Tien jarig jubileum

Tien jarig jubileum

Tien jarig jubileum

Content

Een 10 jarig jubileum, ook wel bekend als het tinnen jubileum, is iets wat natuurlijk gevierd moet worden. Wil jij een medewerker, die tien jaar in dienst is, op een leuke en originele manier waarderen en bedanken? De Pluim is het perfecte jubileum cadeau waarmee jij jouw waardering kunt tonen met ontspanning na inspanning, met meer dan 1500 leuke dingen waar de jubilaris uit kan kiezen!

Tien jarig jubileum

Een 10-jarig jubileum vier je met een Pluim

Op LinkedIn ontvangen mensen bijna dagelijks uitnodigingen van recruiters en headhunters, maar toch is jouw collega of medewerker maar liefst 10 jaar bij de organisatie gebleven. Een bijzonder jubileum dat - zeker in deze tijd - echt goed gevierd moet worden. Goed personeel is moeilijk te vinden. Maar goed personeel dat ook nog eens zo lang bij je blijft werken ... dat is uitzonderlijk! Een Pluim is een perfect cadeau om diegene te bedanken voor zijn of haar inzet. We vertellen je graag meer.

Wat is de Pluim?  Onze missie

Waarom een 10-jarig jubileum gevierd moet worden

Wat is tien jaar nou op een mensenleven? Het lijkt niet zo lang, maar denk hier eens over na. Een 10-jarig jubileum is hartstikke bijzonder! Diegene werkt al een heel decennium op dezelfde plaats! Dat feit is op zichzelf al voldoende reden om een klein feestje te vieren. Tel daar het huidige tijdperk en de pittige arbeidsmarkt bij op, en je weet waarom het nu tijd is om een feestje te bouwen. 

Hoe heet een 10-jarig jubileum ook alweer?

Wanneer iemand een 10-jarig jubileum viert, wordt dit ook wel het tinnen jubileum genoemd. Vaak in relatie tot bijvoorbeeld een huwelijk, maar ook met betrekking tot de professionele werksfeer is dit de juiste benaming. Dit kun je uiteraard vermelden wanneer je diegene feliciteert met dit fantastische jubileum.

Hoe je een goed cadeau bij een jubileum kunt verzinnen

Cadeaus bedenken is voor sommige mensen een fluitje van een cent, maar voor anderen een grote uitdaging. Daarom krijg je hieronder enkele tips die dit een stuk gemakkelijker voor je gaan maken.

Denk na over de hobby’s van de ontvanger

Het lijkt voor de hand te liggen (en dat is eigenlijk ook wel zo), maar toch is dit een heel goed startpunt. Want wat vindt de ontvanger het allerleukste om te doen? Waar hoor je hem of haar op maandag altijd lyrisch over vertellen? Met een cadeau dat aansluit op de hobby’s van de ontvanger zit je altijd goed.

Is er een grappig cadeau dat je kunt bedenken?

Misschien heb je niet de volledige tien jaar met diegene samengewerkt, maar de kans is  groot dat jullie elkaar al lang kennen en het een en ander hebben meegemaakt. Kun je iets grappigs bedenken om het cadeau aan te koppelen? Dan is dit ook een goed uitgangspunt.

Wat past bij de relatie die iedereen met hem of haar heeft?

Is diegene altijd heel erg stipt, of juist vrij slordig? Vaak chagrijnig of juist het zonnetje op kantoor? De relatie die alle collega’s met de ontvanger hebben kan ook als basis dienen voor een leuk cadeau, zoals een dagje weg.

Maak je er niet al te druk om

Natuurlijk wil je een goed cadeau geven, maar wanneer je je er té druk om maakt wordt het een chaos. Psychologisch onderzoek wijst uit dat ontvangers zelden merken hoeveel tijd je hebt besteedt aan het zoeken naar het cadeau. Zorg dus dat je er geen slaap over verliest, want dat is echt niet nodig.

Waarom een Pluim het beste cadeau is

Met een feestelijke Pluim geef je één cadeau, maar eigenlijk zijn dit een heleboel cadeaus in hetzelfde jasje. De ontvanger kan deze namelijk inwisselen voor een cadeau of uitje naar keuze. Daar horen ook alle mogelijkheden bij die we bij de tips noemden. Een bijkomend voordeel is bovendien dat je het bedrag van de Pluim zelf kunt bepalen, dus je kunt gemakkelijk gezamenlijk een Pluim geven. Ideaal voor een werkgerelateerd jubileum dus!

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

We helpen je graag

Wil je meer weten over de Pluim, weet je nog niet goed hoe je deze moet geven of heb je andere vragen? Laat het ons gerust weten. We helpen je namelijk graag om van het 10-jarig jubileum een daverend succes te maken!