Vakantie met de kinderen

Vakantie met de kinderen

Eropuit met de kinderen

Het is zover, de kinderen kijken er al weken naar uit, vandaag zijn zij de baas. Ze mogen kiezen wat jullie met elkaar als gezin gaan doen. Wordt het de dierentuin of gaan ze voor meer avontuur in het pretpark? Wat jullie ook gaan doen, de glimlach die deze dag gaat brengen, is voor iedereen onbetaalbaar.
 

Rondstruinen in de dierentuin

Beleef samen een onvergetelijke dag in een dierentuin. Sta oog in oog met een groep leeuwen, bewonder de kudde bizons op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen.
 

Inspiratie nodig?

Geen idee wat je vandaag kunt ondernemen? Raadpleeg dan ‘1000 dingen doen in Nederland met kinderen’. Ga bijvoorbeeld zwemmen tussen haaien, gamen in een wapenkluis of slapen in een brandweerwagen. Een praktisch boek, ingedeeld per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van bijzondere bioscopen of de beste pannenkoekenhuizen.
   

Bestel 1000 dingen doen in Nederland

Attractieparken voor het gezin

De kriebels in je buik van een achtbaan of de rillingen in je nek van het spookhuis. Ons land kent een hoop gezellige pretparken waar je een topdag beleeft. Van miniatuurhuizen in Madurodam tot een wandeling door het Sprookjesbos. Have fun!
 

Ontmoet meer dan 100 dinosaurussen

Geef de kids een dag om nooit te vergeten bij Dinoland Zwolle. Loop rond tussen levensechte dinosaurussen, overwin het hoogteparcours, bezoek de Dinoshow, klei je eigen dino en laat de kids spelen in de speeltuinen.
 

Bezoek Dinoland Zwolle

Yihaaa: een Wild West avontuur

Heb jij ook zo'n zin om nieuwe Wild West avonturen te beleven? Randy & Rosie staan te trappelen om jullie allemaal te begroeten, maar kijk je wel uit voor de Red Bandits? Ga naar attractie- & vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander.

Naar een onbewoond eiland

Een dagje naar Pampus begint op de boot, want… Pampus is namelijk een eiland.  En daar kom je niet op de fiets! Zodra je voet aan land zet, voel je het al… Hier ligt meer dan 400 jaar geschiedenis. Er valt van alles te beleven. Heb jij weleens gespeurd in een écht militair fort?
 

Bezoek forteiland Pampus

The Flying Dutchman

Vlieg van de ene verbazing in de andere. Bezoek de nieuwste attractie van Madurodam 'The Flying Dutchman'. Stap aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor de vlucht.
      

Madurodam nu voor actieprijs van slechts €16,-

En dan natuurlijk...pannenkoeken! 

Van een dagje weg krijg je écht trek! Stil die honger daarom op de pannenkoekenboot. Geniet onbeperkt van het pannenkoekenbuffet in Amsterdam, Rotterdam of Nijmegen. Ga je voor een klassieker of toch een pannenkoek met smarties en marshmallows? Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere variant!

Kamperen op een boerderij

Op stap met de boer, knuffelen met de dieren, slingeren in de Hooi Hooi Speelschuur, spetteren bij de Water Pret Weide en samen spelenderwijs leren over de boerderij. De kids beleven een onvergetelijke belevenis vol plezier op de boerderij.
   
    Boek een vakantie bij Farmcamps
    
   

Maak er een nachtje weg van

Zeg 'ja' tegen wat er echt toe doet! Laat de boel de boel en breng écht tijd door met elkaar in Center Parcs. En ook dit jaar is er genoeg te beleven; voor de mooiste momenten samen.
   
    Boek een verblijf bij Center Parcs

Ertussenuit naar het gastvrije Limburg

Verblijf bij Roompot vakantiepark Weerterbergen waar niets moet en alles mag. De grote natuurplas, binnen- én buitenzwembad met reuzenglijbaan, lasergame, super stoere indoor klimwand, en niet te missen: Koos Konijn. Weer of geen weer, binnen én buiten is hier altijd iets te beleven.
   
    Op naar Roompot vakantiepark Weerterbergen

Voor de fanatiekelingen

Juist op vakantie neem je de tijd om samen dingen te ondernemen. Spelletjes dus! Met een bord- of kaartspel heb je uren speelplezier voor de boeg. Het geheugen en verschillende tactieken gaan hand in hand. Ga je voor een klassieker of een nieuw spel? 
 

De vakantie afsluiten 

De vakantie zit erop. Ga nog één keer uit eten met het gezin. Bezoek De Beren of Humphrey’s. Deze restaurantketens vind je door heel Nederland. Voor kinderen hebben ze speciaal kindermenu. Dus er zit voor jouw koter ongetwijfeld wat lekkers bij.