Stoere-momenten-beleven

Stoere momenten beleven

Content

Soms heb je van die momenten waarop je iets stoers wil doen. Offroad crossen bijvoorbeeld. Of een middagje in en om het huis klussen. Voor jou geen warm bad met komkommerschijfjes op je ogen. Het enige dat jij nodig hebt is een stoere activiteit om jezelf weer helemaal op te laden en zo te genieten van je vrije tijd.

Stoere-momenten-beleven

In de lucht

De adrenaline die je voelt als je voeten de grond loslaten ... dat is onbeschrijflijk. Voel jezelf zweven boven de grond en zie hoe de wereld steeds kleiner wordt. Iets te hoog gegrepen? Start dan met indoor skydiven, de perfecte manier om het alsnog te ervaren.

Festival Cadeaukaart

De Festival Cadeaukaart is voor iedereen die van een feestje houdt. Ben je liefhebber van house, techno of Latin? Met de Festival Cadeaukaart bepaal je helemaal zelf naar welk festival je gaat, in binnen- of buitenland. Dit wordt dus een gegarandeerd succes!

Uit je plaat op een festival

 

Klaar de klus

Van de complete schuur opknappen tot dat ene plankje aan de muur: nu heb je er tijd voor. Wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit.

Koud biertje in de hand

Met de Biercheque kies je zelf jouw favoriete biertjes. Dat betekent dus dat het verleden tijd is met de biertjes die je eigenlijk niet zou kiezen en maar ‘moah’ zijn. Zo heb je thuis ook een heerlijk moment. Of het nou stoer is of niet... Cheers!

Heerlijke biertjes

 

Eropuit met elkaar

Even geen wellness of high-tea: nee ... nu is het tijd voor pure actie! Karten, lasergamen, hyperbowlen of klimmen bijvoorbeeld. Stoere belevenissen die je niet snel vergeet.

Quad rijden of offroad crossen?

Je hoeft niet te kiezen, want bij The Events Bakery doe je het allebei in Moordrecht of Nuenen! Verzilver je Pluim voor ultieme combideal en ga 1 uur quad rijden en 1 (of 2) uur offroad crossen. Laat die adrenaline maar stromen.

Offroad- en quad rijden

 

Geef kracht aan een ander

Een chronisch ziek kind een stoer of ander mooi moment gunnen? Doneer (een deel van) jouw Pluim aan Stichting Opkikker.
    Doneer aan Stichting Opkikker

 

Scheuren op vier wielen

Voel die adrenaline stromen, probeer verschillende knopjes in een luxe wagen of laat je heen en weer slingeren op een offroad. Zodra je in die auto stapt, waan je je in een andere wereld.

Lekker bladeren

Even gewoon helemaal niks moeten. Plof op de bank (of de wc) en pak een tijdschrift of boek naar keuze. Wat dacht je van het laatste nieuws over de Formule 1 of de nieuwste auto’s in Top Gear?