Dag van de zorg

Dag van de Zorg cadeau

Dag van de Zorg cadeau

Content

Op vrijdag 12 mei 2023 is het de Dag van de Zorg - dé dag van het jaar om alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje te zetten. Jaar in jaar uit zetten zorgmedewerkers zich met hart en ziel in om alle mensen binnen verschillende zorginstellingen te helpen die dit nodig hebben. Met de Pluim als cadeau toon je je waardering door ontspanning na inspanning te geven, en stimuleer je mooie herinneringen te maken in zijn of haar vrije tijd.

Dag van de Zorg cadeau

Waarom vieren we eigenlijk de Dag van de Zorg? Horen die lange uren niet gewoon bij het takenpakket? En moeten deze mensen niet gewoon het werk doen waarvoor ze aangenomen zijn? Dat klopt, maar sta nu eens stil bij het idee waar we zónder hen zouden zijn. Dat verdient wel wat meer waardering, toch?! Geef de Pluim cadeau en toon je waardering aan alle zorgmedewerkers door ze mooie herinneringen te laten maken in hun welverdiende vrije tijd!

Pluim bestellen Neem contact met ons op

Dag van de Verpleging

De Dag van de Zorg, ook wel bekend als de Dag van de Verpleging, is een speciale dag, vernoemd naar verpleegster Florence Nightingale die haar leven wijdde om het lot van de armen, zieken en gewonden te verbeteren. Nightingale betekende veel voor de zorg; zo richtte ze onder andere de eerste verpleegstersschool op en schreef het eerste moderne verplegingshandboek. Daarom eren we op 12 mei, op haar verjaardag, alle mensen in de verpleging. Tegenwoordig is daar een grote groep bijgekomen, hoewel de meningen hierover verschillen, zetten we op deze dag alle zorgprofessionals in het zonnetje. Het is tijd voor Pluimen.nl: hét cadeau voor vrije tijd.

Ontspanning na inspanning

Al 25 jaar zijn we de verbindende factor zijn tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen om hun work-life balance weer in harmonie te krijgen. We helpen mensen met het bewust consumeren van vrije tijd. Even helemaal een moment voor jezelf, of met anderen.

Onze missie

Waardeer met een Pluim

Mensen in de zorg werken veel. Onregelmatig. En hard. Wat is er dan beter om hen te waarderen met een portie vrije tijd? Iedereen heeft immers vrije tijd, maar hoe mensen hiermee omgaan, verschilt per persoon. Daarom hebben wij er onze missie van gemaakt om iemand zo optimaal mogelijk te laten genieten van vrije tijd. Ons assortiment staat bomvol met producten of belevenissen die bijdragen aan een mooie besteding van deze welverdiende tijd. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim als Dag van de Zorg cadeau kan doen.
Laat je inspireren!

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau!

Bekijk het totale aanbod

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toont door zorgmedewerkers te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

 • Kies zelf de waarde van de Pluim
 • Inspirerende cadeauwinkel
 • A4 kaart of Pluim per e-mail
 • Personaliseren
 • Optioneel extraatje toevoegen
 • Online welkomstpagina
 • Maatwerk
 • Persoonlijke service

Direct online bestellen   Proefversie aanvragen

Maatwerk Dag van de Zorg cadeau

De Pluim heeft geen creditcardformaat, maar valt lekker op. Het is een gezellige A4-kaart met daarop een grote foto die je kunt aanpassen. Aan de binnenkant is ruimte voor een eigen tekst en logo. Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek cadeau. Wil je liever een totaal andere opmaak, een ander soort verpakking of eigen extraatje? Daar doen we niet moeilijk over. Bij grote oplages denken we graag met je mee voor een unieke verrassing voor de Dag van de Zorg. 

Maatwerk mogelijkheden

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een gepersonaliseerd zorg cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. 

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim

Bepaal zelf de cadeauwaarde van €5 tot €1000 per Pluim.

Pluim per post
 • Grote A4-kaart met titel en leuke afbeelding of foto
 • Persoonlijke boodschap aan de binnenkant
 • Verschillende personalisatiemogelijkheden
Pluim per e-mail
 • Veilige optie voor een cadeaubon op afstand
 • Snel, milieuvriendelijk en toch origineel
 • Met persoonlijke boodschap

Dag van de Verpleging of Dag van de Zorg?

Sinds 1964 vieren we de Dag van de Verpleging. Oorspronkelijk bedoeld om de verpleging te eren voor hun harde werk. Door de jaren heen vond er een verschuiving plaats en werd er besloten om het ook de Dag van de Zorg te noemen. Inmiddels staat het bekend als een dag waarop we alle mensen binnen en buiten de beroepsgroep van verpleging, waarderen. De verpleging, maar ook schoonmaak, keukenpersoneel, welzijnmedewerkers, receptionisten en andere harde werkers in de zorg verdienen in onze ogen wel een blijk van waardering.

Lees hier meer over de geschiedenis van Dag van de Verpleging. 

Hulp nodig?

Onze accountmanagers Jordi, Thomas en Patrick helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim.
Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.