Nieuwjaarscadeau

Nieuwjaarscadeau

Nieuwjaarscadeau

Nieuwjaarscadeau

Zoek je een zakelijk nieuwjaarscadeau? Een origineel eindejaarsgeschenk voor hem en haar? Dan zit je met de Pluim geheid goed. Ga met Pluimen knallend het nieuwe jaar in een geef een persoonlijk nieuwjaarscadeau!

De één zegt nieuwjaarscadeau, de ander zegt eindejaarsgeschenk, wij zeggen de Pluim! Het is een nieuwjaarscadeau dat altijd in de smaak valt. De ontvanger kiest namelijk zelf wat hij of zij wil. Zeg maar dag tegen de onpersoonlijke kartonnen dozen die onder de kerstboom staan te verstoffen! De Pluim is een persoonlijk nieuwjaarscadeau voor man en vrouw!

 

Direct bestellen  Proefversie aanvragen

Het eindejaarsgeschenk dat iedereen leuk vindt

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Een cadeaubon heeft namelijk nogal een onpersoonlijk imago, en dat is met een Pluim totaal het tegenovergestelde! Ten eerste: de Pluim ziet eruit als een feestelijke verrassing in een grote A4-wenskaart. Je geeft dus geen klein pasje met daarop een code, maar een lekker opvallende kaart. Daarnaast draait het bij de Pluim om vrije tijd. Iedereen werkt hard, heeft een druk leven of helpt een ander uit de brand. En juist bij dat soort drukke momenten, is vrije tijd essentieel om weer even bij te tanken. Met de Pluim zeg je eigenlijk: ‘Dankjewel. Ga lekker genieten van je vrije tijd!” 

Vrije tijd is iets persoonlijks

Hoe iemand zijn of haar vrije tijd invult, dat verschilt per persoon. De een gaat graag de wilde natuur in, terwijl de ander liever thuis op de bank ploft. En waar een kookliefhebber de potten op het vuur zet, gaat de foodie liever uit eten in een luxe restaurant. En dat is zo mooi aan vrije tijd: iedereen vult het op zijn of haar manier in. Wat de een leuk vindt om te doen, moet de ander niet aan denken. Precies om die reden geef je een Pluim. Het originele nieuwjaarscadeau dat iedereen leuk vindt. Hoe we daar zo zeker van zijn? De ontvanger kiest namelijk zelf zijn of haar cadeau uit een gigantisch groot assortiment. Met meer dan honderden voorstellingen, schoonheidssalons, dagjes weg of leuke producten, is de Pluim altijd een succes. 

Groot assortiment met nieuwjaarscadeaus

Binnenkort de jaarwisseling? Dan is het weer tijd voor Pluimen.nl. Met een Pluim als nieuwjaarscadeau is er zowel voor hem als voor haar genoeg te kiezen. Even een weekend op adem komen in een tophotel, een dagje naar de dierentuin of een hapje buiten de deur eten. En dat allemaal bij de leukste en beste locaties van Nederland! 

Maar daar houdt het niet op, want genieten van vrije tijd is zoveel meer dan alleen een uitje. Misschien vindt iemand het heerlijk om de deur op slot te doen en lekker thuis te niksen. Daarom bestaat ons assortiment niet alleen uit leuke activiteiten voor hem of voor haar, je vindt er ook honderden eindejaarsgeschenken. Denk aan kookboekengadgetskofferslunchboxes, of keukengerei

Persoonlijk nieuwjaarscadeau

Bij Pluimen houden we van cadeaus. We houden nog meer van cadeaus die er feestelijk en persoonlijk uitzien. Daarom kan je de Puim zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Heb je tijd om iets leuks voor de ontvanger te doen? Dan kan je de kaart zelf personaliseren in onze online editor. Met een eigen foto, tekst of logo maak je er een uniek cadeau van. Heb je wat minder tijd? Ook dan blijft de Pluim een persoonlijk nieuwjaarscadeau om tijdens de feestdagen te geven. Kies simpelweg een kaart met een nieuwjaarsthema en behoud onze standaardtekst. Een kind kan de was doen!

Online welkomstpagina

Op de Pluimkaart staat een code. Deze code kan de ontvanger invoeren op onze website. Na inloggen ziet hij of zij een welkomstpagina met nóg een leuke boodschap. Deze boodschap is wederom persoonlijk en uniek, want jij bedenkt hem! Net als de kaart, kan je ook de online welkomstpagina inrichten zoals je wilt met een eigen tekst en foto. Daarnaast kun je alvast drie keuzesuggesties voorstellen voor het eindejaarsgeschenk. Wat dacht je van een ballonvaart, een dagje naar de dierentuin of misschien een prachtig kookboek? Uiteraard is de ontvanger nergens toe verplicht, want hij of zij blijft keuze houden uit ons gehele assortiment. 

Goedkoop nieuwjaarscadeau

Een beetje waardering hoeft helemaal niet de pan uit te reizen qua budget. Het mag natuurlijk wel, maar het feit dat je aan iemand denkt is vaak al genoeg. Met de Pluim kan je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Je kunt het al cadeau geven vanaf € 5,- per Pluim! Zelfs voor dat kleine bedrag ontvangt diegene een feestelijke kaart die lekker opvalt én heeft hij of zij keuze uit het hele assortiment. Vanaf € 5,- kan iemand al een gezellig tijdschrift bestellen, producten met foto’s laten bedrukken of de waarde schenken aan een goed doel. Heeft diegene iets op het oog dat toch iets duurder is? Geen probleem, met de Pluim kan hij of zij gemakkelijk bijbetalen om het cadeau alsnog te ontvangen.

 

Fles champagne bij de Pluim

Geen nieuwjaarspakket met crackers en ingeblikte paté dit jaar, maar ‘gewoon’ de Pluim als cadeau? Slimme keuze! Wil je er toch iets feestelijks bij geven? Kies dan voor een extraatje die je gemakkelijk bij de Pluim bestelt. Denk aan een goede fles champagne, de altijd gezellige Celebrations of een lekker flesje wijn.

 

Zakelijk Eindejaarsgeschenk

Elk jaar kraak je weer je hersenen over een goed nieuwjaarscadeau voor als het jaar eindigt. Geef je weer die kartonnen doos met toastjes en paté? Of kies je voor een gezamenlijk uitje waarvan je niet zeker weet of mensen het wel waarderen? Zoek je een cadeau voor medewerkers of zakelijke relaties? Het maakt eigenlijk niet uit voor wie je het nodig hebt, het uitzoeken blijft lastig. Kies daarom voor een cadeau dat gegarandeerd een succes is. Iedereen heeft hard gewerkt afgelopen jaar en verdient wel een beetje waardering. Laat daarom de ontvanger zelf het cadeau kiezen en geef een Pluim. 

Grote oplages? Uniek design!

Bij Pluimen werken we graag samen met mooie bedrijven. Inmiddels hebben we voor veel organisaties al verschillende eindejaarsgeschenken mogen creëren. Dat blijft niet alleen bij de feestelijke A4-kaart, want we kunnen bij grote oplages de Pluim een ander uiterlijk geven. Zo kan de kaart bijvoorbeeld geheel in jouw eigen huisstijl bedrukt worden of je kunt kiezen voor een totaal andere verpakking. Ons accountmanagementteam staat te popelen om je alle mogelijkheden te laten zien. Wat dacht je van een leuk bewaarblik met daarin de code, een stoere zonnebril of een mooie tas? In principe kunnen we bij grote oplages overal de Pluimcode op bedrukken. Het is maar hoe gek je het zelf wilt. Hoe dan ook, het enige dat je hoeft doen is even contact met ons op te nemen. 

Vragen of advies? 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.