Stoere-momenten-beleven

Stoere momenten beleven

Content

Soms heb je van die momenten waarop je iets stoers wil doen. Driften op het ijs bijvoorbeeld. Of een middagje in en om het huis klussen. Voor jou geen warm bad met komkommerschijfjes op je ogen. Het enige dat jij nodig hebt is een stoere activiteit om jezelf weer helemaal op te laden en zo te genieten van je vrije tijd. 
 

Stoere-momenten-beleven

Driften op een ijsvloer

ICEKARTEN! Drift op een gigantische, spiegelgladde ijsvloer! IJskarten is verfrissend anders. Het is cool, uitdagend en vooral: fun! Het draait om behendigheid en tactiek: de juiste lijn pakken, goed de bochten aansnijden en behendig door de bochten driften. Wie daag jij uit?
   
Ice karten in Rucphen

 

Klaar de klus

Van de schuur opknappen tot dat ene plankje aan de muur tot een compleet nieuw interieur: nu heb je er tijd voor. Wat je ook gaat ondernemen, met de juiste tools is de klus snel geklaard. Zo ziet het er straks weer gelikt uit!
     

Airsoften op militair terrein

Zin in actie en avontuur? Ervaar hoe het is om een militair te zijn op een levensecht domein. Ga de strijd aan met een ander team en duik, rol en schuil voor vliegende balletjes van de tegenstander. Maar let op: je hebt maar drie uur om je missie te behalen.
  
Ga airsoften

 

Vier wielen

Voel die adrenaline stromen, probeer verschillende knopjes in een luxe wagen of laat je heen en weer slingeren op een offroad. Zodra je in die auto stapt, waan je je in een andere wereld.
 

Daag je reactievermogen uit

Een plots overstekend dier, wegpiraten en aquaplaning veroorzaken gevaarlijke situaties. Wees voorbereid en leer hoe je een slip voorkomt, corrigeert en obstakels ontwijkt. Houd controle over de auto. Voel de spanning en adrenaline bij het slippen over het gladde wegdek. Een ervaring die je niet snel zult vergeten.
   
Slipcursus

Zelf bier brouwen

De droom van elke bierliefhebber: z’n eigen bier maken én drinken. Met Brew Monkey word je een doorgewinterde bierbrouwer die al snel de fijne kneepjes van het vak kent. Maar wees gewaarschuwd, je eigen bier brouwen is verslavende hobby. Want: het lekkerste bier brouw je natuurlijk zelf.
  
Luxe pakket van Brewmonkey

 

Tot rust komen

Eerlijk is eerlijk: na een middagje klussen of een driftcursus, is iedereen wel toe aan een momentje van rust. Van een lekkere warme douche met heerlijk geurende producten van Rituals tot een ontspannende nekmassage in je luie stoel. De modus ‘stoer’ mag eventjes uit...

Geef kracht aan een ander

Een chronisch ziek kind een mooi moment gunnen? Doneer (een deel van) jouw Pluim aan Stichting Opkikker.
   
Doneer aan Stichting Opkikker

 

Lekker bladeren

Even gewoon helemaal niks moeten. Plof op de bank (of de wc) en pak een tijdschrift naar keuze. Wat dacht je van het laatste nieuws over de Formule 1 of de nieuwste auto’s in Top Gear?