Genieten van de natuur

Genieten van de natuur

Content

Met de Pluim genieten van al het moois wat de natuur te bieden heeft!  De paden op, de lanen in: we weten allemaal dat natuur ons goed doet. Met de Pluim geef je dan ook keuze uit honderden belevenissen en cadeaus in de natuur. Wat dacht je van dieren spotten in het wild of overnachten midden in de natuur? Ontdek de mogelijkheden!

Genieten van de natuur

Bezoek een dierenpark

Dierenparken zijn een fantastische afspiegeling van de natuur. Je ziet niet alleen verschillende dieren, ook de mooiste botanische tuinen zijn hier een lust voor het oog. Wandel door de jungle, laat je betoveren door de zeedieren en ervaar de kracht van de natuur.

Bijzonder overnachten op je eigen huisboot

Vaar het ultieme gevoel van vrijheid tegemoet. Vlak voor zonsondergang aanmeren in een jachthaven. Terwijl er nog een drankje wordt ingeschonken gaat de zon langzaam onder. Dit noem je pas GENIETEN! Met wie wil jij dit moment delen?

Slapen op je eigen huisboot

Genieten_van_de_natuur_huisboot

Kamperen

Wil je optimaal van de natuur genieten? Ga eens kamperen. Het wordt fantastisch met deze onmisbare producten. Gegarandeerd een geslaagde kampeertrip!

Een hele dag buiten

Dompel jezelf onder in de rust en stilte op de Wadden. Vaar door de pittoreske kanalen en prachtige natuurgebieden van Giethoorn. Of loop door de 200 mooie proeftuinen van Appeltern. Perfect voor jouw dosis tuininspiratie.

Overnachten op de Veluwe

Tijdens je verblijf op de Veluwe dompel je jezelf onder in de serene natuur en ontsnap je aan de drukte. Geniet van een onvergetelijke nacht of weekendje weg te midden van prachtige bossen, heidevelden en schilderachtige landschappen.

Overnachting midden op de Veluwe

Weekendjeweg_Veluwe

Bloemen & planten

Wist je dat bloemen en planten invloed hebben op je humeur? Ze zorgen voor positieve emoties, verhoogde gevoelens van algemeen welzijn en ze bevorderen sociaal contact tussen mensen. En niet onbelangrijk: ze vrolijken je huis enorm op!

Dieren spotten in het wild

Je hoeft heus niet op safari in het buitenland om wilde dieren te zien, want ook ons eigen land heeft je veel te bieden. Bijzondere vogels spotten bij de Oostvaardersplassen bijvoorbeeld. Of ga op zeehondensafari met de gidsen van Stichting Wadloopcentrum Pieterburen.

Onder de sterren

De grote beer, het steelpannetje en natuurlijk de poolster; kan jij de sterren herkennen? Slapen in een sterrenkubus is echt iets voor op je bucketlist. De voordelen van in de open lucht slapen, en toch droog (en mugvrij) binnen zijn. Win-win!

Overnachten in een sterrenkubus

Sterrenkubus

Schenk een boom

Samen brengen we één miljard bomen terug. Treebytree is op een missie om de planeet af te koelen en de wereld een groene draai te geven. Iedere ontvangen boom wordt door de partner van TreebyTree, Justdiggit, teruggebracht in het hart van Afrika waar vergroening het hardste nodig is.

Doneer aan TreebyTree

TreebyTree

Handige tuintools

Zin om een dag lekker in de tuin te zwoegen? Kies voor de beste tools. Hiermee creëer jij de ideale tuin.

Content

Inspirerende thema's

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Wat doe jij graag in je vrije tijd?