vaak komt het nog voor dat iemand 40 jaar bij een bedrijf blijft werken? Juist omdat dit soort trouwe medewerkers zo zeldzaam zijn, mag je een veertig jarig jubileum natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De Pluim is het perfecte jubileum cadeau om die belangrijke waardering te tonen aan jouw collega die 40 jaar in dienst is - een cadeau om hem of haar optimaal te laten genieten van vrije tijd!

Veertig jarig jubileum

Een 40-jarig jubileum vieren

Wanneer iemand een 40-jarig jubileum heeft behaald is dat een ongelooflijk mooie prestatie. Grofweg de helft van een mensenleven jezelf inzetten voor dezelfde organisatie, dat is voor weinig mensen weggelegd. Zeker met het oog op het huidige tijdperk, waarin alles vergankelijk is en loyaliteit een stuk lager op de meeste prioriteitenlijstjes staat. Het is bijna onvoorstelbaar dat iemand 40 jaar lang verbonden blijft aan hetzelfde bedrijf. Toch komt dit nog altijd voor en, wanneer het zover is, verdient dit daarom zeker bijzondere aandacht.

De Pluim is een bijzondere manier om dankjewel te zeggen en je waardering te tonen. Met meer dan 1500 vrijetijdsbestedingen waar je uit kunt kiezen, stimuleren we  om mooie herinneringen te maken in je vrije tijd.

Lees meer over onze missie

Waarom een Pluim een goed geschenk is voor een jubileum

Bij een jubileum hoort een feestje. Er worden speeches gegeven, herinneringen opgehaald en vooral veel gelachen. Toch hoort er ook nog een tastbaar geschenk bij. Zeker wanneer het om een bijzonder jubileum gaat zoals bij het 40-jarige jubileum. Maar, wat geef je dan eigenlijk? Vanuit de zakelijke sfeer kan het lastig zijn om een geschikt geschenk te bedenken. Het kan niet iets simpels zijn, maar een extravagant cadeau gaat ook al gauw te ver. Idealiter geef je daarom een cadeau dat goed bij de ontvanger past.

Bij een Pluim weet je dit zeker, want de ontvanger kan hem inwisselen voor een veelvoud aan geschenken die te maken hebben met vrije tijd. Want daar draait het om bij de Pluim - je waardering tonen en iemand bedanken, door hem of haar optimaal te laten genieten van vrije tijd. Daarnaast is het een heel persoonlijk cadeau, die je op jouw persoonlijke manier kunt geven:

  • De ontvanger kiest uit meer dan 1500 vrijetijdsbestedingen
  • Naar wens te personaliseren
  • Betaal via iDeal, creditcard of zakelijk op factuur
  • Verstuur per post als A4-kaart of digitaal via e-mail

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

Redenen om een 40-jarig jubileum te vieren

Het klinkt logisch dat een jubileum gevierd moet worden. Zeker wanneer het om zo’n mooi getal gaat als een jubileum van 40 jaar. Toch horen we vaak dat mensen enkel een schouderklopje krijgen. Om je hier wat bewuster van te maken hebben we een aantal redenen om dit jubileum uitgebreid te vieren op een rijtje gezet.

Waardering tonen

In de eerste plaats moet het jubileum natuurlijk gevierd worden om waardering te tonen. Iemand die 40 jaar bij de organisatie is gebleven heeft dit dubbel en dwars verdiend.

Duidelijk maken dat werknemers er toe doen

Door aandacht aan het 40-jarig jubileum te besteden laat je zien dat werknemers ertoe doen. Dat is belangrijk voor degene die al zo lang in dienst is, maar ook voor al het andere personeel.

Aandacht voor de waardevolle bijdrage door de jaren heen

Een werknemer blijft geen 40 jaar in dienst wanneer hij niet goed presteert. Ongetwijfeld heeft deze person dus mooie bijdrages geleverd. Het jubileum is een mooi moment om hierbij stil te staan.

Het bedrijf verder helpen

Wanneer iemand maar liefst 40 jaar bij een organisatie werkt, dan moet dit haast wel naar tevredenheid zijn. Hier kun je iets mee op het vlak van binding, teamgeest en presentatie naar buiten toe.

Hoe noem je een 40-jarig jubileum?

Er zijn verschillende namen die worden meegegeven aan een 40-jarig jubileum. De meeste mensen weten wel dat een 50-jarig jubileum een gouden jubileum is, maar hoe noem je een 40-jarig jubileum dan? De meest gangbare namen zijn robijn en smaragd, maar een 40-jarig jubileum wordt ook weleens een doublé jubileum genoemd. Doublé staat voor verguld, ofwel laminaatgoud.

Samen het jubileum vieren

Hoe jullie het jubileum ook gaan vieren, doe dit gezellig samen en maak er een mooie gebeurtenis van. Dat heeft jullie collega na 40 jaar dienst in ieder geval verdient! Een Pluim vormt hier de perfecte aanvulling bij, maar misschien heb je er nog vragen over. Twijfel in dat geval niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.